اطلاعیه شماره یک
من، بلاتریکس لسترنج؛ قاضی جدید آزکابان در طول این اطلاعیه یه آپدیت از وضعیت جدید زندان اعلام میکنم. لطفا این تاپیک رو برای اطلاعیه های بعدی هم چک کنید.
تابلوی شن پیچ زندان:این تاپیک مخصوص اطلاع رسانی و تغییرات و برنامه های ایونت مربوط به آزکابان است و توسط مدیریت یا مسئولین زندان آپدیت میشه.
اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران):اگر از کسی شکایت دارید، در این تاپیک مطرح کنید. دادگاه آزکابان به دعواهای خانوادگی، مالی، دزدی، قتل و جنایات مشابه، رو کم کنی و هر چیز دیگه ای رسیدگی میکنه.
در این تاپیک باید دقیقا موضوع شکایت/ دعوا رو ذکر کنید و اگر پست/پستهای مربوط به دعوا وجود داره باید لینک داده شده و توضیح بدید. بعد از طرح شکایت دادگاه به شما نوبت میده و موضوعتون در دادگاه بررسی میشه. در دادگاه به طرف مقابل هم وقت داده میشه که از خودش دفاع کنه و حرفهای دو طرف بررسی میشوند و مجرم بر حسب جرمش مجازات میشه.
دقت کنید که اعلام جرم باید طبق شخصیت خودتون انجام بشه ولی لزومی به نوشتن رول نیست و در این مورد آزاد هستید، یعنی هم میتونید با قاضی در قالب شخصیت خودتون صحبت کنید یا رولی بنویسید که به دادگاه مراجعه کرده و شکایت میکنید.
افرادی که از طرف داوران دوئل به آزکابان فرستاده میشوند، مستقیم به دادگاه علنی آزکابان بروند و لازم نیست در اینجا پستی بزنند.
دادگاه علنی آزکابان ( آیا من مجرم هستم؟):این تاپیک مخصوص برگزاری دادگاه است. اگر از شما شکایت شده و یا توسط داوران دوئل به آزکابان فرستاده شده اید در این تاپیک به تنهایی یا به همراه وکیل مدافع خودتون پست معرفی بزنید. اگر وکیل مدافع به جای شما در دادگاه دفاع میکنه، لطفا دقیق ذکر کنید که وکیل چه کسی هستید و پست معرفی رو با توجه به جرم موکلتون کامل کنید.
این پست باید شامل این باشه که جرمتون رو بنوسید، اعلام گناهکاری/ بیگناهی کنید و درخواستتون رو از دادگاه بنویسید. درخواستتون از دادگاه میتونه شامل آزادی، تخفیف در مجازات و یا حتی شکایت از طرف مقابل باشه. دقت کنید در مواردی که از طرف داوران دوئل به دادگاه معرفی شدید نمیتونید از داوران شکایت کنید.
در مورد دوئلها لطفا لینک دوئل (موضوع، زمان) رو ذکر کنید و در قالب شخصیتتون بنویسید که چرا نتونستید دوئل رو انجام بدید. برای مابقی شکایت ها هم در قالب شخصیت خودتون دفاع/ حمله کنید.
لیست زندانیان:نتیجه نهایی دادگاه هم در این تاپیک اعلام شده و پرونده ها مختومه میشن. در صورت انجام مجازاتتون و آزادی شما از آزکابان، این تاپیک شما رو از لیست زندانیان آزاد میکنه.
اگر به نتیجه دادگاه اعتراض دارید باید در تاپیک
اعلام جرم، اعتراضتون رو با دلیل عنوان کنید. در صورت قابل قبول بودن اعتراض، دادگاه دوم برگزار میشه. دادگاه سوم برای هیچ شکایت یکسانی برگزار نمیشه ولی میتونید از افراد خاص به دلیلهای متفاوت چندین بار شکایت کنید.
اتاق شکنجه (نقد پستهای انجمن آزکابان):در اینجا همونجور که از اسمش پیداست مربوط به نقد پستهای آزکابانه که میتونه شامل رولهایی باشه که در آزکابان زده میشه و یا مجازاتهایی که محکوم به انجامش هستید.
این نقد فعلا توسط بلاتریکس لسترنج انجام میشه و بعدا ممکنه تغییر کنه.
دفتر دیوانه سازها:در اینجا میتونید با ناظر آزکابان ارتباط داشته باشید و در مورد سوژه های جدید، ایونتها و یا مشکلات خودتون صحبت کنید. لطفا اعتراض خودتون در مورد رای دادگاه رو در اینجا مطرح نکنید و به تاپیک
اعلام جرم برید.
دعوای زندانیان (دوئل):این یک تاپیک هیجان انگیزه.
در اینجا میتونید فرد دیگه ای رو به چالش بکشید و اون رو به دوئل دعوت کنید.
هیجانش کجاست؟ اگر شما زندانی باشید و زندانی دیگه ای رو در دوئل ببرید، میتونید مجازاتتون رو به اون فرد منتقل کرده و بدون انجام مجازات آزاد بشید!
دقت کنید در این صورت حتما باید طرف مقابل هم زندانی باشه و حتما باید درخواست دوئل رو قبول کنه. برای هماهنگی این مورد خاص به من (بلاتریکس لسترنج) جغد بزنید.
شنکجه گاه:اینجا تاپیک تک پستی در مورد شکنجه کردنه. دیگران را له کرده و لذت ببرید.
دقت کنید بقیه تاپیک هایی که در اینجا به صورت اختصاصی ذکر نشده اند، رول هستند و کاملا آزادانه میتونید در اونها پست بزنید.