«سرورم، به نظر میرسد این فرم، برایِ شناساییِ عناصرِ ناپاک و نامطلوب طراحی شده است. شاید این سوالات… برایِ سنجشِ میزانِ آمادگیِ افراد برای ورود به مرگخواران باشد.»
لرد سیاه لحظهای ساکت ماند. نگاهِ سرخش رویِ صفحهی نورانیِ لپتاپ ثابت شد؛ گویی با همان نگاه میخواست از دلِ پیکسلها، طراحِ این بیحرمتی را از جا برکند.

«آمادگی؟» آهسته و شمرده تکرار کرد. «اینها میپرسند آیا پیشتر عضوِ محفل بودهایم یا نه… انگار نه انگار که من، اربابِ تاریکیام. انگار نه انگار که نامِ من، پیش از آنکه این سایتهای مبتذل اختراع شوند، در استخوانِ ترسِ جهان حک شده بود.»

بلاتریکس که تا آن لحظه با ناخنهایش رویِ دستهی صندلی ضرب گرفته بود، ناگهان خم شد و با خشمی نمایشی گفت:
«سرورم، اگر اجازه بفرمایید، من شخصاً طراحِ این فرم را پیدا میکنم. فقط کافیست یک نشانی داشته باشم تا چنان کروشیو هایی نثارش کنم که سه دور در هوا بچرخد!»

تام جاگسن بیاختیار سرفهای کرد.
لرد سیاه انگشتانش را در هم قفل کرد و اندکی به جلو خم شد.
«فعلاً نه. نخست باید این پرسشهای اهانتآمیز را به پایان برسانیم.
ببینیم دیگر چه تحقیرهایی در آستین دارند…»
تام جاگسن بیدرنگ صفحه را پایین کشید و رو به ارباب ، خواند:
«سوال اول را که میدانید ارباب ، در جواب چه بنویسم؟»
لرد ولدمورت با آرامشی که از خشمش خوفناک تر بود دستانش را در هم مشت کرد و پاسخ داد:
-بنویس. سابقه عضویت قبلی: ما تنها ارباب تاریکی هستیم! که علیرغم تمام شکوهِ دهشتناک و قدرتِ بیکرانمان، در هیچ محفلِ دیگری سابقه عضویت نداریم. ما یگانه هستیم. یگانه در تاریکی. یگانه در قدرت.

متاسفانه ، سرعت تایپ تام جاگسن خیلی تند نبود و لرد ولدمورت سه بار حرفش را تکرار کرد تا تام کامل بنویسد و این باعث شد حوصلهِ لرد سر برود. بنابراین تام را با کروشیوی بلاتریکس مواجه کرد و تام ، پس از اینکه سه دور در هوا چرخید، روی زمین افتاد و بیهوش شد. نویسنده این پست از اینکه این طور بی رحمانه تام جاگسن را از داستان بیرون انداخت عذرخواهی نمی کند! چون سر نرفتن حوصلهِ اربابِ تاریکی، باید بالاترین اولویت هر مرگخوار باشد!

لرد بعد از اینکه سرنوشتِ یکی از مرگخوارانِ بی مصرفش را تعیین کرد ، لپ تاپ را در دستانش گرفت ، به سوال دوم خیره نگاه کرد و شخصا مشغول پخت و پز شد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

میبینید؟! اسم لرد سیاه بالای این تاپیک به چشممان میآید!

برو از هرجایی میخوای اون لپتاپ رو پیدا کن. وگرنه...