به گزارش خبرگزاری پیام امروز، آنیتا مالفوی هم اکنون در منزل خودشان در سلامت کامل به سر می برند. با ایشان گزارشی ترتیب داده ایم و از صحت یا کذب این ماجرای پست بالایی اطلاع حاصل کردیم:
خانم مالفوی در حال شستن ظرفهای نهار بودند.
گ: خانم مالفوی؟!.... این درسته که همسرتون هم شما رو زدن، هم ماچیدن و الان به فکر زن دیگه ای هستن و شما بی هوش شدید؟!
خانم مالفوی با خنده ی بسیار گفتند:
_ اوه؟!... کودوم احمقی همچین حرف نامربوطی زده؟!
گ: نمیشه اسمش رو بگم!
خانم مالفوی باز هم لبخند زدند و گفتند:
_ اینا همش دروغه... یه عده می خوان از نبودن دراکوی عزبزم سو استفاده بکنن.... ایشون الان در ماموریت هستند و طی تماسهای مکرری که با هم داشتیم، تاکید کردند که به کسی راجع به این ماموریتشون چیزی نگم...وگرنه که ما خیلی با هم خوب هستیم و برای هم نامه می فرستیم و هم من و هم دراکو جان، خیلی مشتاقیم که ماموریتشون تموم بشه تا باز برگردند خونه... و در ضمن، خونه ی ما اینقدرها هم بی در و پیکر نیست که هر کسی بیاد توی خونه ی ما رو دید بزنه... اینجا خونه وزیر مملکته...
گ: خب خانم مالفوی... نظر شما راجع به این شایعات چیه؟!
خانم مالفوی با لبخند همیشگیشون به ما گفتند:
_ ببینید، یه عده آدم بی کار و فرصت طلب که می خوان وزارت رو از دراکوی عزیز من بگیرن، دور هم جمع شدند و این مطالب رو می فرستند و میگن... توی این دوره زمونه هم که مونتاژ کردن عکس و فیلم هم که دیگه آب خوردنه... منتها حرف من اینه که اینا نمی تونن به اهدافشون برسن... عشق دراکو به من و من به دراکو، اونقدر عمیقه که کسی نمی تونه بین ما رو به هم بزنه...

و در این لحظه ما خیلی متاثر شدیم و دیدیم که واقعا مثل اینکه هیچ چیزی در زندگی ایناها اخلال ایجاد نمی کنه.
و بابت اون خبر کذب هم عذر خواهی می کنیم.
------------------
پ. ن: ایگور مردی بگو کی این رو بهت گفته!!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آخه کدوم خری تو هاگزمید گم میشه که این شد؟ هان؟ نه یکی به من بفهمونه مگه میشه کسی تو هاگزمید گم بشه!»
»
)