شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من برای تاپیک ردافروشی ایده ای دارم. چی می شه اگه رداهای افراد مختلف با هم عوض شه... و شخصیت هاشون هم با هم جا به جا بشه؟ می تونن افرادی باشن که صرفا تفاوت های جزئی دارن.. یا از بیخ و بن متضادن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"نمی دانم چرا اگر آدم کارخانه دار باشد خیلی محترم است ولی اگر نانوا باشد محترم نیست."
لورا مدلی نوشته: یچیزی که الان برای ردا فروشی به فکرم رسید، اینه: یک فرد ناشناس یک ردا آورده برای اینکه تعمیر بشه ( یا به زبان ساده جاهایی که پارگی داره دوخته بشه یا جاهایی که دوختش شله، شکافته بشه و دوباره دوخته بشه)، ولی وقتی میخوان دوخت ها رو بشکافن، ردا فرار میکنه یا یکهو یکی رو ظاهر میکنه و میره رو شونه هاش.
حتی میتونه هر کس ردا رو میپوشه تسخیر بشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
یچیزی که الان برای ردا فروشی به فکرم رسید، اینه: یک فرد ناشناس یک ردا آورده برای اینکه تعمیر بشه ( یا به زبان ساده جاهایی که پارگی داره دوخته بشه یا جاهایی که دوختش شله، شکافته بشه و دوباره دوخته بشه)، ولی وقتی میخوان دوخت ها رو بشکافن، ردا فرار میکنه یا یکهو یکی رو ظاهر میکنه و میره رو شونه هاش.
کوچهی دیاگون به کمک شما نیاز داره! همونطور که احتمالا خیلی هاتون دیده باشین، تایپک های زیادی توی این کوچه وجود داره که یا به طور کل قفل شدن، یا دیگه سوژهای ندارن. رئیس کسبه که بنده باشم، تصمیم گرفتم به این تاپیک ها سوژه بدم اما از قدیم گفتن، یک دست صدا نمیده. استبداد و اجبار هم آخرت خوشی نداره! پس فکر کردم شاید ایدهی بدی نباشه که از شما نویسندگان و خوانندگان عزیز هم پرس و جو کنیم. من دوتا از تاپیک هایی که درحال حاضر نیاز به سوژهی جدید دارن، این پایین ضمیمه کردم. همونطور که مشاهده میکنین، هردو به سوژه نیاز دارن. و من از شما میخوام هر ایده یا خلاقیتی که به ذهنتون میرسه و به نظرتون برای این تاپیک ها مناسبه، همینجا اعلام کنین یا اگر راحت نیستین، یه جغد شخصی برای من بفرستین. با تشکر از همکاریتون!
اگر به دولتی همدل و یکصدا نیاز دارین؛ تصویر بالا میگه که به پاتریشیا وینتربورن رای بدین! دولت برف و پشم، دولتی یکدل و یکصداست که شمارو برای جامعهای همدل به اینجا دعوت میکنه!
وزیر و معاونش، با اتحاد و تکدلی شما را فرا میخوانند!
دولت برف و پشم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/3/3 20:10:05 ویرایش شده توسط کدوالادر جعفر در 1403/3/3 21:17:24
Lorsque vous sentirez que tout est fini, le reflet du miroir vous montrera le chemin
اینجا همان دری است که به دنیای جادویی رویاهایتان باز میشود! از این در تاریک وارد شوید و بر فراز همه باشید!
دوست دارید کسی را در زندان ببینید؟ میخواهید آزکابان متفاوت را تجربه کنید؟ از مدل قدیمی دیوانه سازها خسته شده اید؟ وزارتخانه پر از شغل و فرصت های تازه میخواهید؟
به اما ونیتی رای دهید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
All great things begin with a vision ……....A DREAM
بهزودی در این مکان مغازهی شکلاتسازی مهتابی احداث میگردد!
تا حالا براتون از خواص شکلات گفتم؟ صدها بار! از قدیم گفتهن دوای همه دردها، اول شکلاته و بعد خنده!
تا حالا شکلات با طعم خوراک مرغ امتحان کردهین؟ شکلات آتشزا چی؟ شده دونهی برتی باتزون طعم شکلات بده؟
میدونین هیجانانگیزتر از همهی اینا چیه؟ اینکه شما هم شکلات خودتون رو داشته باشین! مثلا شکلات ریموس میشه یک شکلات شکل ماه کامل، که با عصارهی اشک ققنوس و مقادیری از معجون گرگافکن درست میشد.
هر شخصیت یه شکلات مخصوص خودش رو داره. مثل یه چوبدستی منحصربهفرد، مخصوص خودتون!
شرایط خرید متعاقباً اعلام میشه ولی، اگه شرایط رو به جا آوردهباشید، شکلات شما بههمراه تصویر و توصیفات کامل آماده و ارسال میشه؛ میتونید ازش لذت ببرید!
حالا سوال اینجاست که با کدوم بودجه؟ والا درآمد چرخوندن یه محفل مگه چقدر جیبِ خالی ما رو پر میکنه؟ بدون بودجهی وزارت میشه؟ نمیشه والا.
حالا خب... راه چاره چیه؟
در انتخابات نوزدهمین دوره از وزارت سحر و جادو، به ریموس لوپین رای بدین!
همچنین میتونید با قرار دادن عکس زیر در امضای خودتون به ستاد حمایت از ریموس لوپین بپیوندین!
پس از سخنان همچون دُر گهربار پیتر جونز، نامزد هفدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو، حشرات از سرتاسر جهان در ستاد ایشان گرد هم آمدند تا در این شادی بزرگ که بالاخره صدایشان شنیده شد و نامزدی برای حمایت از آنها برخاست، با هم شریک شوند!
عکس یادگاری این تجمع بینظیر حشرات در ستاد انتخاباتی پیتر جونز را میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید. انصافا چطور دلتان میآید که این حشرات گوگولی را پیفپاف کنید یا با دمپایی به جانشان بیفتید!
لازم به ذکر است که در این بین از طرف جامعه حشرات، مدال قهرمان ملی حشرات به پیتر جونز تعلق گرفت و سکههای 50 سِنتِ حشرهای به سرعت با تصویر ایشان ضرب گردید و جایگزین سکههای پیشین شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/4/12 23:23:08 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1400/4/12 23:44:35