سلام!
آقا من حواسم نبود توی گزارش روزانه ناظرا باید گزارش میدادم.. اگه یه کم دیر شد ببخشید. از این به بعد روزانه این کار رو میکنم.
-------------------------
در مورد بلاک آخرین پیاما! کسی به پیشنهاد من رسیدگی نمیکنه؟ نمیشه این آخرین پیامای ایفای نقش از 7 تا به 10 تا ارتقا داده بشه (امپراطور: یه بار دیگه بگی ارتقا میزنم ناکارت میکنم! بگو افزایش!)
-----------------------------------------------------
مشکل خانم پامفری هم ظاهرا به ارتقای سیستم برمیگرده.. بهرحال خدا رو شکر من یکی این مشکل رو ندارم! (یادمه یه زمان دیگه ای هم این مشکل با ابعاد پیچیده تری بود.. مثلا برای منوی کاربر بعضیا نوشته بود :منوی مدیریت... و حتی خودم شاهد بودم بعضیا قدرت ویرایش پیام دیگرون رو داشتن.. همین مشکل توی کوییدیچ سابق بود و هر کس صندوق پیاماش 300 400 تا بود ولی وقتی بازش میکرد خبری نبود.. هرطوری که اون مشکل رفع شد اینجا هم همینطوری رفع میشه!)
---------------------------
هومم... اینیگو؟ همون رون رابینسون کوییدیچ... بچه خوبیه و خوشبختانه خیلی هندونه زیر بغل کسی نمیفرسته.... حرفاش رو تایید میکنم! راس میگه... هر دفعه من میام اینم هست (فکر نمیکردم شخص دیگه ای به اندازه من آنلاین باشه.. کفم بریده از دست این!

) اگر هم مشکل داشته باشه توی نظارت که فکر نکنم داشته باشه خودم (چون هر وقت آنم اونم هست) راهنماییش میکنم. تضمینش هم میکنم که بچه بدی نیست و استعدادشو داره!
[b][size=medium]اÙÙÛ٠جادÙگر در تÙ
اÙ
Û Ø¯ÙØ±Ø§Ù ÙØ§ Ú©Ù ØªÙØ§ÙسØ