جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  210 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1388 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
من همون hbkام امیدوارم از عنوان هایی که گذاشتم راضی باشید ممنون

سلام به سایت خوش آمدی. راضی بودن یا نبودن من مهم نیست ولی اگه دوست داشتی قبل زدن تاپیک یه مشورتی با من بکن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1388/10/17 13:30:54
اینجاست هاگوارتز
اینجاست گریف
Re: گفتگو با ناظران تالار اسرار
ارسال شده در: پنجشنبه 2 مهر 1388 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آره منم منظورم همین بود . که به یک کاربر تازه وارد که تاپیکها رو نمیشناسه ، جایی رو که باید پست اصلی رو بزنه معرفی کنیم . اینطوری ممکنه آن کاربر دیگه اینطرفا پیداش نشه .

علت قفل کردن تاپیک هم باید مشخص میشد .

این پست توی همون تاپیک هم خورده بشه تا تین تین ببینه بهتره .

مرسی .

بنده همون روز توی پیام شخصی علت قفل شدن تاپیک رو به تین تین گفتم. الان هم پستش رو ویرایش میکنم و علت رو توضیح میدم تا دیگه مشکلی پیش نیاد.

مرسی از تذکرت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط برتا جورکینز در 1388/7/2 15:39:21
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مهر 1388 22:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

مری عزیز فکر میکنم جای اون تاپیک در تالار اسرار نیست. در ضمن تاپیکی هم مشابه با اون در تالار اصلی وجو دراه به نام بحث در مورد اشتباهات و اشکالات در کتاب های هری پاتر.

اگه میخواین در باره ی مواردی که تین تین گفتن بحث کنید، به نظرم بهتره که اونجا ادامش بدین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مهر 1388 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یه تاپیک دیدم که تین تین یا نوه چرخال زده بود به عنوان سه نکته جالب ...

ولی قفل شده ! چطور ؟

فکر میکنم هم جای بحث داشت ، هم اینکه جای اینطور تاپیکها اینجاست .

یا میشه بازش کرد !

یا اینکه اگر مربوط به جای دیگه ای یا موارد مشابه ای هست با یک پیام باید آنجا رو قفل میکردین که بتونیم به جای دیگه برای ادامه تاپیک مراجعه کنیم . ( در هر صورت علت قفل شدن ذکر بشه خوبه )

نکات جالبی است در هر صورت .

مرسی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 00:33
نمایش جزئیات
آفلاین
تا جایی که یادمه پست های اینطوری توی تالار اصلی اخطار می گرفتن!! الان نزدیک یه ماهی هست که کاری به کار تازه واردا ندارم. می خوام ببینم این روند قراره تا کی پیش بره واقعا؟! اخر هفته یه سری تاپیک هایی که جای بحث های ارزشیه قفل میشه و همچین پستایی هم اخطار میگیره و بعضی هاشون هم پاک میشه!

مثل قبلا" که همین کارو می کردیم.

ممنون از توجهت! موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 00:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

توی رسیدگیت شکی نیست آنتونین

امروز توی قلم پر یه پست زدم ، همون لحظه صفحه رو رفرش کردم ، یعنی با سرعتِ نور قلم پر ، رفته بود ! شونصد تا تاپیک اومده بود جاش !

بنظرم بهتره یه قانونی بذاری که ملت با دلیل و مدرک یه پست خوب ارائه بدن ، مطمئنا تو هم اینو قبول داری که یه پستِ با محتوا بهتر از پونصد تا پست بی محتوا و فعالیت الکی انجمن هست ! الان مثلا برو صفحه آخر آلبوس قوی تره یا لرد رو ببین ، یا بعد از این همه انتظار کتاب هفت چطور بود و این حرفا ! اصن ملت با سرعتِ نور پست میزنن و تو نیم خط جمعش میکنن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی

آخرین رسیدگی و اقدام من در تالار اصلی 14 مرداد بود. بعد از این تاریخ در 7 تاپیک پست زده شده که الان که آخرین صفحه اونها رو بررسی کردم کلا 4 پست پاک و 1 پست ویرایش شد. اما کلا روند تاپیک ها خوب و قابل قبول بود. درسته بعضی از این تاپیک ها خیلی قدیمی شده و بنظر میاد تاریخ مصرفش گذشته اما اعضای جدید هنوز حرف برا گفتن تو اینا دارن و اتفاقا خوب و منطقی هم مطرح میکنن.

از اعضای تازه وارد کلا دو عضو بودند که پست زائد زده بودن و البته در روند بحث بقیه اعضای تازه وارد هم تاثیری نذاشته بود بلکه این پستای زائد اصلا خودبخود داخل بحث هضم شده بود.

اگه مورد دیگه ای سراغ داری با مصداق عینی بگو که رسیدگی بشه.

قربانت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

متاسفانه عده ای از اعضای تازه وارد ، با سرعتی فراتر از سرعتِ نور ، پستهایی به ارزشی ترین شکل ممکن ارسال میکنن توی تاپیک های تالار اصلی ، به نظرم باید یه رسیدگی ای بشه و بهشون اخطار داده بشه ، یا تاپیک هایی که پتانسیل ارزشی شدن دارن بسته بشن

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
به لیسای عزیز:

اولا:توی کتاب 7 صدای هشداری توی هاگزمید گذاشته شد که 1.با هر ظهوری فعال میشد2.کسی که ظهور کرده بود دیگه نمیتونست غیب بشه.

دوما:ببین تو کتاب 7-وقتی که هری و رونالد و هرمیون خودشونو تو هاگزمید ظاهر کردن(آپارات خودمون)این زنگ هشدار فعال شد و مرگخواران ظهور هری اینا رو فهمیدن (که زیر شنل نامرئی کننده بودن و جادوی احضار هم روی شنل اثرنکرد.)-ولی آبرفوت اونا رو از مخمصه نجات داد.و بعد از هری اینا از پشت تابلوی آریانا توی کافه آبرفوت به هاگوارتز رفتن .حالا من میخوام بدونم :

مگه ارتش دامبلدوربرای ورورد به هاگوارتز نباید بیان هاگزمید که بعد برن تو کافه آبر و بیان هاگوارتز .)پس چرا اون صدای هشدار فعال نشد ؟

امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دین توماس در 1388/5/7 20:59:45
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388 19:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

نقل قول:
ميرتل: اگه هري از اول به دوستي دراكو مالفوي جواب مثبت ميداد الان اون جزو دسته ي بدها بود و از طرفداران ولدمورت بود يا نه؟؟

خوب من كه مطمئنم هري هيچ وقت نمي رفت تا با مالفوي دوست بشه! اينجوري اصن داستان بهم مي ريخت و ديگه لازم نيست ما به خاطرش بحث كنيم.ولي خوب اگرم دوست مي شد ...اصن ولش كن قاطي پاتي شد

هممم فكر نكنم اين سوال بتونه موضوع خوبي براي تاپيك زدن باشه
خوب متاسفانه اين سوژه تاييد نمي شه!

پروفسور اسپراوت
نقل قول:
هاگريد مرد يا نه

نه نمرده چون تو كتاب هيچ اشاره اي به مرگش نشده.پس اين تاپيكو نمي توني بزني.حالا من مي رم درباره ي سرنوشتش تحقيق مي كنم!بجاش مي توني تاپيكي با موضوع زير بزني:
"سرنوشت هاگريد؟!"

دين توماس
نقل قول:
میشه تاپیکی بزنم که بپرسم لونا-چو-جینی-فرد-جرج و لی چه طور به هاگوارتز اومدن در حالی که زنگ خطر توی هاگزمید فعال بود؟

لطف مي كني سوالت رو يكم بيشتر توضيح بدي؟!جداً هيچي نفهميدم ازش!

مغسي بوكو از همگي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0066FF] " تا دنیا دنیاست آبی مال ماست / ما قهرمانیم ج