نقل قول:
آرسینوس جیگر نوشته:
با سلام و عرض خسته نباشید.
آقا، ما الان آنجلینا جانسونمون یه ایده ای مطرح کرد، یه تاپیک بزنیم به نام "پست های ماندگار". حالا میشه داخل این تاپیک پست و رول های خیلی خنده دار و مسخره و غیر عقلانی و بامزه و اینارو بذاریم، یخورده دور همی شاد شیم.
همین دیگه...
مدیرایِ تایید کننده و پاسخگوی کی بودید شماها؟
سلام به ماسکِ ماهت، جیگــَــر!
خب در رابطه با درخواستت باید بگم که همچین تاپیکی وجود داره توی انجمن قدح اندیشه.
ایناهاش! ولی میدونم با اون چیزی که میخوای فرق داره. تو یه تاپیکی رو میخوای که کُلِّ پُست رو بشه توش گذاشت، ولی تاپیکی که معرفی کردم میتونه شامل صرفاً یه تیکهای از یه رول باشه.
اگه مشکلی با محدودیتش نداری که هیچی دیگه. پُست بزن توش. تاپیک رو زنده کن. دمت گرم.
ولی اگه قرار باشه عملکرد تاپیک رو عوض کنم و محدودیتش رو بردارم که... گِس وات؟
میشه شبیه تاپیک موزهی رولها!
اینجاس که من طی اقدامی Reverse گونه، درخواستت رو با یه درخواست جواب میدم.
با هکتور بشین و هماهنگی کن و سایت رو زیر و رو کن و هرچی رول خفنه رو بذار توی تاپیک موزهی رولها. یا حتی میتونی از چند نفر دیگه هم کمک بگیری و کارا رو تقسیم کنی. حیفه اون تاپیک. با اینکه کَمباره ولی خیلی ضروری و مفیده. لایق این نیستش که اونجوری خاک بخوره. باید بعضی وقتا آپدیت بشه. روزی یه بار، هر چند روز یه بار، هفتهای یه بار، مهم اینه که پُست بخوره و احیا بشه و آپدیت هم بمونه. دو ساله که هیچ پُستی (به جز تعریف ویولت از رول ریگولوس!
) نخورده. و چقــــــدر رول خفن توی این دو سال زده شده!
به هر حال لازم بود که بهش اشاره کنم. با اینکه میدونم هیچ ناظری اینجوری هندوونه نمیذاره زیر بغل مشتریش!