اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

انتخابات وزارت سحر و جادو

بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

برنامه زمان‌بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

• ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو: 14 تا 18 تیر
  • اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات: 19 تیر
  • فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی: 20 تا 24 تیر
  • رأی‌گیری نهایی: 25 و 26 تیر

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
Re: شورای مدیران!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 شهریور 1388 00:23
آخرین ورود: جمعه 3 شهریور 1391 22:19
پست‌ها: 72
آفلاین
صد در صد موافق
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 شهریور 1388 12:19
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پست‌ها: 2956
آفلاین
این تاپیک از انجمن ایستگاه کینگز کراس به قدح منتقل شد.

ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388 23:18
آخرین ورود: دوشنبه 22 اسفند 1390 10:52
از: The House Jack Built
پست‌ها: 84
آفلاین
به به!

بهترین فکره! منم پیشنهاد میدم هاست و دومین سایتو بفروشیم و پولشو بین اعضا تقسیم کنیم! بعدش با پول عله (= وب مستر بزرگ سایت، قابل توجه اعضای تازه وارد) یه هاست ارزون تر بگیریم!

بعدشم اگه دنبال فعالیت برای انجام دادن میگردین، اول از همه کلیک کردن روی تبلیغات سایتو پیشنهاد میکنم! (فقط حواستون باشه شکن داشته باشن چون اکثرا خوب خوباش ه)

بعد برین توی تاپیک های مختلف به من رای بدین! فرق نداره تاپیکش چی باشه حالا! فقط برین توش بنویسین من به ابرکسس رای میدم! جای یکی از سین های اسممم اگه عوض بشه اشکال نداره، میبخشمتون!

بعد با پول فروش هاست یه سری بلیت هواپیما تهیه کنین و واسه شهرایی که تا حالا کسی میتینگ نذاشته میتینگ بذارین!

فعلا همینا دیگه! توی تاپیک علی فاضل هم فعالیت کنین!
تصویر تغییر اندازه داده شده

[b][s
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388 23:11
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: جمعه 21 اردیبهشت 1397 20:57
از: در عقب، صندلی جلو!
پست‌ها: 1316
آفلاین
منم موافقم.
البته شما تازه وارد نیستی ولی با این حال موافقم
هیچی به هیچی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388 23:06
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 22:21
از: هر جا که کفتر میایَ!
پست‌ها: 791
آفلاین
به عنوان حامي تازه واردا منم موافقم!
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388 23:06
آخرین ورود: سه‌شنبه 10 شهریور 1388 21:56
پست‌ها: 7
آفلاین
الانم قدرت بین بچه ها پخش شده دیگه . مثلا مدیر هست ناظر هست . بعد یک سری گروه هست که تو اونا ملت عضو میشن اونا با هم رقابت میکنن . مثلا تو تالار ما یک گروه هست که ما عضوش شدیم ( البته من خودم هنوز نشدم) و با اون میخوایم با بقیه گروها رقابت کنیم
شورای مدیران!
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388 22:56
آخرین ورود: سه‌شنبه 10 شهریور 1388 00:10
پست‌ها: 8
آفلاین
خب سلام به دوستان و تمام اعضای سایت!

واقعیت امر اینه که بنده به عنوان یه عضو تازه وارد وقتی وارد این سایت شدم با واقعیت های بسیار تلخی روبرو شدم.
به نظر من اینجا همه با هم دعوا دارن و من به عنوان یه دانشجوی حقوق بهتر دیدم که یه عنوان بزنیم اینجا تا بتونیم برای مشکلاتی که پیش اومده یه راه حل اساسی پیدا کنیم.
این که همه میرن بحث میکنن و به نتیجه نمیرسن به نظرم به خاطر اینه که این دوستان یه کسی رو میخوان که بهشون دستور بده. یکی که بتونه حرف آخر رو بزنه.

من اینجا اعلام میکنم که به نظر من این سایت احتیاج داره که تک تک اعضاش مدیرش باشن. نه اینکه مدیر واقعیش باشن. نه.. منظورم اینه که همه ی اعضا باید با هم مشورت کنن و بالا دستای خودشونو انتخاب کنن.

اینکه نوشته ها پاک میشه به خاطر بی لیاقتی یه سری از دوستانه. به نظرم باید در موردشون تصمیم گیری بشه.

به نظرم باید در مرحله ی اول قدرت بین اعضا پخش بشه. بسم الله. هر کی موافقه دستا بالا!
Do You Think You Are A Wizard?