درود و خسته نباشید.
شروع کنم.
* امکان طراحی و چیدن اختصاصی پروفایل ها
* امکان چت خصوصی و آنلاین با بقیه اعضادو تا قابلیت خیلی خوبه که به نظرم بهش نیاز داریم. اون اولی که به جای اینکه اعضا بخوان شیرین کاری و شاخ بودنشونو با رنگ اسم توی چت باکس ( مثل من
) و یا تو امضا یا عکس پروفایل نشون بدن. یه فضای شخصی دارن که میتونن کاری کنن هر کی زد روی پروفایلشون در چند لحظه شخصیتشون رو متوجه بشه.
مطمئنم این اپدیت پروفایل فقط در حد همین زیباسازی نیست و میشه روابطی با دیگر اعضا داخل پروفایل ایجاد کرد که "کی با کی صمیمیمه "-"کی کی رو چک کرده " و غیره. که اگه بخوایم فقط از دید ضروری بودن یا نبودنشون این قابلیت های خوب رو کنار بذاریم کم لطفی هستش.
در مورد چت هم که هر چی باشه لایوه و دوباره اعضا از تلگرام میان همینجا و هر بحثی هم بشه چه خانوادگی چه 30 یا سی... خود مدیران بهش دسترسی دارن و میتونن برخورد کنن.
یه معاهده محافظت از کودکان داریم. وقتی خود مدیران و ناظران میان میگن بچه ها عضو این گروه تلگرام شید. چطور میتونیم مطمئن باشیم به اون معاهده عمل میشه؟ چت لایو به نظرم جدا از یه قابلیت لاکچری یک نیازه که باید توی سایت داشته باشیمش.
البته خب ممکنه کمی هم فشار بیاد به سایت و مجبور به هزینه های بیشتری بشیم که چون اطلاعی ندارم بهتره صحبت نکنم ازش.
* امکان لاگین=ثبت نام کردن با حساب های شماره موبایل، اکانت گوگل یا بقیه شبکه های اجتماعی لازم و ضروریه. وقتی با یک دکمه میشه از روی هر سیستمی داخل سایت لاگین و ثبت نام کرد. چرا باید وقتمون رو الکی برای فرم ثبت نام و تاییدیه ی ایمیل و اینا بگذاریم.
بعد دو سال خواستم جای پی سی با گوشی برم. رمزم که یادم نبود هیچ. رفتم زدم "رمز را فراموش کردم" ایمیلش نمی اومد. اخر پشیمون شدم.
* اپلیکیشن موبایل جادوگراناصلا اگه نسخه ی جدید خوب باشه. (مدیر فنی میدونه چی میگم) دیگه نیاز به اپلیکیشن نیست و مرورگر موبایل ها نسخه ی موبایل سایت رو لود میکنن و مشکل حله.
* امکان امتیاز دادن یا لایک کردن پست هاخدایا شکرت. بالاخره توفیق دادی.
آقا این قابلیت عالیه عالیه.
با شناسه ی قبلیم با اینکه رول های خوبی میزدم و خودمو سرگرم میکردم همیشه ناراحت این بودم که کیا پستم رو خوندن؟ نظرشون چی بوده؟ خیلی وقت ها درخواست نقد میدادم که فقط بفهمم یکی پستمو خونده و بفهمم نظرش چیه. مطمئن باشید با اینکار هم تازه وارد ها از لایک هایی که از همگروهی هاشون یا تازه وارد های گروه های دیگه میگیرن دلگرم میشن. هم افرادی مثل خود ما لذت میبریم که چند نفر پستمون رو خوندن.
و با راه اندازی سیستم رنک بندی اعضا دیگه مشکل اینکه "هر کی لایک بیشتری گرفته ینی بهتره" رو حل میکنیم.
خودم چون فول استک و وب مستر هستم از تمام تغییرات ویژه ی مدیران استقبال میکنم و میگم که دمتون گرم هر چی شما راحت تر باشید، وقت و انرژی بیشتری دارید که این به خود ما بر میگرده.
--
حالا همه این ها به کنار، در مورد پاک شدن پست های سابق! لطفا پاک کنید این زنجیر و سنگ هایی که به پامون بسته شده و نمیذاره هیچکاری کنیم. خوابیدیم روی یه کوه ارسال و پست های افرادی که نه میشناسیمشون، نه تا حالا خوندیم پستشون رو، نه آموزشی هستن و نه چیزی. (جدا از موزه ها و تاپیک های اموزشی )
فقط پست های اون هارو مال خودمون میدونیم.
این قضیه منو یاد کشور خودمون انداخت که همش میگیم تمدن 2500 ساله. کوروش. داریوش. فلانی. بثاری. اما الان چی؟ خودمون چی داریم؟ بهتره به خودمون متکی باشیم و با اعتماد به نفس ستون های جادوگران رو برای ایندگان محکم کنیم. بدونید که تازه وارد ها هم از یه سایت سبک، تمیز و سرراست که توش گم نمیشن و گیج نمیشن راضی خواهند بود.
البته نباید UI و UX رو فراموش کرد. اینجا اینقدر راحته که بعد از گروه بندی شخص میتونه بپره توی یه تاپیک و شروع کنه. بهتره سایت جدید هم همینطور باشه.