خب...یکم داستان روشن شد، لاکن فنی تر..که من سواد فنی آنچنانی ندارم!
الان به صورت کلی سه تا حالت داریم، چون حالت مهاجرت کلی و از نو ساختن و آرشیو کردن این سایت، حذف شده از روی میز دیگه!
طبیعتا من بشدت استقبال میکنم اگه همه چیزمون رو (همه چیز!) برداریم بریم یه سایت دیگه که پیشرفته و مدرنه و فلان و اینا...فکر نکنم کسی زیاد مخالف این باشه...که خب اگه بخواییم این دو کار رو بکنیم، طبق گفتهی حسن مصطفی دو حالت داره...یا مجانی خواهد بود، یا هزینه ای نزدیک به دو یا نهایت سه هزار دلار داره (بیشتر از سه هزار دلار که نمیشه؟) و طبق قیمت کنونی دلار (الان البته، نه الان!:همر:) چیزی حدود سه الی چهار ملیون میشه..اگه اشتباه میکنم بگین!
که خب هزینه زیادی هم هست (مثلا برای یک دانش آموز در ایران که اکثریت سایت رو هم این قشر تشکیل میده!) و هم نیست آنچنان (مخصوصا برای لژیونرهای شاغل سایت که این دشواری ارزی و ارزش پایین ریال به ارزهای خارجکی رو ندارن) که بیخیال این گزینه بشیم! احتمالا با یه گلریزانی چیزی، هر کی هر چقدر وسعش میرسه تقبل کنه، میشه که هزینه رو جور کنیم!
یک بار دیگه تکرار میکنم...اگه واقعا بشه که همه چیز رو از این سایت برداشت و هیچ تغییری نباشه، من مشکلی نمیبینم در اینکه مثلا به جای org ته جادوگران بزنم com یا هر چیز مختصر اینجوری!
در غیر این صورت موندن با همین سیستم در همین سایت رو ترجیح میدم به دلایلی که گفته شد سابقا!
در مورد نکتهای که علی گفت پسورد شناسه ها قابل انتقال نیستن، واقعا مشکل خاصی نیست...همین الان هم چنین مشکلی هست و ممکنه خیلی از قدیمیا باشن که ایمیل ثبتنامیشون رو یادشون نیست یا هرچی!
و در آخر باید بگم که اصولا مدیریت سایت یه چیز ثابت نیست معمولا...پس همهی ما کاربرا ممکنه مدیر شیم ویا مدیر بودم...پس فکر نکنیم اذیت شدن مدیرا برای کار با سیستم مهم نیست و اینا...اصولا هرکاری که مدیرت بخواد بکنه برای کارکرد آسونتر و بهتر و راحت تر برای تمام اعضاست!
ویرایش بعد از پست حسن مصطفی:
آقا...دلار کی اینقدر کشید بالا؟
هزار و دویس مگه نبود؟
با دلار جهانگیری حاب کنیمم اونقدر نمیشه؟
همون لحظه یه حسی بهم گفت که باید خیلی بیشتر از اینا باشه، ولی مغزم یه صفر رو حذف کرده مثل اینکه!
من بابت ریاضی ضعیفم معذرت میخوام!