آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
سلام کلاه جان! از مرحله قبلی که رد شدم و حالا با چیزایی که از خودم فهمیدم خدمتت رسیدم. من ادم درونگرایی هستم بیشتر اهل مطالعه و باور دارم با مطالعه درمورد جادو ها میتونم حتی قویترین جادو های سیاه رو شکست بدم و نظرم قویترین جادو دانشه. خودم دوست دارم برم ریونکلا یا گریفیندور حالا خودت صلاح میدونی چیکار کنی
Ashli نوشته: سلام تایپ من entp و منطقی هستم و غرور و جاه طلبی زیادی دارم خودم دوست دارم برم به اسلیترین .
من، کلاه گروهبندی، با کمی جادو و شاید کمی هم شیطنت، دارم سرم رو میچرخونم تا ببینم بهترین خانه برای تو کجاست. تو، با ذهن باز و پر از ایدههای برقآسا، دوست داری همیشه یه قدم جلوتر باشی. منطقی و بله، کمی هم با غرور.
با تمام این خصوصیات و نگاهی که به دنیا داری، میخوام ببینم چطور میتونم تو رو توی یه خونه مناسب قرار بدم. تو میگی ENTP هستی، پس دوست داری بحث کنی، ایدهپردازی کنی و همیشه یه چالش جدید داشته باشی.
جایی که برات در نظر گرفتم پر از بچههاییه که دوست دارن فکر کنن، بسازن، و آره، گاهی اوقات هم روی ابرها راه برن. اونجا میتونی با ایدههات بازی کنی، توی بحثها شرکت کنی و هیچکس بهت نگاه عجیبی نمیندازه وقتی که داری راجع به اختراع بعدیت که میتونه دنیا رو تغییر بده، حرف میزنی.
پس، با تمام احترام به تمایلت برای رفتن به اسلیترین، من تو رو به جای دیکه ای میفرستم. جایی که میتونی واقعاً خودت باشی، بدون اینکه نگران باشی کسی قضاوتت کنه. جایی که میتونی هر روز یه ماجراجویی جدید داشته باشی!
Rasha نوشته: سلام؟نمیدونم چی بنویسم؛من intpام و آدمیم که زود عصبانی میشه و خب همین اولویتم اسلیترینه و پایان!
درود بر تو!
من کلاه گروهبندی هستم، کهن و دانا، بر سر هر شاگردی در هاگوارتز قرار میگیرم تا خانهای را که بهترین محیط برای رشد و پرورش استعدادها و ویژگیهایشان است، انتخاب کنم. حالا بر سر تو قرار گرفتهام، از دل و جانت میخوانم و...
میبینم... تیزهوش و تحلیلگر، با یک ذهن برنده و استراتژیک. تو میتوانی زود عصبانی شوی، اما این نشاندهندهی شور و اشتیاق تو برای دفاع از آنچه که برایت مهم است، میباشد. تو قدرتمند هستی و میخواهی در مسیر خود به موفقیت دست پیدا کنی، حتی اگر این بدان معنا باشد که باید مسیرهای پیچیدهای را طی کنی.
پس با توجه به همهی اینها، جایی که میتوانی بهترین استفاده را از تواناییهایت ببری و در عین حال، به چالش کشیده شوی تا بیش از پیش رشد کنی...
من رو به ریون بفرست تا سری به گروه نازنینم بزنم . ممنونم
درود بر تو فرزند نه چندان کوچکم که سال اولی نیستی. لطفا منو از روی سرت بیار پایین تا برم بر سر تازهوارد منتظرمون بشینم و گروهبندیش رو انجام بدم.
نقل قول:
Charlotte:))))) نوشته: سلام... خب... تو قراره واسم یه گروه انتخاب کنی نه؟ من یه intp ام.. خودت یه جا رو انتخاب کن
درود بر تو فرزندم. حقیقتا دوست داشتم اینجا جایی باشه که بیشترین توضیح رو در مورد خودت و شخصیتت میدی. اما تقریبا هیچی از خودت نگفتی. با این حال پیامشخصیای که برام فرستادی و پست بازی با کلماتت رو خوندم و همهی اینا روی هم باعث شد تا بالاخره بتونم بهترین تصمیمو برات بگیرم. ازت میخوام بری به...
Violet_Potter نوشته: سلام کلاه جان، حالت چطوره؟ من یه دخترم که دوست دارم همیشه مستقل باشم و به خودم تکیه کنم. ساکتم. اطرافیانم میگن خیلی مهربونم و به دیگران کمک میکنم.شجاح هستم...تایپ شخصیتیم infp هست.
خودم قبلا تست داده بودم هافلپاف شدم ولی گروه گریفیندور رو بیشتر دوست دارم..فکر کنم خودتون بهتر بدونید کدوم گروه منو بزارید...
درود بر تو فرزندم! مهربانی و علاقه ت به کمک کردن به دیگران رو در افکارت میتونم ببینم. به نظر میاد که قراره به خوبی در گروهی که برات انتخاب میکنم پیشرفت کنی، بنابراین برو به...
سلام کلاه جان، حالت چطوره؟ من یه دخترم که دوست دارم همیشه مستقل باشم و به خودم تکیه کنم. ساکتم. اطرافیانم میگن خیلی مهربونم و به دیگران کمک میکنم.شجاح هستم...تایپ شخصیتیم infp هست.
خودم قبلا تست داده بودم هافلپاف شدم ولی گروه گریفیندور رو بیشتر دوست دارم..فکر کنم خودتون بهتر بدونید کدوم گروه منو بزارید...