سخنی با داور شماره دو بازی تیم ما در برابر گریفیندور!
راستش دچار تردید بودم که این پست رو بفرستم یا نه ... چرا که شما تنها داوری بودین که توضیحاتی در مورد نمره دادین و این کار بسیار ارزندهایه و باعث میشه آدم متر و معیار داوری که قراره براش پست بنویسه دستش بیاد. بنابراین این پست میتونه باعث بشه شما با خودت بگی «عجبا! بیا و خوبی کن! منم مث بقیه نمره خشک و خالی میدادم الان بهم گیر نمیدادن!
» ولی خوب من همیشه تصمیم میگیرم کاری که در انجامش مرددم رو انجام بدم و امیدوارم باعث دلسردی نشم.
اعتراضی هم به امتیازم ندارم و صرفا خواستم شفافسازی کرده باشم
نقل قول:
مسئله ای که منو اذیت میکرد بحث پلویز بود، راستش نبودش واقعا خیلی بهتر میبود و مجبورم میکنه بخاطر ابهام پستت دو نمره ازت کم کنم. بغیر از وجود ابهام تو پستت که واسه ی یه خواننده ی عادی که خیلی درگیر فضای مجازی نیست، مسئله ی پرویز خیلی طنز خاصی ایجاد نمیکنه و صرفا گمراهش میکنه
نکته بسیار مهمیه. من همیشه تو نقدهایی که خودم نوشتم به این نکته اشاره داشتم.
اینجا هم یک نمونه ازش موجوده:
نقل قول:
وقتی تلمیح ره استفاده میکنی، یا باید از همه فهم بودن سورس اطمینان داشته باشی، یعنی انقدر معروف باشه که احتمال این که کسی نفهمه منظور تو چی هسته خیلی کم باشه، یا باید طوری این کار ره بکنی که اگر طرف سورس تو ره دیده/شنیده/خونده باشه، تلمیح تو ره بفهمه و حال کنه و اگر ندیده/نشنیده/نخونده باشه، اصلاً توجّهش جلب نشه که تو چیز دیگهای ره اشاره کردی. مثلاً یک انیمه یا یک آهنگ متال سورسهای مناسبی برای تلمیح آشکار نیستن چون افراد خاصّی انیمه ره میبینن یا متاله ره گوش میدن، امّا مثلا استفاده از لهجه «بررهای» ره میشه انجام داد چون کمتر فرد ایرانیای هسته که حدّاقل پنج دقیقه از اینه ره ندیده باشه.
با این وجود به نظرم ایراد به جایی نبود.
شما ترکیب تیم حریف رو ببین ... این شخصیت جزو ترکیبشونه. وقتی یک بازیکن توی تیمه، پاش به فضای داستان باز شده. حالا چون از بیرون هری پاتر اومده، من باید اون رو صرفا یک اسم خالی متصور بشم؟! یا ازش استفاده نکنم و فقط به شش نفر از تیم اشاره کنم؟ اگر قرار باشه چنین چیزی ایراد تلقی بشه، از اول باید روی انتخاب بازیکنهای مجازی محدودیت اعمال کنیم. شما رو ارجاع میدم به
ترکیب تیمهای قهرمان لیگ کوییدیچ در سالهای گذشته که بازیکنای مجازی مثل «سیاوش قمیشی»، «بابا پنجعلی» و «آقوی همساده» توی ترکیب تیمشون بوده. قاعدتا توی رولهای بازیهای این تیم، چه توسط خودشون و چه توسط حریف، دیالوگهای باباپنجعلی و آقای همساده یا اشعار سیاوش قمیشی استفاده شده. این قضیه چیز روتینیه و این تیم فقط یک مثالش بود. نمیشه گفت چون این رولها ممکنه برای کسی که موزیک لوس آنجلسی گوش نکنه یا به سریالای صدا و سیما یا به کارتون علاقه نداشته باشه، گنگ بشه، نباید در مورد این شخصیتها نوشت و از ویژگیهای از پیش شناخته شدشون استفاده کرد.
با این تفاسیر به نظرم اگر نظر شما متفاوت هست، ایراد به تیم گریفیندور بابت استفاده از چنین شخصیتی در ترکیبشون وارده و نه به پست من بابت پرداختن به یکی از شخصیتهای تیم حریف.
در آخر این رو هم اضافه میکنم که توقع پاسخ و توضیحی ندارم چون سوال و اعتراضی مطرح نکردم. توضیحی بود که لازم دونستم بدم. البته که اگر شما هم خواستید توضیحی اضافه کنید مختارید.