بانو هلمز : تکلیف: سهتا نکتهای که از پستهای تدریس و تکالیف ارسال شده جلسات پیش یاد گرفتین رو نام ببرین و توضیحشون بدین. حتماً لینک پستی که ازش چیزی یاد گرفتین رو قرار بدین. فراموش نکنین خلاقیت بیشتر=نمرهی بیشتر!
نکته: یکی از پستهایی که ازش چیزی یاد گرفتین میتونه برای خودتون باشه!
بخش اول: مقدمه و آغاز
تاریخ، مانند یک کتابِ بینهایت، پر از صفحاتی است که هرکدام، درسی برای امروز و فردای ما دارند. در این ترم، من به عنوان یک جادوآموزِ تازهوارد، فرصت یافتم تا نه فقط با رویدادهای گذشته، بلکه با شیوهی روایتِ آنها آشنا شوم. از انقراض دایناسورها گرفته تا سفر در زمان و حتی بازی کوییدیچ، هر کدام، دریچهای جدید به سوی درکِ عمیقتر از تاریخِ جادویی گشودند.
در این تکلیف، سعی کردهام سه درسِ مهمی که از پستهای تدریس و تکالیف قبلی آموختهام را به همراه یک تجربهی شخصی، در پنج بخش مرور کنم.
-----
بخش دوم: هر اشتباه، فرصتی برای بازنویسی است
منبع: [https://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=391396]
موضوع: انقراض دایناسورها
در تکلیف جلسهی دوم، من با استفاده از تخیل، روایتی عجیب از انقراض دایناسورها ارائه دادم. آنجا فهمیدم که تاریخ، فقط یک روایتِ ثابت نیست؛ بلکه میتوان آن را با خلاقیت، بازآفرینی کرد. این درس به من نشان داد که حتی یک اشتباهِ تاریخی (مانند نمرهی صفر در همان جلسه) میتواند تبدیل به فرصتی برای بازنویسی روایتِ خودم شود. همانطور که دایناسورها به دلیل «اشتباهات نقطهگذاری» از بین رفتند، من هم با پذیرش اشتباهاتم، توانستم مسیر جدیدی در کلاس پیدا کنم.
-----
بخش سوم: گذشته، یک معجونِ جادویی است
منبع: [https://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=391503]
موضوع: معجون خاطرات درختهای کهنسال
در تکلیف جلسهی سوم، من ایدهی «معجون خاطرات درختهای کهنسال» را ارائه دادم. این ایده، به من آموخت که گذشته، مانند یک معجونِ جادویی است که با ترکیبِ دقیقِ عناصر (خاطرات، انرژیِ طبیعت و تخیل) میتوان آن را بازآفرینی کرد. تاریخ، فقط یک خطِ مستقیم از رویدادها نیست؛ بلکه یک شبکهی پیچیده از خاطراتِ جمعی است که هرکدام، میتوانند دریچهای جدید به سوی حال بگشایند. این درس، مرا به این باور رساند که یک مورخِ جادویی، بیش از آنکه نیاز به کاوش در کتابها داشته باشد، باید به کاوش در خاطراتِ زندهی طبیعت بپردازد.
-----
بخش چهارم: هر بازی، یک تاریخِ کوچک است
منبع: [https://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=391947]
موضوع: روایتِ یک نبردِ جادویی
اگرچه در جلسهی اول کلاس حضور نداشتم، اما تجربهی نوشتن پست کوییدیچ با سوژهی «خواب شتر»، به من نشان داد که هر بازیِ کوییدیچ، در واقع یک تاریخِ کوچک است که در آن، نه فقط توپها و جاروها، بلکه ارادهها، رویاها و حتی خوابهای بازیکنان نقش دارند. من در آن پست، خواب شتر را به عنوان یک پدیدهی تاریخی-جادویی توصیف کردم که بر نتیجهی بازی تأثیر گذاشت. این تجربه، به من آموخت که تاریخ، فقط در کتابها و کتیبهها خلاصه نمیشود، بلکه در هر لحظهی زندگیِ جادوگران، در حال شکلگیری است.
-----
بخش پنجم: سخن پایانی و درسی از تاریخ و جادو
در پایان این ترم، به این نتیجه رسیدهام که تاریخِ جادوگری، مانند یک آینهی جادویی است که هم گذشته را نشان میدهد و هم آینده را. هر کدام از ما، با نقشآفرینیها و داستانهایمان، داریم صفحاتِ جدیدی به این کتابِ بینهایت اضافه میکنیم. درسی که از تمام این جلسات گرفتم، این است که:
تاریخ، نه فقط ثبتِ رویدادها، بلکه خلقِ روایتهاست. ما با تخیل، شجاعت و حتی با اشتباهاتمان، میتوانیم تاریخ را بازنویسی کنیم و آن را به یک داستانِ زنده و پویا تبدیل کنیم.
و این، بزرگترین سحرِ تاریخِ جادوگری است.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اگر هم نگرفتین دیگه به من ربطی نداره! 

اهم... 

نورا! تو بگو. 

»