سلام به لرد سیاه و خادم وفادارش بلاتریکس
۱)هرگونه عضویت در یکی از گروه های محفل ققنوس/ مرگخواران را با زبان خوش توضیح دهید:
من در هیچ گروهی عضو نبودم و این اولین اقدامم برای عضویت در گروه مرگخواراست.از همون لحظه ورود آرزوی عضویت توی گروه مرگ خوارها رو داشتم چون خدمت به ارباب رو دوست داشتم.
۲)فرق دامبلدور و ولدمورت در کتاب چیست؟
خب دامبلدور فقط از عشق حرف میزد و بهش وابسطه بود در حالی که لرد ولدمورت همیشه دنبال بهتر شدن و قدرتمند تر شدن بود و همیشه حریف میطلبید. بعدشم ما چرا باید فرق بذاریم معلومه که ارباب صد پله از دامبلدور بهترن.
۳)هدف جاه طلبانه شما برای عضویت در مرگخواران چیست؟
هدفم خدمت به ارباب و کمک به لشکر مرگخواران است و یاد گرفتنِ جادوی سیاه و ریشه کن کردن محفلیا.
۴)برای یک محفلی اسم بگذارید؟
مالی ویزلی:زردک خپل
جینی ویزلی:بچه زردک مو هویجی
۵)به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به پر کردن شکم ویزلی هاست؟
خانه دوازده گریموالد را فروخته و با پول آن پیاز خریده و سوپ پیاز پخته و خورد ویزلی ها داده هر چند فکر میکنم این میزان هم پیاز هم برای زردک خپل(مالی ویزلی)کم باشه.
۶)بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
او را تحت تاثیر طلسم فرمانبر داری لوسیوس و کروشیو بلاتریکس به خانه ریدل ها آورده و همراه با کمی ادویه به خورد نجینی بدهیم.
۷)در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی( مار محبوب ارباب) خواهید داشت؟
همیشه مراقب او هستم و نمی گذارم محفلی ها (مخصوصا هری پاتر و نویل لانگ باتم) نگاه چپ به او بکنند.
درصورت نگاه کردن چشم هایشان را از حدقه در می آورم.
۸) به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده؟
برای پیشرفت و در راه دوئل آنها را از دست داده اند که صد البته بدون آنها زیباتر هستند.
۹)یک یا چند استفاده از ریش دامبلدور را بنویسید:
۱-آن را به نخ تبدیل کرده و برای ویزلی ها لباس بدوزند.
۲_آن را به رشته سوپ تبدیل کرده و در سوپ پیاز استفاده کنند.
۳-با آن طناب دار درست کنیم به ماگل ها بفروشیم.
میدونم خیلی زود اومدم برای همین در حد یه تعیبن سطح میخوام ببینم چجوری هستم.
خوش اومدین هلگا!
خب.... یه راست میرم سر اصل مطلب.
پست ایفا کم دارید. اغلب پستهاتون تکالیف هاگوارتزن.
اما وضع رول نویسیتون نسبت به تجربه کمی که دارین خوبه. اما انتظار پیشرفت بیشتری ازتون دارم. ایراداتی وجود داره که با گذشت زمان، نوشتن، خوندن و نقد گرفتن حل شدنی خواهند بود. نگرانی از این بابت نیست. در مرحله بعد، نیازه با شخصیتها و سوژههاشون بیشتر آشنا شین و از همه مهمتر اینکه شخصیت خودتون رو جا بندازین.
در همه این مراحل، ناظر گروه خصوصیتون، جادوکارا و اعضای باتجربه میتونن کمکتون کنن.
اگر درخواست نقد جایی خواستین بدین، خارج از تالار خصوصی بدین که بعدا من هم بتونم بخونم و در جریان روند فعالیتتون باشم.
موفق باشید.
ویرایش شده توسط بلاتریکس لسترنج در تاریخ ۱۳۹۹/۵/۲۷ ۱۹:۲۶:۴۹