پاسخ به: چشم در چشم ناظر قدح
ارسال شده در: سهشنبه 19 مرداد 1395 19:08
تولد نقش: 1395/04/27
آخرین ورود: چهارشنبه 30 فروردین 1396 17:56
از: منم خفن تر مگه وجود داره؟!
مستر اسلینکرد جان.
یه مدتی بود بعضی ها می گفتن برا جادوگران لایک بذارین که مثلا از یه پستی خوشمون اومد، لایکش کنیم که مدیرای بدجنس (;hammer:) نمی ذاشتن.
من با اون ایده موافق نبودم چون انگار جادوگران رو تبدیل به شبکه های اجتماعی می کرد و طرف فکر و ذکرش لایک پستاش می شد. اما اگه من بهتون بگم یه راهی پیدا کردم که مشکل های لایک رو نداشته باشه چی؟
می تونیم تو یه تاپیک، نقل قول کنیم از تیکه ی جالب پست مورد نظر و همراهش یه لینک هم بدیم!
با این کار، اولندش نویسنده خوشحال می شه. دومندش دیگران می تونن بخونن و فیض ببرن و سومندش یه آرشیو از چیزمیز های ریز و باحال سایت می شه.
یه تاپیکی تو این انجمن هست به نام ترین های هفتگی که خیلی وقته پست نخوردهو فک می کنم بخاطر این باشه که تو یه هفته این همه فاکتور "ترین" پیدا نمی شه. ما می تونیم با تغییر نام و کاربری این تاپیک به کاری که گفتم، در استفاده از تاپیک صرفه جویی کنیم یا کلا یه تاپیک جدید بزنیم که خوب، مزیتش اینه که جدا می شه این آرشیو و هم این که اگه یکی خواست بازم می تونه بره تو ترین های هفتگی پست بزنه.
البته لازم نیست نقل قولی که می کنیم، بهترین جمله ای که تو هفته خوندیم باشه. فقط کافیه لبخند روی لب هامون نشونده باشه یا حس خاصی به ما داده باشه و می تونه تیکه ای از یه پست جدی یا طنز باشه تا فرم های پر شده ی اعضا!
نظر محترمتون چیه؟
روایت است لوک آنقدر خفن است که نیاز به امضا ندارد.