هری پاتر:
من هیچ سایت ایرانی ای سراغ ندارم که در کمتر از 24 ساعت جواب بده، چون تا حالا کارم توی هیچ سایت ایرانی ای به جایی نکشیده که برای مدیرانش بلیت بفرستم و جواب بخوام.
ولی واقعا شما روت میشه توی مانیتورت زل بزنی و به من بگی شما همه بلیت ها رو توی 24 ساعت جواب میدین؟
جواب سوال اولمو توی 24 ساعت دادین. ولی وقتی جواب جوابتونو دادم، دیگه جوابشو ندادین و وقتی نوشتم که شناسمو یا باز کنید یا پاک کنید دیگه جوابشو ندادید و مطمئن باش که اگه نمیومدم اینجا بگم عمرا دیگه نمیدیدین اونو.
جواب 1 آبان رو 2 آبان دادین! جواب 2 آبن رو کی دادین؟ جواب 4 آبان رو کی دادین؟ جواب 5 آبان رو کی دادین؟ جواب 6 آبان رو کی دادین؟
احتمالا فردا فتوا میدین که هیچ سایت ایرانی ای زیر یه ماه جواب نمیده!
نقل قول:
در ضمن شما برای پاسخ گویی و ارسال بلیت لزومی نداشت که شناسه جدید ثبت کنید چون شناسه های بسته شده به قسمت تماس با ما دسترسی دارن.
اون قدر خنگ نیستم که نفهمم شناسه بسته شده به هلپ دسک دسترسی داره و همونطوری که مطمئنا دیدین بلیت ها رو هم با همون شناسه اصلیم فرستادم! من برای فرستادن بلیت و جواب دادن به بلیت، شناسه ثبت نام نکردم.وقتی که دیدم به بلیتم دیگه ج.اب نمیدین شناسه ی عمو رستم رو ثبت نام کردم برای اینکه توی "این تاپیک"بتونم پست بزنم و بهتون بگم که برین بلیت ها رو ببینین! چون جواب بلیت ها رو نمیدادین...
نقل قول:
در ضمن وقتی مدیری پاسخ میده شما باید به پاسخ مدیر توجه کنی و مطمانا با های و هوی مساله ای حل نمیشه.
ببخشید، جناب استاد، پاسخی که توی هلپ دسک به جواب کریچر دادم رو اسمش رو چی میذارین؟ توجه به پاسخ مادرزنم بود یا توجه به پاسخ کریچر؟ اون جوابی که بهش دادم های و هوی بود؟ جوابی هم که دیروز به بلیتم دادی دقیقا ماست مالی کردن جوابی بود که کریچر بهم داد! شما خودت به جواب اون مدیر عزیز دقت کردی؟
نقل قول:
ایمیل فعال سازی بلافاصله بعد از اینکه در ثبت نام روی پایان میزنید ارسال میشه یا هرگز دیگه ارسال نمیشه و امکان نداره یک ثانیه بعدش ارسال بشه. این ایمیل هم حداکثر بعد از یکی دو دقیقه در میل باکس شما خواهد بود یا دیگه هرگز به شما نمیرسه و امکان نداره بیشتر از چند دقیقه طول بکشه و از نقطه نظر فنی اینکه ایمیلی 30 ساعت بعد به دست کسی برسه امکان نداره.
شما اهل ریاضیات و آمار بودی دیگه نه؟ مطمئنا توی همون قسمت آمارهای سایتتون دقیقا تاریخ و ساعت ثبت نام شناسه عمو رستم رو نوشته! برو اونو نیگاه کن....
این هم تاریخ و ساعت دریافت ایمیل فعال سازیه که اگه خواستی میتونم عکسشم برات بذارم:
Fri, 27 Oct 2006 14:16:04
ولی به هر حال اگه فکر میکنی سیستم سایتتون هیچ مشکلی نداره و کار سایتتون خیلی درسته، خب عزیزم به خوش بودنت ادامه بده، مشکلش چیه؟ شما فرض کن درسته! مشکل از من بوده که احتمالا عینکمو نزده بودم!
جناب برادر ولدمورت:
اولا که عمو جان، بنده تا ته خط آمار شما رو همون روز اول که شناسمو بستی گرفتم و به جاهای جالبی هم رسیدم... مثلا به یه وبلاگ!!! پس در مورد ادب و تربیت دیگه چیزی نگو! البته مطالبی که نوشته بودی نشان از وجود یک سری کمبودها هم داشت که حالا زیاد مهم نیست! امروزم دوباره میخواستم یه سر به وبلاگ جوان افکنت بزنم که نمیدونم چرا نبود!
احتمالا داری مدرک پاک میکنی...
نقل قول:
ایکاش فقط با همین یک شناسه فعالیت میکردی !! باز میگفتیم که نمیخوای از این بهشت وب استفاده کنی
ای کاش شما وقتی شناسه رو بلاک کردین، مسئولیتش رو هم به عهده میگرفتین و جواب بلیتشو میدادین که من مجبور نشم یه شناسه دیگه ثبت نام کنم!
نقل قول:
فکر کردی نوشتت پاک شده ....قابل بازیابی نیست؟
خدای من... پ... پ... پ... پست من؟ ش... ش... ش... شما پست منو دارین؟ نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!! نمیتونم باور کنم.
دوست عزیز معجزه گرم، بنده خودم همون موقع که پست رو زدم یه کپی ازش برای خودم گرفتم اگه میخواستیش میتونستی به خودم بگی بهت بدم که در اثر معجزه کردن خسته نشی!
این که پستم رو هم سانسور کردین واقعا کار زشتی بود... شما که میخواستی سانسور کنی دیگه چرا معجزه کردی؟
نقل قول:
پست زیر اصلا نباید نقل قول میشد ولی ایشون چنان قیافه حق به جانب گرفته که گویا الهه معصومیت در کره خاکی هستند
البته عزیزم، قیافه حق به جانب گرفتن اینه که شما پست بنده رو نقل قول کردی و بعدش نوشتی به درخواست مردم سانسور شد که مثلا مردم فکر کنن عجب چیز بدی نوشتم!
تو اگه مردی و قیافه ی حف به جانب به خوذت نمیگیری پای حرفت وایسا، همه نویسندگان پستای این مدلی رو از دم بلاک کن!
نقل قول:
مطمئنا اگر پستی در چنین سطحی زده شده...وظیفه ناظره که برخورد کنه و این ناظره که باید جوابگو باشه و نه مدیران....
پس مدیر عزیز که مسئول نبوده (خودتو میگم) و رسیدگی به اینجور چیزا رو وظیفه ناظر میدونه چرا جفت پا پریده وسط؟ الان که بهت میگن بیا جواب کارتو بده میگی وظیفه ناظر بوده؟ چه شخصیت بزرگی...
نقل قول:
من از همه کاربران میخواهم اگر چنین پستایی ر و دیدند که هنوز وجود داره به ما بلیت بفرستن تا برخورد بشه
اون وقت به من میگه قیافه حق به جانب به خودم میگیرم! این قیافه حق به جانب گرفتن نیست دیگه؟ مثلا تو تا حالا تو عمرت هیچ وقت چنین پستی ندیدی که باهاش برخورد نکرده باشی؟ نامرد + چندین و چند چیز دیگه هستی( که به خاطر این که رعایت حال خواهران و مادران گرامیتو بکنم، ذکر نمیکنم دقیقا چیا ) اگه از دوستات یه همچین پستایی دیده باشی و خودتو زده باشی به اون راه...
به هر حال برخوردی که میشه دقیقا باید به مساوات باشه دیگه نه؟ یعنی شناسه شون بسته بشه و عمرا به زودی هم باز نشه!!! اگه واقعا مردی و پای حرفت هستی، بیا بگو، من برات به اندازه سه چهار سال خوراک دارم! لینک همه شونو بهت میدم، ببندشون!
نقل قول:
واقعا ازت عذرررررررر میخواهیم که شناستو بستیم!!!
اولا که وظیفته! دیگه دوما هم نداره.
نقل قول:
**** !!!!
نقل قول:
اینجا سایت رو هزاران نفر میبینن در روز...خیلی ها رو مادر و خواهر های خودت حساب کن
خود من اگر هزار تا مفتضح نویسی داشته باشم..تو این سایت یه دونشو نمیزنم
شما چه قدر به وبلاگت علاقه داری... توی دو خط به دو صورت بهش اشاره کردی!!!
بنده هیچ کدوم از اعضای این سایتو خوار مادر خودم نمیدونم... ننگ بزرگیه... ولی شما اگه با اعضای سایت رابطه خویشاوندی داری (از بس مدیر بزرگی هستی) پای حرفت وایسا، من بهت پست غیر اخلاقی معرفی میکنم، تو هم بلاکشون کن! حداقل یه هفته...
نقل قول:
درست فعالیت کردن هنری نیست که شما داشته باشی...هنر شما تمسخر و مسخره بازیه
تا زمانی که اینجا معنی درست فعالیت کردن، خاله بازی به صورت کاملا ادبی و جدی هست، خدا رو شکر که چنین هنری ندارم و به همون هنر تمسخر واقعا می بالم.
الان تنها چیزی که ازت جوابشو میخوام اینه که اگه من بهت پست غیر اخلاقی معرفی کنم، همونطوری که شعار میدادی میزنی مثل همون کاری که با من کردی، شناسه نویسنده اون رو هم بلاک کنی یا نه؟! اگه هستی که دمت گرم، من دیگه هیچ مزاحمتی برای شما ایجاد نمیکنم، فقط یه چند تا پست بهتون معرفی میکنم که پاک کنین و شناسه نویسندشو بلاک کنین! اگه نیستی هم که اون وقت معلوم میشه که دقیقا چی هستی و حق با کی بوده!!!