سلام میگم من چند وقت پیش فعال کردم حسابم رو هنوز فعاله طرح گالیون؟ و شرایط وام گرفتن چطوریه؟ راستش اصلا یادم نیست هنوز روال قدیمی سایتم اگه راهنمایی بفرمایید چه کار کنم ممنون میشم
بله طرح گالیون شما فعاله. وام 100 یا 200 گالیونی میتونین از بانک دریافت کنین در صورتی که ضامن داشته باشین. برای پس دادنش هم سه ماه فرصت دارین که هر ماه 5% به مبلغ اضافه میشه. البته اگه برای کوییدیچ میخواین بهتره منتظر اطلاعیههای فدراسیون بمونین چون احتمالا از طرف فدراسیون وامهای خاص و متفاوتی ارائه میشه که شرایط بهتری برای بازیکنان کوییدیچ داره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/4/24 1:48:05
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
آقا یه حساب پسانداز قرضالپسنده برا ما وا میکنین؟ نه که بخوایم سیکل و ناتامونو توش بیریزیما ... نه! اونا جاش تو بالشت خودم امنتره. به هر حال کسی خبر نداره تو بالشتم پسانداز یک عمر مسافرکشیم جا خوش کرده که بهش چشم بد داشته باشه، اما به بانک همه چشم دارن. آره خلاصه. زیرنگیم ما! پس واس چی میخوایم حساب وا کنیم؟ وام آقا! وام! شما حسابو وا کرده نرده، فرم درخواست وامو میکنم تو صورتت! بالاخره این پاکجاروی ما عمرشو کرده ... روغن سوزی که سالهاست سرجاهازیشه. دم به دمم جوش میاره. البته هنوزم که هنوزه آنتیکهها! دستفرمونش سیکلی صد نات با این عروسکای سوسولی امروزی فرق داره. ولی خوب دیگه چه کنیم دیگه ... باهاس یه وام بگیریم، اینو اسقاط کنیم و یه دونه ازین جدیدا بندازیم زیر پامون. خدا رو چه دیدی ... شاید اگه یکی پرسید جاروت چیه؟ به جای این که بگیم پاک جاروی مدل 1995 بگیم ازین جدیدایه، بعد عمری تنهایی، یه همدمی هم نصیبمون شد!
آره خلاصه دیگه. زحمتشو بکشید.
بانک جادوگری گرینگوتز - باجه دو
ممنون که بانک گرینگوتز رو انتخاب کردین. صندوقی به شما اختصاص داده شد تا گالیونها و داراییهاتون رو بهش منتقل کنید.
خانوم بانکدار! شما که تا اینجاشو زحمت کشیدین ... من سواد درست درمون ندارم، سختمه. میشه بقیشم شما به جای من انجام بدین؟ یعنی «گالیونها و داراییهاتون رو بهش منتقل کنید.»
نشد ... نه؟ گول نخوردی؟ خوب ما گالیون و داراییهامونو نخوایم به صندوق منتقل کنیم باید کیو ببینیم؟ اصلا نداریم دارایی. چی کار کنیم؟ کس پاسخگوعه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/4/23 13:54:15 ویرایش شده توسط ماروولو گانت در 1404/4/23 19:32:28
با سلام، مایلم تقاضای خود را جهت افتتاح یک حساب در بانک شما ثبت کنم. میدانم که برای بسیاری این فقط یک فرآیند مالیست. اما برای من حسابی که باز میکنم صندوقی برای آیندهای است که هنوز قابل تصور نیست.
ممنون که بانک گرینگوتز رو انتخاب کردین. صندوقی به شما اختصاص داده شد تا گالیونها و داراییهاتون رو بهش منتقل کنید. 40 گالیون پاداش هم واریز شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/4/23 13:53:09
وزیر پانمدی این سه ماه همش لابلای سیم های سرور دچار خود درگیری بود و زوپس همش از دور قهقه میزد و مسخرش میکرد. تا اینکه با پتک باینری کوفتم تو کلهش تا یاد بگیره به وزیر مملکت نخنده.
حقوق 1122 گالیون فروردین، اردیبهشت و خرداد ماه شما تایید شد. 5 + 5 درصد مالیات (گریفیندور و محفل ققنوس) معادل با 56 + 56 = 112 گالیون از شما کسر شد. ثروت قبلی: 2454 گالیون ثروت جدید: 3464 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1404/4/13 23:23:28 ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/4/15 13:03:33
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
با توجه به مشکلات پیش اومده و اینکه نت نبود درخواست دارم جایزه 20 رول در ماه رو به 17 تا هم بدین. دیگه حالا من هم درخواست کردم هم تو لیستم آوردم هر چی بانکدار های عزیز تصمیم بگیرن! » متاسفانه درخواست شما تایید نشد.
125 گالیون شغل ها+ 66 گالیون پست ها+ 40 گالیون پاداش ارسال حداقل 20 رول در ماه= 231193 گالیون
حقوق 193 گالیون خرداد ماه شما تایید شد. 5 + 5 درصد مالیات (ریونکلاو و مرگخواران) معادل با 10 + 10 = 20 گالیون از شما کسر شد. ثروت قبلی: 717 گالیون ثروت جدید: 890 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/4/12 19:35:30
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
حقوق 120 گالیون این ماه شما تایید شد. 5 + 5 درصد مالیات (ریونکلاو و محفل ققنوس) معادل با 6 + 6= 12 گالیون از شما کسر شد. ثروت قبلی: 1363 گالیون ثروت جدید: 1471 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1404/4/19 17:31:21
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare