چيزي در گوش هاي مورگانا و مرلين پروداكشنز زنگ ميزد. چيزي شبيه يك هشدار! چيزي كه سبب شد زوج پيغمبر و پيغمبر زاده ناله كنان به يك ديگر خيره شده و عروج مشكل گشايشان را از نيمه رها كرده و به مجمع مشكلات باز گردند. البته اين بار با هكتور!
مرلين يقه هكتور را نگه داشته بود. بيشتر براي اينكه او را از چك و لگدهاي بلا در امان نگه دارد! هكتور جيغ زنان اعتراض كرد.
- من به مورگانا پناه برده بودم!
مورگانا در حاليكه با الطاف عالم بالايي سعي در گشودن در داشت، گفت:
- ما هم پناه مي دهيم به شما! اما آسلام اجازه نميدهد ما يقه شما را داشته باشيم! پس اگر علاقه نداري كه با آپشن عالم بالاييمان به جوجه تيغي تبديلت كنيم خاموش بمان و اين در را باز كن.
هرچند هكتور شك داشت واقعا به جوجه تيغي تبديل شود اما اطاعت كرد. مرلين و مورگانا با ديدن معجون و وجنات ارباب ناله اي ديگر سر دادند! بلا خودش را پيش از هكتور وسط انداخت!
- چي شده؟ به من بگيد چي شده؟ به من بگيد به سر پدر بلا-لردياهاي ما چه آمده؟
در چنین موقعیتی بقيه ترجيح دادند قدري از رودي فاصله بگيرند. و چون الان حال لرد سیاه مهم تر است ما نمی گوییم که رودی چاقو به دست گرفته و نفس کش گویان حریف می طلبید. تا اینکه با حرکت چوبدستی سوروس تسلیم سکوت شد. هرچند مورگانا و مرلين غرق در تجزيه و تحليل، اصلا متوجه نشده بودند! در نهايت مورگانا گفت:
- معجون اتصال! چيزي كه هكتور السطنه معجون ساز الممالك به خورد ارباب داده نوعي معجون اتصاله كه اونو به شاخص ترين شخصي وصل ميكنه كه همون مشكل رو داره و اون شخص طبيعتا الان ريش درازه! اما اينكه اين اتصال الان به چه صورته ما نميدونيم چون چند حالت داره.
همه تعجب كردند.
- چه حالت هايي مثلا؟
- يا بايد جفتشون با هم خوب شن! يا هيچ كدوم خوب نشن!يا يكي خوب شه.
يكي نشه! كه اگه حالت سوم باشه، كه به نظر ما هم هست....ما بايد كاري كنيم كه اوني كه خوب نميشه دامبل باشه! مفهوم بود؟
ملت مرگخوار:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اااا ببخشید مثل اینکه اشتباه اومدم

خواستی بگی اون کساییکه زیر دست من تعلیم معجون سازی دیدن از من بهتر می دونن باید چکار کنن؟یعنی حتی خود تو که تواناییت تو معجون سازیت رو به من مدیونی؟
در کل فقط قصدم این بود پیشنهاد کمک داده باشم و اینکه می خوای یه مدت استراحت کن و ارباب رو برای چند دقیقه به ما بسپار. هرچند اگر تا الان زیر دست تو هورکراکس لازم نشده باشه مرلین رحم کرده!