فضای انتخابی: 1- در فضای دفتر دامبلدور.
کت خاکستریاش را محکم دور تن نحیفش پیچید. سرما از پنجرهی دفتر دامبلدور به داخل میخزید. تعظیمی کرد.
- عصر بهخیر، دامبلدور-ساما.
مدیر هاگوارتز متبسم گشت.
- عصر بهخیر، کاتسوجی.
از دیدهاش دور نماند که دامبلدور ردایی به شمایل آسمان شب به تن دارد و ظرفی آبنبات لیمویی جلویش است. لبخند کوچکی بر لبش نشست. اندیشید:
- خوبه؛ ایشون صادقن و تظاهر نمیکنن.
ادامه داد:
- برای عضویت تو محفل ققنوس مزاحم شدم.
چشمان آبی دامبلدور از پشت عینک نیمدایرهای، هیکل نحیف و لاغر پسر جوان رو به رویش را کاویدند.
- که این طور. خب، بهتره این فرم رو پر کنی. یهکم هم آبنبات لیمویی بردار؛ بعضی وقتها تنوع خوبه.
کاتسوجی تعظیم کوتاهی کرد.
- نه، ممنونم. برام خوب نیست.
کوشید با نگاه به ظرف آبنباتهای طلایی، چهره درهم نکشد و لبخند کوچکش را حفظ کند. دامبلدور یک ورقه از جنس پوست به دستش داد.
- این فرم رو پر کن.
کاتسوجی به ورقه نگریست.
1- چرا محفل ققنوس؟
صادقانه بخوام بگم، من تا یه سال پیش، اصلا به محفل فکر نمیکردم. میخواستم تو دنیای امن خودم بمونم؛ اما وقتی دیدم داره به دست جادوگرهای سیاه-و نه فقط لرد ولدمورت-فرومیپاشه؛ تصمیم گرفتم حداقل برای حفظ خانواده و امنیتم با جادوی سیاه بجنگم. در ضمن، شنیدم محفل آدمای تنپرور خیلی کم داره.
2- آیا برخوردی با یه ققنوس داشتید؟ نزدیکترین برخوردتون با یه ققنوس چی بوده؟ اونو شرح بدید.
تنها حیوونی که تا الان باهاش برخورد داشتم ققنوس بوده. وقتی مهوتوکورو بودم، یه هماتاقی داشتم که از ققنوس نگهداری میکرد. هممون با ققنوسش دوست شده بودیم؛ حتی من.
3- بهترین روشی که برای مبارزه علیه تاریکی میدونید چیه؟
تاریکی رو نمیشه کامل از بین برد؛ فقط میشه کمتر کرد و برای کمتر کردن، نیاز به بینش و آگاهیایه که جلوی گرایش به اون رو بگیره.
4- به نظرتون شایعاتی مبنی بر مصرف بی حد و اندازه سوپ پیاز توسط محفلیها حقیقت داره؟
کاتسوجی با خواندن کلمهی پیاز، دستش را روی پیشانیاش گذاشت و خم شد؛ لیکن به سرعت خود را مهار کرد.
نگران نباشین، دامبلدور-ساما. اگه هم اینجوری باشه، خودم آشپزی میکنم و غذاهای دیگهای میارم...البته بماند که همش غذای گیاهیه یا فوقش ماهی.
5- اگه قرار بود بهخاطر وفاداری به آلبوس دامبلدور، از عزیزترین چیزی که توی زندگیتون وجود داره بگذرید، اون چیز چی بود و آیا میگذشتید یا نه؟
پدر و خواهرم؟ خب، اینجوری اوضاع سردرگمکننده میشه. من به خاطر اونا اومدم تو محفل و اگه قرار باشه به خاطر یکی از اون یکی بگذرم...نمیدونم.
6- موقعیتی پیش اومده که شما رو مجبور کردن به اینکه جای مخفی خانه گریمولد رو لو بدین. آیا لو میدین یا شکنجه میشین؟
شکنجه، قطعا. من صفات منفی زیادی دارم؛ اما خائن یا پستفطرت نیستم.
7- اتفاقی پیش اومده و شما باید برای حفظ اتحاد و همدلی محفل به سختترین ماموریت عمرتون برید. همزمان جشنی برگزار شده که کلا یه بار در کل عمرتون رخ میده و شما خیلی دوست دارین که توی اون جشن شرکت کنین. اتحاد ققنوس رو انتخاب میکنین یا جشنتون رو؟
راستش، از اون جا که من نسبت به جشن تو حالت "نه عشق، نه نفرت" هستم و برام زیاد مهم نیست، صورت مسئله به کل پاک میشه؛ اما احتمالا اتحاد ققنوس، چون جشن اونقدرها حیاتی نیست.
8- نظرتون درمورد آلبوس دامبلدور چیه؟
خواهرم معتقده ایشون با من و خودش همتبارن؛ یعنی روحیهشون مشابهمونه. خودم هم دامبلدور-ساما رو آدم محترمی میدونم.
9- یک راه بسیار خوب و پسندیده برای عشق ورزی به یک مرگخوار و دعوتش به راه روشنایی پیشنهاد بدید.
اگه خودش نخواد؛ من و شما نمیتونیم کاری کنیم؛ اما اگه بخواد، با فهموندن حقیقت تاریکی.
10- چشم انداز پیش روتون از آیندهای که قراره توی محفل بگذرونید چیه؟
اولیش که ادامه دادن کارمه قطعا، چون دل کندن ازش برام سخته. کمک به بچهویزلیها تو درساشون و مهمتر از همه، حفظ امنیت کسایی که دوستشون دارم.
کاتسوجی فرم را به دامبلدور داد و پیش از رفتن، سرش گیج رفت و بیهوش شد.
آنلاینها
26 کاربر(ها) آنلاین هستند (23 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
26
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
در جستجوی راز ققنوس (عضویت)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: در جستجوی راز ققنوس (عضویت)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

بگذریم... چه جوابای قشنگی به سوالا دادی!
از کریدنس هم ممنونیم که ققنوسش رو به دیگران تقدیم میکنه. 

جواب سوال۳ رو هم هوشمندانه دادی. استقامت و اکسپلیاموس (تلفظفش برام سخته.
همون ورد خلع سلاحو میگم.) در برابر هر چی آووکادورا (طلسم سبزی که آدما رو افقی میکنه.
) پیروزه! 

منم تو هاگوارتز درس خوندم. ققنوس دامبلدور رو از دور دیدم...این چه سوالیه آخه. الان من ققنوس ندیده باشم می خواید رام ندید؟

واقعنی؟
بیا تو. اصلا نیاز به... عه خب مثل اینکه عمو لوپین یه جغد هم به سمت همسر عزیز تر از گلش فرستاده و گفته اول اونو چک کنی لطفا.