سلام به ناظر این جا، جناب عاغای پرسی ویزلی! ببخشید که نمی تونم خوب تو چشماتون نیگاه کنم؛ اما خو، به طرز جادویی ای زل زدن تو چشم یک نامحرم، اون هم جادویی، حرام ـه.
خب، تاپیک
ترین های هفتگی تاپیک خیلی جالبی به نظر می آد!
خیلی از این تیک خوشم می آد و اگه فعال بشه؛ با این که هیچ سودی هب فرد رای گرفته نمی رسونه؛ اما لذت بخشه و همین طور می تونه یه رنک خیلی کوچول داشته باشه که داخل امضا گذاشته بشه. اما اگه قرار باشه رنک داشته باشه؛ ترین ماهانه بهتره.
به نظرم داخل این تایک، باید یه چیز هایی بررسی بشه که داخل ترین های واقعی پرسیده نشده باشه و یا حداقل شبیه ـش نباشه. مثلا فقط چیز هایی باشه که طولانی مدت ـی نباشه. مثلا بهترین نویسنده نباید تو این تاپیک باشه. اما چیز هایی مثل آواتار و محل زندگی و اینا خیلی خوبه که داخل این تاپیک نظر سنجی بشه و قشنگ ترین ـشون معلوم بشه.
من یه روزی همین طوری بیکار بودم؛ اومدم نشستم محل زندگی ها رو جمع کردم و در مورد کاری که می شه باهاشون کرد و اینا از بچه های داخل ریون پرسیدم. لینی گفت که برم به یه جایی خارج ریون بگم که زحماتم (!) هدر نره و من گفتم چه جایی بهتر از این جا. اگه مثلا کسایی باشن که بخوان آواتار های اعضای فعال رو جمع کنن؛ یا یه جمله قشنگ از هر امضایی، خیلی خوب می شه. نظرتون چیه؟
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟