دوریا جان،
تولدِت مبارک! واقعاً حضور تو برای همهی ما توی اسلایترین یه موهبت حساب میشه. تو همیشه اون انرژی مثبت و برخورد آروم و دوستانهات رو با خودت داری و اینجوری کلی از لحظات خوش رو برای گروه به ارمغان آوردی. وقتی کسی تازه به اسلایترین ملحق میشه یا نیاز به راهنمایی داره، تو همونجایی که باید باشی و همیشه با حوصله و خوشرویی راهنماییاش میکنی.
واقعاً ما قدردان همهی زحماتی هستیم که توی نقش نظارت میکشی. شاید بعضی وقتها سختیها و استرسهای خودت رو داشته باشی، ولی همیشه یه لبخند به لب داری و با همون حس حمایتت به همهمون قوت قلب میدی.
امیدوارم که امسال برات پر از خوشی، شادی، و لحظات خوب باشه. از ته دل برایت بهترینها رو آرزو میکنیم، دوریا عزیز!
تولدت مبارک!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پستخانهی هاگزمید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 12:56
از: دست حسودا و بدخواها!
پستها:
419

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ثروت، قدرتی است که میتواند به انسانها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.
Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.
الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.
الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

به مناسب تولد دوریا بلک
خجسته باد روزهایی که مادر طبیعت تصمیم میگیرد هدیهای به جهان اعطا کند که بارقهای از وجود نازنینش را در خود داشته باشد و بتواند اثری پایدار از خود بر جای گذارد.
تبریک به جهان جادوگری و حتی به ماگلهای از همه جا بی خبر که وجودشان را مدیون اراده ما جادوگران هستند! خرسندم از اینکه خاندان اصیل بلک نسل خود را تا این روز ادامه داد و یکی پس از دیگری جادوگرانی با خون خالص و جادویی پاک تقدیم جهان جادوگری کرد. دوریا بلک، نه فقط به خاطر داشتن خون پاک و اصالت جادویی، بلکه به خاطر قدرتهایی فراتر ازجادو ستایش میشود. دوریا بلک همچون ستونی انسجام و یکپارچگی اسلیترین را حفظ کرده و این همه از ویژگیهای فردی او میتراود.
افتخار میکنیم به همراهی با چنین جادوگر قدرتمند و خلاقی.
تولدت را به تو تبریک میگوییم! باشد که عمری دراز و لحظهلحظه شاد و در اوج کمال داشته باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: دوشنبه 2 شهریور 1405 18:08
از: هاگوارتز
پستها:
1034

به مناسب تولد دوریا بلک
به نام میراث جادوی اصیل و غرور جاودانهی اسلیترین،
دوریا، فرزند حقیقی خاندان بلک،
در این روز، تولدت را با افتخار و احترامی بیپایان تبریک میگویم. چیزی که در تو میبینم، فراتر از استعداد یا هوش عادی است؛ این همان حس بینظیر مسئولیتپذیری است که در هر جنبه از کارهایت به چشم میخورد. در هر وظیفهای که به عهده میگیری، تعهدی ویژه، عمیق و با افتخار نمایان میسازی. در این دنیای مدرن جادوگران که بسیار از اصالت فاصله گرفته است، این ارزشهای حقیقی رو به فراموشی گذاشته شدهاند. کمتر کسی میتواند همچون تو عمیقاً متعهد و به وظایف خود وفادار باشد.
امروز، در عین تبریک و قدردانی، نمیخواهم با این تحسین و تعریفها تو را درگیر فشار همیشگی برای کمالگرایی کنم. بارها دیدهام که مسئولیتپذیری بالا میتواند به سنگینی کشیده شود، و نمیخواهم این فشار بر شانههایت بماند. به یاد داشته باش که نیازی نیست همیشه کامل باشی. همین که خودت باشی و به همان قاعدهی طبیعی که در وجودت است عمل کنی، همان اصالت و توانایی را مینمایی که از آن توست.
اینک که به روز تولدت رسیدهای، میخواهم لحظهای فقط برای خودت باشی و به آرامی گام برداری. وقتی به وظایف برمیگردی، بدان که تلاشت همواره ستودنیست و نیازی نیست که همیشه از خودت بیشترین انتظار را داشته باشی. بگذار آنچه در درونت جوشان و حقیقی است، به طور طبیعی به ثمر برسد و دیگران خودشان ببیند که چه تلاشی در پس آن نهفته است.
همانطور که خودت به خوبی میدانی، بزرگی و غرور یک جادوگر اصیل نه فقط در قدرت و مهارت او، بلکه در خلوص نیاتش نمایان است. پس برای تو که از نسلی برگزیدهای و از استعدادهایی والا بهرهمندی، این را میگویم: مسیر خود را ادامه بده اما بگذار آزادی و راحتی همواره همراهت باشد. اجازه بده به هر وظیفه و چالش، به طبیعیترین و راحتترین شکل ممکن پاسخ بدهی.
تولدت را با تمام احترام و ستایشی که برای تو قائلم تبریک میگویم. امروز را به شادی بگذران، و بدان که قدرت حقیقی درونت از آنِ خودت است، نه چیزی که دیگران از تو انتظار دارند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: یکشنبه 2 شهریور 1404 12:40
از: همهتون ممنونم!
پستها:
58

سلام هافلپاف!
نمیشه گفت که من فقط عضو توام، چون چیزی بیشتر از این حرفهاست. روزی که من برای اولینبار وارد تو شدم، همهچیز خیلی برام مبهم بود. سدریک کمکم کرد تا باهات آشنا بشم. وقتی یه کم گذشت، نیوت بهم کمک کرد تا به خودم باور داشته باشم. بعدا که نیوت رفت و به جاش جعفر وارد شد، جعفر توی همهی کارام هوامو داشت و منم سعی میکردم کمکش کنم. الانم که دیگه نه جعفر هست و نه نیوت، روندا جای خالی اونو برام پر کرد. نیکلاس، زاخاریاس، تام و رزالین منو خوشحال میکنن و بهم دلگرمی میدن.
هافلپاف! فقط دنبال فرصتیام تا همهی لحظات خوبی که باهات داشتم رو جبران کنم. ما هافلپافیها فقط همگروهی نیستیم، ما یه خانوادهایم. تام پدر این خانوادهی قشنگه، ما هم همه بچههای اونیم. تو هم سقفی هستی که اعضای این خانوادهی سختکوش زیرش زندگی میکنن.
اگرچه شاید به نظر نیاد، اما من عاشق این خانوادهم. حاضرم هرکاری بکنم تا اینو بهت ثابت کنم.
فلیسیتی فلور ایستچرچ
نمیشه گفت که من فقط عضو توام، چون چیزی بیشتر از این حرفهاست. روزی که من برای اولینبار وارد تو شدم، همهچیز خیلی برام مبهم بود. سدریک کمکم کرد تا باهات آشنا بشم. وقتی یه کم گذشت، نیوت بهم کمک کرد تا به خودم باور داشته باشم. بعدا که نیوت رفت و به جاش جعفر وارد شد، جعفر توی همهی کارام هوامو داشت و منم سعی میکردم کمکش کنم. الانم که دیگه نه جعفر هست و نه نیوت، روندا جای خالی اونو برام پر کرد. نیکلاس، زاخاریاس، تام و رزالین منو خوشحال میکنن و بهم دلگرمی میدن.
هافلپاف! فقط دنبال فرصتیام تا همهی لحظات خوبی که باهات داشتم رو جبران کنم. ما هافلپافیها فقط همگروهی نیستیم، ما یه خانوادهایم. تام پدر این خانوادهی قشنگه، ما هم همه بچههای اونیم. تو هم سقفی هستی که اعضای این خانوادهی سختکوش زیرش زندگی میکنن.
اگرچه شاید به نظر نیاد، اما من عاشق این خانوادهم. حاضرم هرکاری بکنم تا اینو بهت ثابت کنم.
فلیسیتی فلور ایستچرچ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در پایان روز میفهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر میکردیم در توان داریم تحمل کردهایم.
-فریدا کالو-
-فریدا کالو-
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: یکشنبه 17 خرداد 1405 17:27
از: مرز بین نور و تاریکی
پستها:
327

هافلپاف! گروه معجزهها. همیشه سبک مدیریتی خانوم هلگا رو تحسین میکردم. مبتنی بر عشق و صداقت. گروهی که برای تمامی جادوگران دنیا جا داره ولی فقط محدود هافلپافیهایی که هستن که میتونن عضو خوابگاه های دیگه بشن. شاید همین سیاستهای خانوم هلگا بود که همچین محیطی رو ساخت. محیطی که من لقب گروه معجزه ها رو بهش دادم.
چون میدونین... هیچ کس از یه گورکن توقع نداره که به یه شیر حمله کنه یا اینکه با یه کلاغ توی هوا پرواز کنه. با اینحال بچه های هافلپاف بارها و بارها اینو ثابت کردن میتونن هر کاری بکنن. حتی رنگ ها مختص به این گروه هم طبیعت رو دچار تناقض میکنه. زرد، به رنگ خورشید و سیاه مثل تاریک ترینِ قلب ها. این گروه میتونه میزبان یه قهرمان یا پلید ترین مخلوق بشریت باشه و صد البته که در اکثر مواقع فضای دوستانهی این خوابگاه باعث رعوف شدن خبیث ترین شیاطین میشه پس مشکل خاصی با چند تا بچه نداره:)
اینجا جاییه که دوتا هم گروهی ممکنه تا مرز کشتن همدیگه پیش برن ولی سر امتحان روز بعد بهمدیگه تقلب برسونن. اینجا کسی فاز اعمال خشونت نداره ولی اگه بخوای نقش محاجم رو بازی کنی باید بگم که جای اشتباهی اومدی. هر هافلپافی یه سوپرایزه.
من عضو هافلپاف نیستم چون یه هافلپافی بدنیا اومدم. من اینجام چون هافلپاف رو به عنوان خونه دومم انتخاب کردم.
با تشکر، زاخاریاس اسمیت
ملقب به زاخار اصلی
چون میدونین... هیچ کس از یه گورکن توقع نداره که به یه شیر حمله کنه یا اینکه با یه کلاغ توی هوا پرواز کنه. با اینحال بچه های هافلپاف بارها و بارها اینو ثابت کردن میتونن هر کاری بکنن. حتی رنگ ها مختص به این گروه هم طبیعت رو دچار تناقض میکنه. زرد، به رنگ خورشید و سیاه مثل تاریک ترینِ قلب ها. این گروه میتونه میزبان یه قهرمان یا پلید ترین مخلوق بشریت باشه و صد البته که در اکثر مواقع فضای دوستانهی این خوابگاه باعث رعوف شدن خبیث ترین شیاطین میشه پس مشکل خاصی با چند تا بچه نداره:)
اینجا جاییه که دوتا هم گروهی ممکنه تا مرز کشتن همدیگه پیش برن ولی سر امتحان روز بعد بهمدیگه تقلب برسونن. اینجا کسی فاز اعمال خشونت نداره ولی اگه بخوای نقش محاجم رو بازی کنی باید بگم که جای اشتباهی اومدی. هر هافلپافی یه سوپرایزه.
من عضو هافلپاف نیستم چون یه هافلپافی بدنیا اومدم. من اینجام چون هافلپاف رو به عنوان خونه دومم انتخاب کردم.
با تشکر، زاخاریاس اسمیت
ملقب به زاخار اصلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: چهارشنبه 9 مهر 1404 17:59
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پستها:
642

سلام به گروه هافلپاف!
سو شاهده من چقد عاشق رنگ زردم و اگه علاقه وافرم به گروهی که منو ساخت نبود، هزاران بار تغییر گروه داده بودم تا بتونم بعنوان یه هافلپافی از حضور تو تالار زرد رنگ و گرم و صمیمانهت لذت ببرم. البته که آوازهی خوبت هم مزید بر علته، وگرنه فقط یک رنگ کافی نیست نه؟
به نظر من تو گروهی هستی که بیشترین شباهت رو به گروه کتاب داری. مشخصا منظورم نکات مثبتته. تو گروهی هستی که در بیشتر مواقع با کمبود عضو مواجهی اما همیشه درست مثل چیزی که تو کتاب ازت انتظار میرفت، اعضای سختکوشی داشتی و داری که از هیچ تلاشی برای فعالیت و بالا کشوندن گروهشون تو سایت فروگذار نیستن. چه هاگوارتزهایی که جمعیت گروهای دیگه سر به فلک میکشید، ولی این تو بودی که فقط با پشتکار اعضات رقیبی جدی برای قهرمانی بودی.
تازه... سدریکتم همونقد محشره که تو کتاب بود!
خیلی خوشحالم که رولینگ خلقت کرد و ازون خوشحالترم که اینقد به جادوگران اعضای خوب و فعالی تقدیم کردی. از اعضای قدیمی خوبت مثل رز ویزلی و رودولف لسترنج گرفته تا اعضای فعال فعلیت، سایت به همهتون مدیونه.
لطفا همیشه باش و همیشه همینقدر بدرخش. جادوگران به هر چهار گروهش به یک اندازه نیاز داره و خوشحالم که اعضای کوشای گروهت نذاشتن حتی ذرهای از درخشش اسمت کاسته بشه.
هافلپاف و تمام هافلپافیای عزیز، روزتون حسابی مبارک باشه.
پ.ن: خبر داری تو دومین دوری که دارم بازی هاگوارتز لگاسی رو میرم، هافلپافی هستم؟
سو شاهده من چقد عاشق رنگ زردم و اگه علاقه وافرم به گروهی که منو ساخت نبود، هزاران بار تغییر گروه داده بودم تا بتونم بعنوان یه هافلپافی از حضور تو تالار زرد رنگ و گرم و صمیمانهت لذت ببرم. البته که آوازهی خوبت هم مزید بر علته، وگرنه فقط یک رنگ کافی نیست نه؟
به نظر من تو گروهی هستی که بیشترین شباهت رو به گروه کتاب داری. مشخصا منظورم نکات مثبتته. تو گروهی هستی که در بیشتر مواقع با کمبود عضو مواجهی اما همیشه درست مثل چیزی که تو کتاب ازت انتظار میرفت، اعضای سختکوشی داشتی و داری که از هیچ تلاشی برای فعالیت و بالا کشوندن گروهشون تو سایت فروگذار نیستن. چه هاگوارتزهایی که جمعیت گروهای دیگه سر به فلک میکشید، ولی این تو بودی که فقط با پشتکار اعضات رقیبی جدی برای قهرمانی بودی.
تازه... سدریکتم همونقد محشره که تو کتاب بود!
خیلی خوشحالم که رولینگ خلقت کرد و ازون خوشحالترم که اینقد به جادوگران اعضای خوب و فعالی تقدیم کردی. از اعضای قدیمی خوبت مثل رز ویزلی و رودولف لسترنج گرفته تا اعضای فعال فعلیت، سایت به همهتون مدیونه.
لطفا همیشه باش و همیشه همینقدر بدرخش. جادوگران به هر چهار گروهش به یک اندازه نیاز داره و خوشحالم که اعضای کوشای گروهت نذاشتن حتی ذرهای از درخشش اسمت کاسته بشه.
هافلپاف و تمام هافلپافیای عزیز، روزتون حسابی مبارک باشه.

پ.ن: خبر داری تو دومین دوری که دارم بازی هاگوارتز لگاسی رو میرم، هافلپافی هستم؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/29
آخرین ورود: چهارشنبه 26 آذر 1404 15:37
از: عمارت ریدل ها
پستها:
229

درود بر هلگا
سلام هافلپاف عزیزم.
این نامه رو از صمیم قلب مینویسم برای تک تک اعضای خوبت، اسطوره هایی که توی گنجه یادبود ها تا ابد موندگار شدن، صدای خنده ی بچه ها کنار شومینه ی تالار عمومی، بازیگوشی هایی که توی زنگ تفریح میشه، صدای تولدت مبارک هایی که حتی صداش توی مجلس سنا هم طنین انداز میشه، دادگاه خودمونی ای که باهم سر و تهش رو هم میاریم، خلاقیت هایی که توی زنگ انشاء میدرخشن، گورکن هایی که توی باشگاه اصیل زاده ها هم لونه حفر کردن، و برای تک تک اون لحظات و خاطرات مکان هایی که زیباییشون وصف ناشدنیه.
روزی رو به یاد دارم که برای آشنا شدن با این بچه های خون گرم چقدر استرس داشتم. از ته قلب امیدوار بودم همه منو عضوی از خودشون بدونن نه یک غریبه. اما انگار واقعا این آرزوم چیزی بود که از قبل اینجا وجود داشت. از همون بدو ورود هر کدوم از بچه ها به نوع خودشون لطف شون رو نشون دادن و یک گوشه ای از کار رو گرفتن و باهم تونستیم برای یک هدف مشترک که پیشرفت و رونق هافلپاف بود تلاش کنیم. با اینکه هنوز اول راهیم ولی این شوق و همبستگی ای که من دیدم باعث شد امیدوار تر بشم. میدونم هنوز خیلیا بهترین خودشون رو کشف نکردن. وقتی که کشفش کنن و روش حسابی تلاش کنن اون وقت از اینی که من دیدم هم قطعا بیشتر خواهند درخشید.
نیکلاس، جعفر(مرگ)، زاخاریاس، روندا، رزالین، پاتریشیا(فلیسیتی)، گابریل از همتون ممنونم که انقدر قشنگ هوای هم دیگرو دارید. ممنون ازتون که انقدر قلب مهربونی دارید. ممنون از هلگا که منو توی تالار زیباش پذیرفت.
روزت مبارک هلگا، روزت مبارک هافلپاف. روز همتون مبارک.
دوستدار شما تام ریدل(پدر)
سلام هافلپاف عزیزم.
این نامه رو از صمیم قلب مینویسم برای تک تک اعضای خوبت، اسطوره هایی که توی گنجه یادبود ها تا ابد موندگار شدن، صدای خنده ی بچه ها کنار شومینه ی تالار عمومی، بازیگوشی هایی که توی زنگ تفریح میشه، صدای تولدت مبارک هایی که حتی صداش توی مجلس سنا هم طنین انداز میشه، دادگاه خودمونی ای که باهم سر و تهش رو هم میاریم، خلاقیت هایی که توی زنگ انشاء میدرخشن، گورکن هایی که توی باشگاه اصیل زاده ها هم لونه حفر کردن، و برای تک تک اون لحظات و خاطرات مکان هایی که زیباییشون وصف ناشدنیه.
روزی رو به یاد دارم که برای آشنا شدن با این بچه های خون گرم چقدر استرس داشتم. از ته قلب امیدوار بودم همه منو عضوی از خودشون بدونن نه یک غریبه. اما انگار واقعا این آرزوم چیزی بود که از قبل اینجا وجود داشت. از همون بدو ورود هر کدوم از بچه ها به نوع خودشون لطف شون رو نشون دادن و یک گوشه ای از کار رو گرفتن و باهم تونستیم برای یک هدف مشترک که پیشرفت و رونق هافلپاف بود تلاش کنیم. با اینکه هنوز اول راهیم ولی این شوق و همبستگی ای که من دیدم باعث شد امیدوار تر بشم. میدونم هنوز خیلیا بهترین خودشون رو کشف نکردن. وقتی که کشفش کنن و روش حسابی تلاش کنن اون وقت از اینی که من دیدم هم قطعا بیشتر خواهند درخشید.
نیکلاس، جعفر(مرگ)، زاخاریاس، روندا، رزالین، پاتریشیا(فلیسیتی)، گابریل از همتون ممنونم که انقدر قشنگ هوای هم دیگرو دارید. ممنون ازتون که انقدر قلب مهربونی دارید. ممنون از هلگا که منو توی تالار زیباش پذیرفت.
روزت مبارک هلگا، روزت مبارک هافلپاف. روز همتون مبارک.
دوستدار شما تام ریدل(پدر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
S.O.S 
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/04/17
آخرین ورود: سهشنبه 3 شهریور 1405 17:30
از: گیل مامان!
پستها:
867

از طرف مامانی به مامان دیگه! (به مناسبت روز هافلپاف.)
سلام هلگا عزیز.
این نامه رو از طرف یه مامان دریافت میکنی که درسته تفکرات و گروه متفاوتی داره ولی از ته قلبش تو رو درک میکنه. به نظر مامان یه مادر مسئولیتهای مختلفی داره یعنی علاوه بر اینکه برای رشد فرزندانش تلاش میکنه باید جنبههای مختلف اخلاقیای هم داشته باشه که الگوی مناسبی براشون بشه. یکی از این جنبههای اخلاقی که هر مادری باید داشته باشه تبعیض نذاشتن بین فرزندانشه؛ اینکه همشونو به یه اندازه دوست داشته باشه و این علاقه رو به یه اندازه بهشون نشون بده.
حالا شاید بپرسی مامان چرا نامهشو با این مقدمه شروع کرده؟ باید بگم همه چیز از همینجا شروع میشه. به نظر مامان تو یه مادر واقعی هستی؛ مادری که درک میکنه دانش آموزایی که مثل فرزندانش دوستشون داره آدمای متفاوتین و به طبع، ویژگی و تواناییهای متفاوتی هم دارن پس تو اونارو قضاوت نکردی که کدوم تواناییشون از اون یکی بهتره. تو اونارو جداسازی نکردی چون فلان ویژگی رو ندارن بلکه هرکسی رو که دوست داشت توی هاگوارتز باشه رو پذیرفتی... با تموم وجود پذیرفتی. خیلیا سر همین بهت تهمت زدن که تو خنگارو دور خودت جمع میکنی ولی تاریخ نشون داد که تو افراد بزرگ رو کنار خودت جمع میکنی و پرورش میدی.
گاهی پیش خودم تصور میکنم که اگر مثل بقیه ویژگی خاصی رو برای گروهت در نظر میگرفتی چقدر دانش آموز خوب از بودن توی هاگوارتز محروم میشدن و هیچ وقت فرصتی برای شکوفا کردن استعداداشون پیدا نمیکردن... ولی قلب مامانا خیلی بزرگه نه؟ اونا دلشون نمیاد آرزویهای بچههاشونو ازشون بگیرن و ازشون انسانهای سرخورده بسازن و این تفاوت تصیمات یه مادر با افراد دیگهس... و این تفاوت قلب مهربون تو با بقیهس.
گفتم آدمای بزرگی رو کنار خودت جمع کردی و پرورش دادی. این یه حقیقت واضح و بدون اغراقه. سالهاست این آدمارو دیدم و میشناسم. اعضایی که سالها برای تو زحمت کشیدن و نشون دادن که تو رو با تموم قلبشون دوست دارن. نشون دادن که هافلپافیها هیچ وقت ضعیف نبودن و نیستن. اونا میتونن مدیر باشن، میتونن ناظر باشن... میتونن هر چی که دوست داشته باشن باشن چون اراده خیلی محکمی دارن. چون توانایی اینو دارن که برای خواستههاشون سالها و سالها تلاش کنن و با سختکوشی بدستش بیارن.
مامان، رودولف مامانو به یاد داره که با اینکه قمهکش بود ولی همیشه بهترینارو برای هافلپاف میخواست. سدریک خوابالو مامانو میشناسه که برای کمک به هافل از بهترین لذت دنیاش یعنی خواب میگذشت و با تموم وجودش برای گروهش زحمت میکشید. نیکلاس که همیشه هافلپافو طور دیگهای دوست داشته و روش تعصب داشته و از تو چه پنهون یه عکسم ازت همیشه توی امضاش نگه میداره! مرگ که بخاطر هافل حاضره از خیلی از چیزایی که براش تلاش کرده بگذره. حتی همین شوهر گور به گور شده مامان که میدونم چقدر براش سخت بوده از گروهی که توش متولد شده بگذره ولی برای تو اینکارو کرده و چقدر الان با تموم قلبش برای هافلپاف تلاش میکنه و دوستش داره. از اعضای جدیدتر هم روندا دوست داشتنی رو دیدم که مهربونی و قلب بزرگش درست به خودت رفته. زاخاریاس و رزالین و فیلیسیتی هم دیدم که شاید یه موقعهایی سرشون شلوغ بوده ولی همیشه برای هافل تلاش کردن و پرچم گورکن بامزهت رو بالا نگه داشتن و در نهایت خیلی اعضای دیگه در طول تاریخ که حتی اگر توی جادوگران نباشن یا الان ساکن سایر گروهها باشن همیشه فعالیتشون به عنوان یه هافلپافی رو جزو بهترین و لذت بخش ترین دورههای زندگیشون دونستن و برای این گروه سالها و سالها تاریخسازی کردن.
مامان باور داره که همه اینا از همون قلب بزرگ و حس مادریت نسبت به دانش آموزات شروع شد پس این حس مادرانه رو تحسین میکنه و برای اعضای تلاشگرت آرزوی بهترینارو داره. امیدوارم هافلپاف همیشه در اوج بمونه و اعضای دوست داشتنیشو از جادوگران دریغ نکنه.
با نهایت احترام.
مامان.
سلام هلگا عزیز.
این نامه رو از طرف یه مامان دریافت میکنی که درسته تفکرات و گروه متفاوتی داره ولی از ته قلبش تو رو درک میکنه. به نظر مامان یه مادر مسئولیتهای مختلفی داره یعنی علاوه بر اینکه برای رشد فرزندانش تلاش میکنه باید جنبههای مختلف اخلاقیای هم داشته باشه که الگوی مناسبی براشون بشه. یکی از این جنبههای اخلاقی که هر مادری باید داشته باشه تبعیض نذاشتن بین فرزندانشه؛ اینکه همشونو به یه اندازه دوست داشته باشه و این علاقه رو به یه اندازه بهشون نشون بده.
حالا شاید بپرسی مامان چرا نامهشو با این مقدمه شروع کرده؟ باید بگم همه چیز از همینجا شروع میشه. به نظر مامان تو یه مادر واقعی هستی؛ مادری که درک میکنه دانش آموزایی که مثل فرزندانش دوستشون داره آدمای متفاوتین و به طبع، ویژگی و تواناییهای متفاوتی هم دارن پس تو اونارو قضاوت نکردی که کدوم تواناییشون از اون یکی بهتره. تو اونارو جداسازی نکردی چون فلان ویژگی رو ندارن بلکه هرکسی رو که دوست داشت توی هاگوارتز باشه رو پذیرفتی... با تموم وجود پذیرفتی. خیلیا سر همین بهت تهمت زدن که تو خنگارو دور خودت جمع میکنی ولی تاریخ نشون داد که تو افراد بزرگ رو کنار خودت جمع میکنی و پرورش میدی.
گاهی پیش خودم تصور میکنم که اگر مثل بقیه ویژگی خاصی رو برای گروهت در نظر میگرفتی چقدر دانش آموز خوب از بودن توی هاگوارتز محروم میشدن و هیچ وقت فرصتی برای شکوفا کردن استعداداشون پیدا نمیکردن... ولی قلب مامانا خیلی بزرگه نه؟ اونا دلشون نمیاد آرزویهای بچههاشونو ازشون بگیرن و ازشون انسانهای سرخورده بسازن و این تفاوت تصیمات یه مادر با افراد دیگهس... و این تفاوت قلب مهربون تو با بقیهس.
گفتم آدمای بزرگی رو کنار خودت جمع کردی و پرورش دادی. این یه حقیقت واضح و بدون اغراقه. سالهاست این آدمارو دیدم و میشناسم. اعضایی که سالها برای تو زحمت کشیدن و نشون دادن که تو رو با تموم قلبشون دوست دارن. نشون دادن که هافلپافیها هیچ وقت ضعیف نبودن و نیستن. اونا میتونن مدیر باشن، میتونن ناظر باشن... میتونن هر چی که دوست داشته باشن باشن چون اراده خیلی محکمی دارن. چون توانایی اینو دارن که برای خواستههاشون سالها و سالها تلاش کنن و با سختکوشی بدستش بیارن.
مامان، رودولف مامانو به یاد داره که با اینکه قمهکش بود ولی همیشه بهترینارو برای هافلپاف میخواست. سدریک خوابالو مامانو میشناسه که برای کمک به هافل از بهترین لذت دنیاش یعنی خواب میگذشت و با تموم وجودش برای گروهش زحمت میکشید. نیکلاس که همیشه هافلپافو طور دیگهای دوست داشته و روش تعصب داشته و از تو چه پنهون یه عکسم ازت همیشه توی امضاش نگه میداره! مرگ که بخاطر هافل حاضره از خیلی از چیزایی که براش تلاش کرده بگذره. حتی همین شوهر گور به گور شده مامان که میدونم چقدر براش سخت بوده از گروهی که توش متولد شده بگذره ولی برای تو اینکارو کرده و چقدر الان با تموم قلبش برای هافلپاف تلاش میکنه و دوستش داره. از اعضای جدیدتر هم روندا دوست داشتنی رو دیدم که مهربونی و قلب بزرگش درست به خودت رفته. زاخاریاس و رزالین و فیلیسیتی هم دیدم که شاید یه موقعهایی سرشون شلوغ بوده ولی همیشه برای هافل تلاش کردن و پرچم گورکن بامزهت رو بالا نگه داشتن و در نهایت خیلی اعضای دیگه در طول تاریخ که حتی اگر توی جادوگران نباشن یا الان ساکن سایر گروهها باشن همیشه فعالیتشون به عنوان یه هافلپافی رو جزو بهترین و لذت بخش ترین دورههای زندگیشون دونستن و برای این گروه سالها و سالها تاریخسازی کردن.
مامان باور داره که همه اینا از همون قلب بزرگ و حس مادریت نسبت به دانش آموزات شروع شد پس این حس مادرانه رو تحسین میکنه و برای اعضای تلاشگرت آرزوی بهترینارو داره. امیدوارم هافلپاف همیشه در اوج بمونه و اعضای دوست داشتنیشو از جادوگران دریغ نکنه.
با نهایت احترام.
مامان.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/01/07
آخرین ورود: پنجشنبه 10 آبان 1403 07:04
از: وسایل گلدوزیم و گلام فاصله بگیر.
پستها:
107

به مناسبت روز هافلپاف
بانو هلگا هافلپاف عزیز.
بدون هیچ نوع تملق یا اغراقی، می گویم شما فهمیده ترین بنیانگذار هاگوارتز بودید. آه، نه، من نمی خواهم هوش روونا ریونکلا، تدبیر سالازار اسلیترین و یا دلاوری گودریک گریفیندور را نادیده بگیرم. من نمی خواهم شایستگی های دیگران را نادیده بگیرم، اما دلایلی به روشنی و عیانی آفتاب به من می گویند که شما چیزی را دیدید که از چشم سایر بنیانگذاران، حتی روونا با آن هوش سرشار نهان بود.
بانوی هوشمندمان، می گفت هوش و ذکاوت اصل کار است."هوش و دانش بی کران، بود آدمی را گنج بیکران." نمی گویم این طرز فکرش کاملا نادرست بوده. هر چه باشد، بخشی از وجود خود من هم از تبار عقابهاست، اما آیا واقعا "هوش" می تواند همه چیز را تضمین کند؟ و آیا این خصلت خارج از اختیار، تنها ویژگی و استعدادیست که یک نفر می تواند داشته باشد؟
آن شمشیرزن غیور، شجاعت و دلاوری را می پرستید."شجاعت و دلیری، مهم فقط همین است." خب، قطعا شجاعت یکی از برترین خصلت های انسان است، ولی آیبا می توان گفت"انسان ها یا شجاعند، یا باهوش یا به درد نخور؟"
مارزبان سبزپوش، به بلندپروازی احترام می گذاشت."ولی اسلیترین قدرت طلب بود. از این رو طالبین جاه بستود." او هم مانند آن دو دوست دیگرش، فکر می کرد به سادگی می توان استعدادهای انسان ها را به چند گروه تقسیم کرد.
اما شما، مادر. شما می دانستید در وجود هرکس، استعدادی به ودیعه گذاشته شده که شاید در نگاه اول به چشم نیاید. شما ارزش گنجینه ای را درک کردید که دیگران از آن غافل مانده بودند"مهربانی." شما خیلی خوب می دانستید که مهربانی زینت قلب و روح انسان است. محبت چیزیست که ما را انسان می کند.
از شما ممنونم مادر!
بانو هلگا هافلپاف عزیز.
بدون هیچ نوع تملق یا اغراقی، می گویم شما فهمیده ترین بنیانگذار هاگوارتز بودید. آه، نه، من نمی خواهم هوش روونا ریونکلا، تدبیر سالازار اسلیترین و یا دلاوری گودریک گریفیندور را نادیده بگیرم. من نمی خواهم شایستگی های دیگران را نادیده بگیرم، اما دلایلی به روشنی و عیانی آفتاب به من می گویند که شما چیزی را دیدید که از چشم سایر بنیانگذاران، حتی روونا با آن هوش سرشار نهان بود.
بانوی هوشمندمان، می گفت هوش و ذکاوت اصل کار است."هوش و دانش بی کران، بود آدمی را گنج بیکران." نمی گویم این طرز فکرش کاملا نادرست بوده. هر چه باشد، بخشی از وجود خود من هم از تبار عقابهاست، اما آیا واقعا "هوش" می تواند همه چیز را تضمین کند؟ و آیا این خصلت خارج از اختیار، تنها ویژگی و استعدادیست که یک نفر می تواند داشته باشد؟
آن شمشیرزن غیور، شجاعت و دلاوری را می پرستید."شجاعت و دلیری، مهم فقط همین است." خب، قطعا شجاعت یکی از برترین خصلت های انسان است، ولی آیبا می توان گفت"انسان ها یا شجاعند، یا باهوش یا به درد نخور؟"
مارزبان سبزپوش، به بلندپروازی احترام می گذاشت."ولی اسلیترین قدرت طلب بود. از این رو طالبین جاه بستود." او هم مانند آن دو دوست دیگرش، فکر می کرد به سادگی می توان استعدادهای انسان ها را به چند گروه تقسیم کرد.
اما شما، مادر. شما می دانستید در وجود هرکس، استعدادی به ودیعه گذاشته شده که شاید در نگاه اول به چشم نیاید. شما ارزش گنجینه ای را درک کردید که دیگران از آن غافل مانده بودند"مهربانی." شما خیلی خوب می دانستید که مهربانی زینت قلب و روح انسان است. محبت چیزیست که ما را انسان می کند.
از شما ممنونم مادر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر
جین ایر
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: دوشنبه 2 شهریور 1405 18:08
از: هاگوارتز
پستها:
1034

به مناسبت روز گروه هافلپاف
هلگای عزیزم،
همیشه میدانستی که چه احترامی برایت قائل بودهام، اما در عین حال همیشه هم از انتخابهایی که کردی ناامید شدم. تو میتوانستی در کنار من باشی؛ ما دو نفر میتوانستیم در کنار هم به عنوان جادوگرانی بینظیر تاریخ را رقم بزنیم. پتانسیل درون تو برای دستیابی به عظمت بینهایت بود، اما به نظرم تو آن را برای چیزی که من آن را ضعف میدانم، یعنی مهربانی و لطف، قربانی کردی.
من هیچوقت نمیفهمم چرا این صفات برایت اینقدر مهم بودند. میدانی که من همیشه به قدرت و جاهطلبی اعتقاد داشتهام. اینکه کسی بتواند از استعدادها و قدرتش به بهترین نحو استفاده کند، او را از بقیه متمایز میکند. اما تو؟ تو تصمیم گرفتی که در اولویتهایت محبت را بالاتر از همه چیز قرار دهی. این تصمیم برای من همیشه گیجکننده بود. تو میتوانستی در کنار من یکی از بزرگترین جادوگران تاریخ باشی، اما این راه را رها کردی تا برای صفاتی ضعیفتر تلاش کنی.
اما باید اعتراف کنم که علیرغم اختلافاتمان، من همیشه به تو احترام گذاشتهام، و جادوگرانی که از گروهت بیرون آمدهاند، شایسته این احترام بودهاند. حتی اگر ماگلها را به جمع خودت راه دادی، باز هم توانستی از بین آنها کسانی را تربیت کنی که همیشه برای من جالب و محترم بودهاند. در طول تاریخ جادوگران، هافلپاف اعضایی را پرورش داده که با تمام ضعفهایی که به نظرم انتخابهایشان به همراه داشت، توانستهاند درخششی خاص از خود نشان دهند.
یکی از چیزهایی که همیشه درباره گروهت برایم جذاب بوده، این است که اعضای هافلپاف همیشه خاص بودهاند. شاید ما، اسلیترینیها و گریفیندوریها، در بین طرفداران هری پاتر محبوبتر باشیم، اما کسانی که گروه هافلپاف را انتخاب میکنند، همیشه برای من نشانهای از ویژگیهای خاص داشتهاند. این افراد اغلب برخلاف جریان حرکت میکنند و انتخابی میکنند که دیگران شاید نادیده بگیرند. این انتخاب آنها را متمایز میکند.
درست است که من به غرور و قدرت شخصی اهمیت میدهم و همیشه سعی کردهام اعضای گروه اسلیترین را به سمت جاهطلبی و دستیابی به قدرت هدایت کنم، اما نمیتوانم انکار کنم که اعضای هافلپاف چیزی دارند که شاید دیگران فاقد آن باشند. شاید تو همان چیزی را در آنها دیدهای که من نتوانستم ببینم. شاید این ایمان به نیکوکاری و کار گروهی باعث شده که این افراد به جایگاه خاصی دست یابند. چیزی که باید بپذیرم این است که اعضای گروه تو همیشه در آرامش و ثبات قدم داشتهاند که شاید در نگاه اول ضعیف به نظر برسد، اما در نهایت باعث پایداری آنها شده است.
اعضای گروه هافلپاف همیشه برای من جالب بودهاند، چرا که در دنیایی که اکثریت به دنبال جلب توجه و قدرت هستند، آنها راهی متفاوت انتخاب میکنند. آنها در سکوت و با تمرکز بر روی ویژگیهایی که شاید دیگران ضعیف بدانند، به عظمت دست یافتهاند. و این شاید همان چیزی است که باعث میشود من حتی علیرغم اختلافاتمان، احترام خاصی به گروه تو داشته باشم.
افرادی که هافلپاف را انتخاب میکنند، در واقع در برابر جریان عمومی ایستادگی میکنند. وقتی همه به سمت گروههایی که بیشتر با قدرت، شهرت، یا شجاعت شناخته میشوند میروند، آنها مسیری متفاوت انتخاب میکنند. و این انتخابی است که نیاز به شجاعتی دارد که بسیاری آن را درک نمیکنند. شاید این همان چیزی است که هافلپافیها را اینقدر خاص میکند: آنها همیشه به دنبال درخشش بیرونی نیستند، بلکه به نوعی آرامش و سکون درونی پایبندند که باعث میشود در زمان مناسب بدرخشند.
من همیشه معتقد بودهام که قدرت برتر از هر چیز دیگری است، اما باید بگویم که تو و گروهت با چیزی متفاوت اینجا هستید. تو از آنهایی که از قدرت دوری میکنند جادوگران خاصی ساختهای، و این چیزی است که حتی من هم نمیتوانم نادیده بگیرم.
در نهایت، باید اعتراف کنم که کسانی که به گروه تو تعلق دارند، حتی اگر از نظر من گاهی ضعیف به نظر برسند، همیشه ویژگیهایی داشتهاند که باعث شدهاند متفاوت باشند. شاید تو توانستهای چیزی را ببینی که من نتوانستم. شاید قدرت واقعی نه فقط در غرور و جاهطلبی، بلکه در پایداری و مهربانی هم وجود دارد. و این را باید به تو تبریک بگویم، چرا که اعضای گروهت همیشه به نوعی خاص و منحصر به فرد بودهاند.
با وجود همهی تفاوتهایمان، من تو را درک میکنم، هلگا. هر یک از ما راهی را انتخاب کردیم که به نظرمان درست بود. و شاید در نهایت، این تنوع و تفاوتهاست که ما را به جادوگران بزرگ تبدیل کرده است.
با احترام،
سالازار اسلیترین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/6/24 19:08:27
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/6/24 20:59:15
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/6/24 20:59:15
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج