هفت ماه خاک خوردن عجیبه عجیبه!
من تو این مدتی که در جادوگران بودم خیلی اتفاقات رو دیدم البته بگم من نه مدیرم نه ناظر! من هیچکارم جز یک عضو عادی که سایتشو دوست داره!
اولا برید اون نوشته ی الستور مودی رو در اول این تاپیک مطالعه کنید! فکر کنم خیلی چیزارو برای همه روشن کنه

به چندتا نکته که بلاتریکس در این تاپیک گفته هم توجه کنید! با اینکه این چیزا ماله خیلی وقت پیشاست ولی رولپلینگ همون رولپلینگه! تنها تغییرش اینکه اون زمان اعضای فعال 15 تا 20 نفر بودن امروز شدن 1000 نفر!
یادمه یک زمانی در مورد رولپلینگ خیلی بحثا پیش امد که دو مرحله بشه بهترین ها برن تو رولپلینگ حرفه ای و از این چیزا بقیه در سطح مقدماتی بمونن تا بهتر بشن که خیلی روش بحث شد آخر سرم عملی نشد!
البته با این بحث خیلی کارا درست شد مثل تایید شخصیت و از این چیزا.....
بگذریم من برای این حرفا اینجا نیمدم شاید یکم صحبتم طولانی بشه ولی فکر کنم یکبار خوندنش ضرر نداشته باشه می خوام از تجربیاتم که در این مدتی که تو سایت بودم بگم در رابطه با رولپلینگ!البته من بگما هیچ وقت هیچ وقت در رول نوشتن خوب نبودم این تجربیاتی که بدست اوردم از دوستانی بوده که در این راه موفق بودن
یادمه زمانی که من امدم تایید شخصیت تازه راه افتاده بود و رولپلینگ به صورت حرفه ای داشت جلو می رفت با اعضایی که واقعا سایت رو با همه چیزاش دوست داشتن
در اون زمان منم مثل خیلیایه دیگه تازه وارد بودم و برای اولین بار در یک جمع بزرگ هری پاتری شرکت می کردم مدتی فقط در قسمت بحث هری پاتری بودم بعد به پیشنهاد یکی از اعضا به فکر افتادم که بیام در قسمت ایفای نقش یادمه چند روز داشتم رو اینکه من می تونم از پسش بربیام فکر می کردم که یکی بهم گفت بلاتریکس(مودی-آمبریج) دو سه هفته رو اینکه بیاد ایفای نقش و رو نقشش فکر کرده! با خودم گفتم منم کمی فکر کنم!
این یکی از تجربه هامه که حداقل دو روز رو اینکه می تونم ایفای نقش کنم فکر کردم! پس پیشنهاد می کنم شما هم قبل از گرفتن شخصیت یکم بیشتر تنها یکم بیشتر فکر کنید به خدا ضرر نمی کنید کاری که روش فکر باشه مطمعن باشید با کاری بدون فکر خیلی بهتره بعد از اینکه رو این فکر کردم امدم که یک شخصیت از خودم بسازم (اون زمان بیشتر شخصیت ها هری پاتری بودن جز دراک لرد و مرلین و ونوس و ....) گفتم دختری به نام آنجلا بعد از مشورت با مرلین با دلایلی که اورد قانع شدم یک شخصیت هری پاتری کارش راحت تره! مثلا یک شخصیت هری پاتری یکم در کتاب درباره اش توضیح داده و شما می تونی اونو پرورش بدی و ادامه بدی و خیلی بهتر با شخصیت آشنا هستی
ولی در عوض یک شخصیت خیالی باید خودت اونو بسازی و تا جا بیفته خیلی زمان می بره در حالی که من مدتی می بینم همه دارن شخصیت می سازن بدون هیچ فکری فرد دیروز عضو شده فرداش می یاد ایفای نقش! مدیرا هم مجبورن تایید کنن تا ببینن کارش چطوره ولی خب اونا که علم غیب ندارن بدونن ایا این شخص می تونه شخصیت جدید رو بسازه یا نه!
فقط یک پیشنهاد به دوستان عزیز حداکثر تلاشتونو بکنید که یک شخصیت هری پاتری انتخاب کنید به دلایلی که گفتم البته می تونید شخصیت پرورش بدید ولی خیلی زمان می بره اگر شخصیت هری پاتری باشه جو هم هری پاتری می شه البته در حال حاضر شخصیتی داریم که ساخته ی اعضا هست و عالی کار می کنن مثل سرژ/سام وایز/برادر حمید که تغییر یافته به درست یادم نیست!(آخه تازه دیروز تغییر یافته متحول شده

) و خیلیایه دیگه
مورد دیگه این بود که اعضا حداکثر تلاششون رو می کردن که خوب بنویسن مثلا من روز اول کارمو با کافه شروع کردم چون کافه ها مکانی هستن که راحت آدم می تونه خودشو بندازه وسط بدون اینکه به داستان لطمه ای بخوره

اینم یک نکته ی دیگه!جای خودتونو تشخیص بدید به درد کجا می خورید! مثلا من شخصیتم رو نمی تونم خیلی ترس آور کنم چون فلور کلا دختری ناز نازو هست و جاش به قول مرلین همیشه تو کافه هاست

پس تشخیص بدید که کجا می تونید فعالیت کنید سعی نکنید حتما در یک انجمنی پست بزنید حتما که نباید پست بزنید به نظرم کم پست بزنید ولی قشنگ و زیبا باشه (اینوهم از مرلین یاد گرفتم)
پس سعی کنید پست زیبا و قشنگ بزنید تا خواننده ازش لذت ببره!اگر به نظرتون بد بود باز سعی کنید (اینارو باز مرلین گفته من ازش یاد گرفتم

)
چیزی که امروزه در نمایشنامه باب شده اینکه بیای بگی
نفر 1: آره راست گفته
نفر2: نه دروغ گفته
نفر3: اصلا هم راسته هم دروغ
نفر4: هیچ کدومش نیست
.
.
.
.
.
دیالوگ هایه زیاد و سرهم و بدون هدف وقتی یکم جلو می ری می بینی اصلا طرف نمی دونسته می خواد چی کار کنه! یکدفعه زده به بی راهه

پس سعی کنید فضا رو قشنگ نشون بدید صداها و چیزایی که در اون لحظه در ذهنتونه سعی کنید دیالوگ ها رو به حد امکان کاهش بدید اینجوری خواننده راحت تر منظور شمارو درک می کنه (از امپراطور یاد گرفتم)
به جای زدن ده تا شکلک پشت سرهم سعی کنید حالت افراد رو به شیوه ی خودتون بیان کنید زیادی شکلک در رولپلینگ باعث مسخره شدن پست شما می شه(اینو از سرژ یاد گرفتم و یادم می مونه چون یکدفعه تذکر داد وقتی توجه کردم دیدم واقعا راست می گه)
برای اینکه بتونید نمایشنامه ای خوب بنویسید زیاد مطالعه کنید از اتفاقات دور و اطرافتون الهام بگیرید و پرورش بدید من به مرلین گفتم زیاد نمی تونم از کلمات زیبا استفاده کنم بهم پیشنهاد داد که کتاب بیشتر بخونم(اینو هم مرلین یادم داد)
سعی کنید نوشتن یکی رو در اول کار ملاک خودتون قرار بدید بعدها که یکم راه افتادید تقدید رو کنار بزارید با ایده ی خودتون و با تخیل خودتون بیایید جلو هر کی شیوه ی خودشو داره(اینو هم مرلین گفته)
سعی کنید قشنگ و زیبا همه چیزو بیان کنید که خواننده و حتی خود شما احساس کنه در اون مکانه یعنی دنیای مجازی رو تبدیل به واقیت کنید در ذهنتون و هیچ وقت فکر نکنید که این دنیای مجازیه بدونید که خیلیا برای این دنیای مجازی برای اینکه شما لذت ببرید زحمت می شن (مدیران و ناظران ) احترام هم یادتون نره
به قول بلاتریکس تو نمایشنامه هاتون کسی رو نکشید
دنبال ضایع کردن همدیگه نباشید
به هم توهین نکنید
همیشه دنبال ایده هایه نو باشید مثل کینگزلی که قبلا با یک کودتا به وزارت رسید (من اون زمانا فقط نگاه می کردم)
و حالا وزارت با قاونو امد جلو که به نظر من بازم ایده ی جالبی بود و یک حرکت اساسی به رول داد
ونوس انجمن دفاع از حقوق ساحره ها رو زد که می تونم بگم دوران طلایی داشت واقعا ساحره هایه عزیز همه در کنار هم جلو می رفتن در این بین مازمولا خیلی قشنگ جلو می رفت با اینکه شخصیتی مانند مادام ماکسیم رو تو رولپلینگ نداشتیم ولی قشنگ ایشون پردازشش کردن پس یک نکته حتی از شخصیتی هایی در هری پاتر که در سایت نیستن استفاده کنید یادمه هری همیشه بیانه هارو از طرف دامبلدور می داد اون زمانی که دامبلدوری در سایت نبود!
مثلا همین هالی ویزارد کرام راه انداخت که واقعا تاپیک جنجالیی بود با اینکه من تعدادی از پستاهایه توشو خوندم ولی بسیار زیبا کارش جلو رفت و با امدن بیگانه فیلم ها ساخته شد که هنوزم در نبود بیگانه فیلم می سازن
مثلا همه گیلدی رو با تیکه هاش یادتونه گیلدی هم خودش تونست بیاد جلو مثل همه پس حتما شما هم می تونی
یا کالین که نمایشنامه هاش از حالت دیالوگ خارج می شه در حالی که واقعا نمایشنامه است نمونه ی کوچیکش تو همین تاپیک که درباره ی امضا گرفتن از هری نوشته کوتاه و خلاصه و بسیار جالب
یا مثلا سرژ که با ابتکار خودش 4 فرد رو می یاره که خیلی ایده ی جالبی بود
یا همین نمید اصطلاح رایج سایت که البته مدتیه فراموش شده از یک اشتباه نگراشی به وجود امد ببنید که چه مدت قشنگ درباره اش همه می نوشتن یا همین زز بودن هری پاتر
اینا همه ابتکارات این افراده پس شماهم با ابتکار خودت می تونی خیلی زیبا همه چیزو بیان کنی
فقط یک چیز نمایشنامه ممکنه با کوتاه بودنش هم پر از محتوا و جذابیت باشه حتما نباید سه کیلو باشه!(به قول بلا من یکی که حوصله پستایه طولانی ندارم) ولی ممکنه نمایشنامه سه کیلو باشه محتوا هم داشته باشه ولی همیشه خلاصه ولی از نوع درستش خیلی بهتره(این نظر منه با اینکه خودم بعضی وقتا پستم شونصد خطی می شه

)
پاراگراف بندی یادتون نره
به قول مرلین قوه ی تخیل خیلی مهمه و به نظر من اگر نتونی درستم تصور کنی با سعی کردن می شه اونو قوی کرد با دقت با کوشش با تلاش
پستاتونو بعد از زدن بخونید و هی تغییر بدید تا وقتی به حد ایده آل رسید (اینم مرلین یادم داده)
در آخر با همه ی اینا هم می تونید نقش خوبی انتخاب کنید و هم پست خوبی بزنید اگه نمی تونید شخصیتتون رو پرورش بدید برید فکر کنید و یک شخصیت پیدا کنید که بتونی پرورشش بدی
اگر این پستم زیاد خوب نبود ناراحت نمی شم پاک بشه چون ممکنه از نظر ناظرین و مدیران جالب نباشه فقط یکم می خواستم چیزایی که یاد گرفتمو بگم

دیگران استفاده کنن
بگم که من خودم خوب نمی نویسم ولی همیشه سعی کردم وقتی می نویسم الکی ننویسم ممکنه پستم بد بشه ولی من سعی خودمو کردم ببخشید یکم زیادی حرف زدم من وقتی بخوام چیزی رو بررسی کنم باید کامل بررسی کنم الکی نمی شه

یک مدت تو کار نقد بودم دلم کشید یکم کل رولپلینگ رو مورد بررسی قرار بدم
آخی قدیما(جدیدا حسیدشون نشه

) به قوا اعضای قدیمی
با تشکر فراوان از دوستانی که منو کمک کردن تا بتونم این تجربیاتو بدست بیارم
مثل همیشه می گم دلبستگیه من به جادوگران بیشتر از اون چیزیه که فکرشو می کردم ملت جادوگر قدر جادوگرانو بدونید
من جادوگران رو با تمام فراز و نشیب هاش با تمام بچه هاش دوست دارم
برای همین دلم می سوزه بهترین سایتم که با تمام وجود دوستش دارم از دست بدم و براش هر کاری می کنم چون جادوگران تا ابد در یاد من می مونه
با سپاس
فلور دلاکور
امضا
@

[u][b][size=x-large][color=FF3300]دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيش