1. آلبوس دامبلدور ( اسکاور فعلی)وقتی من تازه با شناسه اولم عضو سایت شدم ، تمام سوراخ سنبه های سایت رو ایشون بهم یاد داد.
اون موقع اسکاور با شناسه آلبوس دامبلدور بود و من نحوه عضویت در مرگ خواران و محفل و ... رو از ایشون پرسیدم و اسکاور هم با صبر و حوصله به یک عضو تازه وارد جواب میداد.
2.بلاتریکس لسترنجوقتی که عضو اسلایترین شدم ایشون با نقد های زیبا و آموزندشون به من بهتر پست زدن رو آموختن هر چند من زیادی اذیتشون کردم!
3.پروفسور اسپراوت ( آلبوس دامبلدور فعلی )ایشون بودن که منو به هافل دعوت کردن و من هم به هافل اومدم و تازه فهمیدم که به بهترین مکان سایت رفتم.
بعد از مدت کوتاهی که تو هافل بودم پروفسور اسپراوت شد پروفسور دامبلدور و از تالار هافل رفت گریفیندور.
4.ادی یک مدت کوتاهی نظارت ایشون رو در تالار هافل دیدم ( البته قبلاً هم ناظر بودن ولی من نبودم ).همیشه سعی میکرد هافل بهترین باشه ... از جونش برای تالار مایه می ذاشت ولی خوب مثل اینکه الان زده شده
5.لودو بگمنناظر فعلی هافل ... همیشه تو ناظر ماه بهش رای دادم چون ( به خصوص اوایل ) کارش رو قبول داشتم.
بعدش درگیر امتحانات شد و تا حالا نتونسته زیاد به تالار سر بزنه و بشه که ما باهاش سیر صحبت کنیم!(
صحبت داریم تا صحبت!!)
6.اریکا زادینگتا همین چند وقت پیش ناظر هافلپاف بود و نقد های ایشون تاثیر بسیار به سزایی داشت تو ساختن شخصیت جدید من
7.هدویگهدویگ عزیز کسی بود که من رو با شناسه قبلیم تو محفل راه داد گرچه خیلی درخواست عضویت داده بودم و قبول نشده بودم!
هدویگ دست من رو گرفت و همین به محفل وارد شدنم باعث شد که یک انگیزه باشه برام برای ترقی در جای جای دیگه سایت.
8.استرجس پادمورایشون هم وقتی در محفل بودم واقعاً به من لطف می کردن و هر از گاهی که وقت می کردن و پست های من رو نقد میکردن واقعاً فیض می بردم.
گرچه حالا باز هم که از حفل خارج شدم با ایشون در رابطه هستم و میچتم...
با تشکر از دیگر دوستان من :الی الخصوص هافلپافی های جیگرررررررر!