آنتونین:نقل قول:
مدیر روابط عمومی مگه دسترسی هم میبنده؟! در شرح وظایفش اصلا هست؟! اصلا دسترسی داره که ببنده؟! روابط عمومی تا جایی که سواد ما قد میده یعنی ارتباط با کاربران و یه پل واسط بین کادر مدیریت و کاربران و اتفاقا جذب کاربران نه تهدیدشون. بگذریم که تهدید تو خالیه. حالا باز اگه وبمسترا یه چیزی میگفتن یه چیزی! بگذریم که اون چیز چه چیزی باشه و باید روی اون چیز بحث کرد.
این چت باکسه چند نوع دسترسی برای مسئول داشت. یکیش ادمینه که ندادم به پرنس اون اول. مدیر رو دادم که فک نکنم بن کردن اصلا داشته باشه. از طرفی ایشون اصلا نیازی ندارن دیگه به دسترسی مدیریت برای چت باکس. گرفته شد ازشون. جزو مواردی نبود که براشون تعریف کرده باشم با ایوان. همونطور که خودتون هم گفتید ربطی به مدیر روابط عمومی نداره چت باکس.
علت اینکه دسترسی دادم اون اول به پرنس برای چت باکس، این بود که من به شدت سرم شلوغ بود، فلور و هری و ایوان و استرجس هم نبودن، خواستم پرنس حواسش باشه موقتاً به چت باکس و پیام هایی که زده میشه.
حالا شما یک تهدید ازشون نقل قول کردی که خودشون مسئولن که البته شخصاً من میذارمش به حساب علاقه شون به حس دیکتاتوری و مدیریت و جو گیری شون. رویا پردازن دیگه. یادشون رفته روابط عمومی بر عهده شونه.

شما ببخش. نخواستی ببخشیش هم اهمیت نداره اصلا.

در خصوص اینکه چه دسترسی هایی داره مسئول روابط عمومی باید بگم همونی که گفتید هستش. ارتباط با اعضا و جذب اعضا و راهنمایی اونها، وب میل دارن برای اطلاع رسانی، ارتباط جادوگران با سایت های دیگه رو هم ساماندهی میکنن. از دسترسی های داخلی هم میشه به پرسش های همگانی و تایید نظرات و دانلود سنتر اشاره کرد که جونی بدن به اون دو بخش و در اصل از وظایف اصلی شون به حساب نمیاد.
نقل قول:
الان 7 تا وبمستر داریم یکی نیست بتونه ما رو از این ابهام در بیاره و بلد باشه جواب بده که وقتی میگین چت باکس قبلی روی سرور بار زیادی وارد میکنه یعنی چی؟ چت باکسی که پیام هاش متنی هستن با حداکثر چهار تا اسمایلی ناقابل چه بار خاصی میتونه روی سرور وارد کنه؟! منظور این بود که زود به زود پیام میدادن بچه ها؟ هر چقدرم پیام میدادن بالاخره محدودیت داشت دیگه. مثلا به صد تا پیام میرسید قبلیا حذف میشد. هیچ وقت از اون محدوده تجاوز نمیکرد که. سواله خب واسم!
الان شما فقط تصور کن که خودت میدونی. فقط خودت.

من هیچ سوادی ندارم. وقت هم ندارم مدام بیام ببینم سوالتون چیه خب. هر چی هم اگه بلدم، اصلا مدعی نیستم و همش با آزمون و خطا یاد گرفتم در خصوص گرافیک و وب و امثال اینها.
این بحثای فنی رو باید از هری پرسید که اونم خیلی سرش شلوغه. الان تصور شما این بوده که شاید اصلا برای یه چت باکس جدید و بهتر زوپسی اقدام نشده. چرا نصب هم هست روی سایت اما های ریسکه استفاده ازش. جدا از اون مشکل داشت که هری
مشغول کار روش بوده در سایت اصلی زوپس تا ببینه چیه مشکلش.
از
سرور ریسورس زیادی استفاده میکرد چت باکس قبلی که باعث شد مسئول سرور حساس بشه و کلا ماژول چت باکس مارو پاک کنه. هری داشت مکاتبه می کرد باهاشون در مورد علتش. منم با شما موافقم. چت باکس کم حجمی بود ظاهراً و نباید مشکل خاصی درست میکرد. اما منم نمیدونم چرا با این وجود باعث حساسیت اونها شده بود. یعنی مثل شما علت این حساسیت شون رو نمیدونم.
هری قطعاً باید قشنگ از نظری علمی بهتون توضیح بده. والله ما سواد نداریم. میرزا بنویسیم و در همین حد میدونیم.
در خصوص 7 وبمستر و وضعیت شون: هری که امور فنی سایت رو بر عهده داره. من هر چی گیرم بیاد انجام میدم. سعی هم دارم کارای عقب افتاده سایت رو انجام بدم. ولتان اصلا وبمستر نیست. دسترسیش برای کمک به طراحی قالب داده شده که غیب شون زده فعلا و خودم کار قالبو دارم انجام میدم. استرجس تا تابستون نیست. قبلا هم می اومد سلام و خداحافظی میکرد. ایوان رو میدونم حسابی سرش شلوغه و موقتا تا آخر این ماه گرفتاره. فلور هم گویا فعلا دانش آموزه و به امتحانات خورده. دسترسی وبمستری فلور هم برای اینه که ایشون قبلا دو سه هفته دسترسی شون مشکل داشت و نمی تونستن وارد بشن، برای اینکه مشکلی نباشه بهشون وبمستری داده شد. اسنیپ هم گاهی سر میزنه گاهی نمیزنه. اون هم هر چند وقت یکبار سرش شلوغه. اسنیپ هم مثل من هر چی دستش بیاد انجام میده.
نقل قول:
آقا این مورفین رو چرا مدیر نمیکنید؟ چیش از شماها کمتره؟! معتاد نیست که هست! بدبخت نیست که هست! بهترین نویسنده سال و مرگخوارا و اسلایترین نیست که هست! الان یعنی وضع ایفا و انجمنا اینقدر خوبه که واقعا به مدیری تو این بخشا نیاز نیست؟! کلا فاتحه انجمنو خوندید؟ اربابم اگه نباشه که دیگه هیچی. اکسپلیارموسم که خوابه.
من دو سه بار اقدام کردم افرادی رو به عنوان مدیر بیارم اما بقیه دوستان موافق نیستن. نیستن آقا. منم نمیتونم با رای خودم عمل کنم. دلایلی دارن اونها هم. البته منظور من از اضافه کردن مدیر اختصاصی شدن دسترسی هاشونه. یعنی مدیر انجمن فقط انجمن و از این قبیل و البته مدیر جدید هم حداقل 3 تا 5 ماه سال رو فعالیت صد در صد مفید داشته باشه برای بخش تحت نظرش. به هر حال بقیه دوستان معتقدن مدیر به تعداد کافی داریم الان و نیاز نیست مدیر جدید اضافه بشه. وگرنه دردسر میشه. بله. داریم مدیر به تعداد کافی اما خب فعالیت مدیریتی پیشرو و سازنده به حد لازم نداریم.
انتقادی که من و شما داریم به بقیه مدیران. اگه احساس مسئولیت باشه در قبال بخش خودشون باید جواب بدن بهتون اینجا.
در خصوص انجمن های ایفای نقش باید تو همون ویزنگاموت بیوفتین به جون ایوان برای مدیر اضافی جهت کمک به ایفا و از این قبیل حرفا.

در مورد انجمن های دیگه هم شخصاً شلوغه سرم وگرنه یکی دو تا تا موضوع شاید مطرح میکردم در بحث های هری پاتری یا حداقل کارهای اشتراکی.
شما خودت فرصت داری اینقدر که میایی انتقاد میکنی، فرصتتو یه بار خرج کن توی فروم های هری پاتری و یه بحث جدید رو بالا ببر.
من سرم شلوغ تر از این حرفائه که بیام مدام به اینجا رسیدگی کنم. خیلی امورات عقب افتاده هست برای سایت که دارم روشون کار می کنم.