رزالین هنوز اتفاقات چند دقیقهی پیش را هضم نکرده بود، که مراجعه کنندهی بعدی در چهارچوب درب اتاق ظاهر شد.
- تو این خراب شده باید گواهی سلامت بگیریم؟ ایش...
رزالین با دیدن بانوی قد بلند و زیبا و جذاب و همه چیز تمام و خوشگــ... اهم... که رو به رویش ایستاده بود، لبخند پت و پهنی و زد و با نگاهی خریدارانه گفت:
- ای جان... شما عروس آینـــ... چیز... شما مراجعه کنندهی بعدی هستین؟
بالاخره رزالین هم مادر بود و برای پسرش آرزوهای زیادی داشت.
ایزابل در حالی که با انزجار به رزالین نگاه میکرد، سر تکان داد. رزالین به او اشاره کرد تا روی صندلی بنشیند. سپس سر تا پایش را برانداز کرد و گفت:
- ماشاالمرلین... شما چند سالته دخترم؟

- از یه خانوم سنشون رو نمیپرسنــــا.
رزالین کمی روی رفتارهای دختر تمرکز کرده و سپس داخل برگه به دنبال نام او گشت.
نقل قول:
ایزابل مکدوگال: اختلال خودشیفتگی
با دیدن این چند کلمه، چشمانش گرد شد و خودش را جمع و جور کرد. نه از این دختر عروس خوبی برای پسرش در میآمد و نه آب مادرشوهری مثل رزالین با او توی یک جوب میرفت.
- اینجا نوشته شما به اختلال خودشیفتگی دچار هستی. چی باعث میشه خودشیفته باشی عزیزم؟
ایزابل ابرویی بالا انداخت و با پوزخند گفت:
- امثال شما رو که میبینم باعث میشه احساس برتر بودن بهم دست بده. میدونی چیه؟ حداقل مجبور نیستم چند ساعت توی این خرابه بشینم و یه مشت چرت و پرت به هم ببافم! این یعنی وضعم از خیلیا بهتره.
- گوش کن دخترم... با این وضعیت نمیتونم بهت گواهی سلامت بدم. شما باید با این اختلــ...
ایزابل روی میز کوبید و با لبخند گفت:
- یا گواهی سلامت رو میدی، یا صورتت از این هم زشتتر میشه.
رزالین کمی ترسیده بود، اما آرامش خودش را حفظ کرد و گفت:
- عزیزم، چی باعث میشه فکر کنی من زشتم؟
- اینجا من معیارهای زیبایی رو تعیین میکنم. دفعهی بعدی که جایگاه من رو زیر سوال ببری، معیارهای زیبایی میشه خط خطی بودن صورتت با چاقو. میتونم شخصا برات انجامش بدم.
رزالین متوجه شد که ایزابل نه تنها به اختلال خودشیفتگی، بلکه به بیماری سادیسم هم مبتلا است. تصمیم گرفت بشتر از این بحث نکند و برای حفظ جان خودش هم که شده، گواهی سلامت را به او بدهد.
- نـ... نیازی نیست عزیزم. فقط چند ثانیه صبر کن تا گواهی سلامتت رو مهر و امضا کنم.
ویرایش شده توسط ایزابل مکدوگال در 1403/4/26 0:19:40
•The loudest scream in the world is a tear that silently flows from the corner of the eye•