جد پرفسور سرژ تانکان هیچ وقت موفق این عمل نشد او سال ها بر روی این فرضیه که بتواند با ریش گیتار بنوازد کار کرد اما در روایات آمده که روزی از آخرین روز های زندگی اش گفته: آخ .....که کاش عمرم را حدر نداده بودم این همه عضو در بدن چرا حالا با ریش.
همچنین او هنگامی که برای زدن گیتار با ریش تلاش میکرد دچار بیماری های زیادی از جمله..(سانسور شد) میشه گفت درد مفاصل و باسیر شد زیرا او در اثر فشار های هولناکی به خود میداد باعث فشار در تمام بدن از جمله (به بالا مراجعه شود) میشد و همین امر او را از پای درآورد
او همچنین به نقل از کتاب حکایت های شیخ فرض الله قزوینی آمده زمانی که از گیوتین برای نواختن استفاده میشده قسط نواختن گیوتین با پشم ببخشید ریش خود را کرد که منجر به خودکشی نا موفق او شد
( با تلاش به موقع اورژانس دریایی از بیمارستان سوانح موسقی گوتار ( همان تور که میدانید در آن زمان بر اثر به وجود آمدن روزانه بیش از 10 مصدومیت جدی بر اثر ابزار موسقی کلاسیک و مدرن آن زمان یک بیمارستان کامل 480 تخته توسط جد گیلدروی لاکهارت برای این مصدومین دایر شد)
اما همان تور که در بعضی از روایت ها آمده پرفسور جد سرژ موفق به زدن سازهای گیتار شد که من همین جا این خبر رو تکذیب و تمام نشر های که این روایت دروغین را چاپ کردن فسخ مجوز وتخته میشوند
از جمله نشر چرتدیس( سانسور شده سابق) که خوش بختانه با تلاش به موقع مامورین نیروی ضربت مجرمین به آزکابان فرستاده شدن.
اما شباهت ریش گراوپ با سیم گیتار در چیست:
این دوع هیچ شباهتی ندارند و جناب پرفسور قسط گهمراه کردن واغفال رو داشته . وبه این هدف خود هم رسید تقریبا لعنت !!!!
اما عکس از گیتارهای قدیمی خوب عکس عکس از گیتارهای گیوتین و.... وجود نداره زیرا در آن زمان که برمیگرده به 1 هفته قبل از میلاد مسیح هنوز ملت نقاشی هم بلد نبودن چه برسه به عکاسی .
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
پیام امروز
كلاس آموزش موسیقی جادویی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: **كلاس آموزش موسيقي جادويي**
تكليف من!