زخمکله!به به... به به! میبینیم که گذر چه پوستی به این دباغ خونه افتاده.

از همین تریبون از ماروولو خان تقاضا دارم از پر پیچ و خم ترین راههای ممکن بگذروندت؛ کولر هم نزنه.

البته زمستون داره میشه... بخاری نزنه.

اول از همه چی با فحش به روحِ علیرضا و این ویبرهزنی که پشت سر من ایستاده شروع میکنم، نصف سوالامو دزدید.

و اما بعد؛
1- نظرت دربارهی ژرفای... اوه نه. این مال یه جا دیگه بود. پنیک نکن.

یادمه وقتی که تازه برگشته بودی خیلی روی یه رول وقت میذاشتی و خودزنی میکردی موقع نوشتنش؛ هنوزم همونه یا سر به راه شدی؟

2 - بهنظرت چرا ماندرین واقعا؟ میدونم رز هم پرسیده... ولی خب بازم. چرا ماندرین؟

3 - اگر موقعیتی داشته باشی که بدونی هم توی نوشتن و هم نقاشی قراره موفق بشی و از لحاظ نتیجه مشکلی نداشته باشه؛ انتخابت نقاشیه یا نوشتن؟ چرا؟
4 - یه مکالمهای بود... دقیقشو یادم نمیاد. ولی لپ مطلب این بود که خونه با تمام زشتیاش بازم خونهس. بهتر کردنش برات هدف و انگیزهست و بیرونِ این خونه و کشور، هدفت از دست میره. جامعه غریبهست و درکل اون حسی که اینجا هست دیگه نیست... هنوزم این عقیده رو داری؟ بیشتر توضیحش میدی برای بچههای توی خونه؟

5 - در سایت های رقیب و زمانی رفیق هم فعالیت داشتی.. . و میدونم که هزاران درصد جادو رو ترجیح میدی؛ ولی درکل. جو و دوستیای جادوگران رو بخوای با دِمِنِ خدابیامرز مقایسه کنی چجوریه؟

6 - نظرت درباره برادرِ حسن مصطفی که بخاطر توهین بهش مجبور به معذرت خواهی شدی چیه؟

7 - نزدیکترین استیکر... (قابل پخش البته

)... به مود خودت رو نشونمون بده.

8 - بهترین ریگولِ ژیگولِ تاریخ ایفای نقش.

خودت چقدر میبینی تفاوت هری و ریگولوس رو؟ البته حس میکنم از اون سوالاییه که آقای مصاحبهگر خودش میپرسه... ولی خب اگر از قلم افتاد اینجا جواب بده.

9 - چرا بعضی وقتا قوطی رنگا سرخود میشن؟
10 - و... واه... چی؟! و... وا... وات دا؟

11 - نظرت درباره پرستاران فریلنس چیه؟

12 - خواننده ی مورد علاقهت... البته نه اونی که منم میشناسمش و رقباش جلوش قُقُلی میکنن مث خروس... بعد از ایشون؛ سه تا خواننده ی مورد علاقهت کیان؟

دیگه بسته... 13امی رو نپرسیدم زخمت درد نگیره بعد بگی تو مصاحبهمون هم ولمون نکردن. Heart Eyes و ایشالمرلین یه روزی از همون جای زخم بترکی.