برنامه ی مشاور خانواده
موضوع این برنامه : ورود مشکل به سایت جادوگران
مجری : شیرپنجعلی چلقوز آبادی کتول محله ای اصل ترد پائولی زاد نژاد راد پرور تاجر زاده ی هوشمند پور نیاییان پرور داراب آبادی جادوگر نژاد ... ( به دلیل کمبود جا از آوردن بقیه ی آن خود داری می کنیم ، در شناسنامه ی ایشان هم جا نشد و وارد نکرده اند ، گیر ندهید )
میهمان برنامه : دکتر علی بشیر
مجری : با سلام خدمت بینندگان محترم برنامه ، بحث مشاوره ای امروز رو آغاز می کنیم با این موضوع که چرا در موقع ورود به سایت این قدر مشکل وجود داره و سایت دیر بالا میاد و حتی هستن بعضی از اعضا که نتونستن وارد سایت بشن ، آقای دکتر بفرمایید:
دکتر : بله ، اعوذ و بالله من الشیطان رجیم ، یه پدری با پسرش ... این دو تا رفتن حموم ، پدره که یه کاسه آب ریخت رو پسره ، آب داغ بود پسره ، زکی ، سوخت!
م : خوب چه ربطی داشت؟!
د : ببینید ، توجه نکردید ، درسته یا نه؟ کلا ً مشکلات اینترنتی و خطا ها همه جا وجود داره ، درسته یا نه؟ توجه می کنید؟
م : خوب؟!
د : خوب نداره جانم ، شما مثل اینکه خیلی آی کیوت پایینه ! توجه می کنید؟ یا اینکه سرت به تنت زیادی کرده ، درسته یا نه؟
م : می شه یه خورده بیشتر توضیح بدین تا هم من و هم بینندگانی که آی کیو ی بالا ندارن بفهمن؟
د : بله ، چرا نشه ؟ همونطور که اگه شما منبع mp3 اصلی جمله ی آغازین من رو ببرین و جلوی چار تا کله گنده ی مملکتی بذارین ، میان ... ( سانسور ) شما رو می کَنَن ، توجه می کنید؟ اگه در مورد اشکالات سایت هم چیز زیادی بگین و پا را از گلیم دراز تر کنین ، سر و کارتون با مدیران سایت می باشد. توجه می کنید؟
م ( در حالی که شدیدا ً قضیه رو درک کرده ) : اوه ... گرفتم چی شد ! بینندگان محترم ، فعلا ً با اجازه ، برنامه رو همین جا تموم می کنم!
ببینم ، کسی می دونه چطور می شه از اون پیام های کوتاه که بالای صفحه های انجمن هاست و نوشته فقط پیام مهم ، بدهیم؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

حالت می مونه و بعد به لقاین الله میره
.
خوبه !