هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

فراخوان لیگالیون کوییدیچ

فراخوان اقلیت‌های جامعه جادویی!

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: تور جهانی سالازار اسلیترین
پیام زده شده در: ۲۲:۰۲:۲۹ جمعه ۱۶ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۲۰:۴۱:۳۰
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
پیام: 389
آفلاین
تصویر کوچک شده

جایزه "Chosen Champion by Salazar" برای بهترین پست دومین تور سالازار اسلیترین

پست شماره 160 تاپیک باشگاه اسلاگهورن توسط کوین کارتر

این پست یکی از بهترین نوشته‌های این تور بود و به دلایل مختلف شایسته انتخاب به عنوان بهترین پست است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این پست، هوشمندی نویسنده در هدایت داستان به سمت "بازی‌های سالازار" بود. این تغییر خلاقانه داستان را از یک ماجرای ساده به یک رقابت مرگبار و پر از تنش تبدیل کرد که همه شخصیت‌ها را به چالش کشید. همین تصمیم هوشمندانه باعث شد که همه اعضا درگیر یک داستان جمعی و پیچیده شوند، به طوری که پست‌های بعدی با هیجان بیشتری نوشته شدند.
علاوه بر این، این پست باعث شد که فضای سوژه از یک روند خطی به یک رقابت پرهیجان و جذاب تبدیل شود. نویسنده با خلق موقعیت‌های تازه و اضافه کردن پیچیدگی‌های اخلاقی و روانی، موفق شد داستان را به یک سطح بالاتر برساند. او با ایجاد شرایطی که شخصیت‌ها باید بین زنده ماندن و خیانت به دوستان خود انتخاب کنند، عمق بیشتری به داستان بخشید و به همه فرصت داد تا جنبه‌های جدیدی از شخصیت‌هایشان را به نمایش بگذارند. این چالش‌ها نه تنها به توسعه شخصیت‌ها کمک کرد، بلکه به نویسندگان این امکان را داد که با خلاقیت بیشتری به واکنش‌ها و رفتارهای شخصیت‌هایشان بپردازند.
"بازی‌های سالازار" به لطف همین پست تبدیل به یک رقابت جذاب و مورد توجه همگان شد. تصمیم نویسنده باعث شد که ما از نوشتن و خواندن این بخش از داستان لذت بیشتری ببریم. همین نوآوری در خلق مسیر داستان و توانایی در تغییر مسیر آن به شکلی که همه شرکت‌کنندگان از آن لذت ببرند، از نقاط قوت این پست به شمار می‌رود.
از لحاظ نگارشی هم این پست به خوبی نوشته شده است. زبان استفاده‌شده در آن روان و در عین حال قدرتمند است. نویسنده به خوبی توانسته است فضای تنش و اضطراب را به تصویر بکشد و دیالوگ‌ها و توصیفات کاملاً با فضای داستان هماهنگ هستند. این پست از نظر ساختار داستانی، پرداخت شخصیت‌ها و همچنین تأثیرگذاری کلی، یکی از بهترین نمونه‌های خلاقیت و کیفیت در این تور محسوب می‌شود.

قابل ذکر است که علاوه بر پست بالا، نوشته‌های بسیار زیبای دیگری هم در این تور داشتیم. اما چون من فقط به دنبال انتخاب بهترین هستم و اعتقادی به انتخاب چند "بهترین" ندارم، کوین به تنهایی جایزه انتخاب‌شده توسط سالازار اسلیترین را دریافت می‌کند. از سوی دیگر، اگر بخواهم تک‌تک از افرادی که شرکت کردند اسم ببرم، لیست بسیار طولانی خواهد شد. شاید اگر شما کوین نیستید، از اینکه به‌طور مستقیم اشاره‌ای به شما نشده ناراحت شوید. این ناراحتی برای من مهم نیست، اما بدانید که از شرکت باکیفیت شما در این تور بسیار تشکر می‌کنم. لحظات بسیار خوبی برای همه ما، از جمله خودم، رقم زدید و این چیزی است که نمی‌توانم آن را نادیده بگیرم. این تور به لطف مشارکت شما به یکی از بهترین و جذاب‌ترین رویدادها تبدیل شد، و همین تلاش‌ها و خلاقیت‌های جمعی، آن را به تجربه‌ای فراموش‌نشدنی تبدیل کرد.

پیام زده شده در: ۲۱:۴۷:۳۵ جمعه ۱۶ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
تصویر کوچک شده

پایان تور دوم سالازار اسلیترین

تور دوم امروز جمعه (16 شهریور) به پایان رسید. برای شخص من، این یکی از لذت‌بخش‌ترین ایونت‌ها و ماموریت‌هایی بود که در کنار اعضای جادوگران گذشت. هم به‌خاطر کمیت و هم کیفیت پست‌ها، که به‌طور چشمگیری مناسب بودند و حتی خود من هم از خواندن بسیاری از آنها لذت بردم. این تور، فرصتی بود تا قدرت واقعی و اراده کسانی که در بازی شرکت کردند به نمایش گذاشته شود. از تمامی شرکت‌کننده‌ها که نشان دادند هنوز در دنیای جادوگری، کسانی هستند که قابلیت ایستادگی در برابر آزمون‌های من را دارند، تشکر می‌کنم. امیدوارم شما هم به اندازه من از این تور لذت برده باشید.

با این حال، به یاد داشته باشید که هرچند این تور به‌صورت رسمی پایان یافته، سوژه‌هایی (در هر دو تاپیک) که در طی این رویداد شکل گرفتند هنوز زنده هستند و می‌توانیم دور هم جمع شویم و سوژه‌های جذاب آن‌ها را ادامه دهیم. شما هنوز فرصت دارید تا در این دنیای بی‌رحم، توانایی‌های خود را تقویت کنید و ثابت کنید که لیاقت حضور در کنار من را دارید. تور ممکن است پایان یافته باشد، اما فرصت برای رشد و تسلط بر دنیای جادوگری همچنان ادامه دارد.

در تاپیک باشگاه اسلاگهورن چه گذشت؟

وقتی تصمیم گرفتم که بار دیگر قدم در دنیای جادوگری بگذارم و جادوگران و ساحره‌های جوان را به آزمونی بی‌رحمانه دعوت کنم، هدف من روشن بود: تنها قوی‌ترین‌ها، تنها کسانی که شایسته‌اش بودند، می‌توانستند در کنار من و ارتش من قرار بگیرند. برای همین، من چهار نفر از هر گروه را برگزیدم و آنها را در یک رقابت مرگبار و اجباری قرار دادم. اولین مرحله، در دشت خونی برگزار شد، جایی که شرکت‌کنندگان باید گنجینه‌ای را که به موسس گروه خود تعلق داشت، پیدا کنند.

در ابتدا، بسیاری از شرکت‌کنندگان به این فکر افتادند که با یکدیگر متحد شوند و مرا فریب دهند. تصور کردند که می‌توانند قوانین بازی من را به نفع خود تغییر دهند. اما من همیشه دو قدم جلوتر از آنها بودم. وقتی متوجه شدم که در تلاش برای فریب من هستند، تصمیم گرفتم خودم قوانین را سخت‌تر کنم. ابتدا چهار نفر از آنها را به دلیل کم‌کاری نابود کردم تا یادآوری کنم که تنها قدرت و قاطعیت در این بازی زنده می‌ماند.

مرحله اول با یک تغییر غیرمنتظره به پایان رسید: تنها دو نفر از هر گروه می‌توانستند به مرحله بعدی برسند. آنها در قفسی نامرئی گرفتار شدند، و تصمیم گرفتند که با یکدیگر همکاری کنند و نمایشی از مبارزه برای من ترتیب دهند. اما من سالازار اسلیترین هستم. هیچ‌کس نمی‌تواند مرا فریب دهد. اسکورپیوس اولین کسی بود که با آتش من مواجه شد و جلوی چشمان دیگر شرکت‌کنندگان به خاکستر تبدیل شد.این مرگ، شرکت‌کنندگان را شوکه کرد. آنها دیگر نمی‌توانستند به یکدیگر اعتماد کنند. ایزابل مک‌دوگال تصمیم گرفت که گابریل، کسی که ایده فریب دادن مرا داده بود، را بکشد. سپس ریموس لوپین را تحت کنترل خود درآورد و او را وادار کرد تا ساکورا را نیز از بین ببرد. در همین حال، افراد باقی‌مانده با تردید و ترس به یکدیگر نگاه می‌کردند. آنها فهمیده بودند که این بازی تنها یک چیز می‌خواهد: بقا به هر قیمتی.

این بازی دیگر صرفاً درباره بقا نبود؛ بلکه درباره تصمیم‌گیری‌های اخلاقی و اینکه آیا واقعاً می‌توانند با این بار سنگین مسئولیت و عواقب انتخاب‌هایشان به زندگی ادامه دهند.

برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

در تاپیک ماجراهای خانواده پاتر چه گذشت؟

وقتی که تصمیم گرفتم به گذشته برگردم و در کنار گلرت گریندل والد با هدف از بین بردن هری پاتر به پدرش، جیمز پاتر، حمله کنم، می‌دانستم که این سفر متفاوت خواهد بود. برنامه‌ام واضح بود: اگر هری پاتر را نمی‌توانم در زمان خودش شکست دهم، باید ریشه‌ها را نابود کنم. جیمز پاتر باید از میان برداشته می‌شد، اما آنچه در مسیر با آن مواجه شدم، فراتر از چیزی بود که انتظار داشتم.

جیمز، برخلاف تصور، رگه‌هایی از تاریکی و خباثت در درون خود داشت. این موضوع ما را به فکر فرو برد: به جای از بین بردن او، می‌توانیم از پتانسیلش استفاده کنیم. تصمیم گرفتیم تا او را وارد مسیر تاریکی کنیم و گروهی سه نفره از من، گلرت و جیمز تشکیل دادیم تا به مردم ماگل در لندن حمله کنیم و وحشت را در میان آن‌ها بپراکنیم.

ابتدا به کشتن پلیس‌ها و ایجاد ویرانی در شهر پرداختیم، اما جیمز همچنان آن هیولای درونی که به دنبالش بودیم را بروز نمی‌داد. بنابراین به فکر افتادیم تا کاری متفاوت انجام دهیم. او را به یتیم‌خانه‌ای در لندن فرستادیم تا مسئولیت تربیت کودکان یتیم ماگل را بر عهده بگیرد. اولین مأموریت او این بود که به کودکان گرسنه بگوید غذایی در کار نیست. به نظرم این تجربه باید فشار کافی بر او وارد می‌کرد تا ماهیت واقعی‌اش را آشکار کند.

با این حال، جیمز همچنان در مقابل تاریکی درونش مقاومت می‌کرد. بنابراین، او را به مسیر دیگری هدایت کردم؛ مسیری که به او قدرت کنترل زمان را می‌داد. او در رویاهایش با گودریک گریفیندور ملاقات کرد که به او ساعتی جادویی داد تا به گذشته سفر کند و یاری برای شکست من پیدا کند. جیمز به همراه گودریک چندین بار در زمان سفر کردند، اما هر بار به زمان‌های اشتباه و مکان‌های عجیب و غریب مانند دوران دایناسورها افتادند. هر چند در نهایت موفق شدند به زمان حال بازگردند.

در این نقطه، جیمز در حال آمادگی برای مقابله با من است. اما چیزی که او نمی‌داند این است که من از هر حرکت او آگاه هستم و این بازی، دقیقاً طبق نقشه من پیش می‌رود.

برای مطالعه بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

پیام زده شده در: ۱۵:۱۰:۵۸ سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
تصویر کوچک شده

تور دوم سالازار اسلیترین: گزارش فعالیت‌های مرکز مشاوره جادوگران تحت مدیریت سالازار اسلیترین

در طول هفته گذشته، مرکز مشاوره جادوگران به‌عنوان بخشی از تور جهانی سالازار اسلیترین، میزبان جادوگران و ساحره‌هایی بود که نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتند. به لطف حضور بنده، سالازار اسلیترین، فرصتی بی‌نظیر برای همه فراهم شد تا با مشکلات روحی و ذهنی خود روبه‌رو شوند و به راه‌حل‌هایی قطعی و نهایی دست یابند. در این مدت، تعداد زیادی از افراد مراجعه کردند و هر کدام با مشکلات و چالش‌های منحصر به فردی روبرو بودند که نیاز به بررسی دقیق و عمیق داشت. در این گزارش، به‌طور مفصل به نتایج هر جلسه می‌پردازم.

1. کوین: در اولین جلسه، کوین که کودکی پر از شور و هیجان اما با علاقه‌ای بیمارگونه به مرگ و خشونت بود، مراجعه کرد. او مدام از مرگ و علاقه‌اش به دیدن مرگ دیگران صحبت می‌کرد. بنده، سالازار اسلیترین، به او نشان دادم که این علاقه به مرگ می‌تواند در مسیر درست هدایت شود. با نشان دادن یک جادوگر بخت‌برگشته که قربانی طلسمی مرگبار شد، به کوین یاد دادم که چگونه از علاقه‌اش به مرگ در راستای اهداف بزرگ‌تر و والاتری بهره ببرد. از این به بعد، کوین با درکی جدید از مرگ و نقش آن در زندگی، تصمیم گرفت تا این علاقه را به‌عنوان بخشی از زندگی خود پذیرفته و از آن در مسیر خود برای رسیدن به قدرت استفاده کند.

2. رزالین و ریگولوس: در این جلسه، رزالین به همراه ریگولوس به مرکز مشاوره مراجعه کردند. رزالین نگران بود که ریگولوس به دلیل تودار بودن و عدم تمایل به برقراری ارتباط با دیگران، در مسیر درستی قرار ندارد. اما من به رزالین نشان دادم که شاید مشکل در تعریف نادرست او از "نرمال" بودن است. ریگولوس، همان‌طور که هست، می‌تواند خوشحال و موفق باشد، بدون اینکه نیاز به تغییرات بنیادی در شخصیت خود داشته باشد. از رزالین خواستم تا مشکلات خود را بررسی کند و به ریگولوس اجازه دهد که خودش باشد. در نهایت، ریگولوس با آرامشی بیشتر به مسیر خود ادامه داد.

3. دوریا: در جلسه‌ای دیگر، دوریا با نگرانی‌هایی درباره وظایفش و علاقه‌اش به نوشتن مراجعه کرد. او احساس می‌کرد که نوشتن وظیفه اصلی او نیست و باید به امور دیگر بپردازد. من به او نشان دادم که علاقه به نوشتن می‌تواند نشانه‌ای از وظیفه واقعی او باشد. به او پیشنهاد کردم که به جای فرار از این علاقه، زمانی مشخص برای نوشتن در برنامه خود بگذارد تا از هر دو جنبه زندگی خود بهره‌مند شود. دوریا با پذیرش این پیشنهاد، تصمیم گرفت که نوشتن را به‌عنوان بخشی از زندگی خود جدی بگیرد.

4. گابریل: گابریل با مشکلاتی در ارتباط با اراده و تصمیم‌گیری‌هایش به مرکز مشاوره آمد. در یک بازی بی‌کلام و نگاه‌های نافذ، به او نشان دادم که نیازی به کلمات نیست؛ گابریل باید به خود اعتماد کند و تصمیماتش را با اراده‌ای قوی بگیرد. او با درک جدیدی از قدرت درونی خود، از این جلسه خارج شد و به سوی آینده‌ای مطمئن‌تر حرکت کرد.

5. هیزل: هیزل با غرور و نگرانی‌هایی درباره نظرات دیگران به دیدار من آمد. من به او نشان دادم که غرور می‌تواند نیرویی قدرتمند باشد اگر به‌درستی از آن استفاده شود. او باید یاد بگیرد که از غرورش به‌عنوان ابزاری برای رسیدن به اهدافش بهره ببرد، نه اینکه از آن فرار کند. هیزل با درکی عمیق‌تر از نقش غرور در زندگی خود، تصمیم گرفت که از این ویژگی به‌عنوان نیرویی مثبت استفاده کند.

6. تام و مروپ: تام و مروپ با مشکلاتی در ارتباط با زندگی مشترکشان و تعارضات داخلی‌شان مراجعه کردند. به آن‌ها نشان دادم که اگر می‌خواهند مشکلاتشان را حل کنند، باید به یک دوئل پرداخته و سرنوشتشان را در میدان نبرد مشخص کنند. آن‌ها با درک این موضوع که قدرت و اراده قوی می‌تواند راه‌حل نهایی باشد، آماده شدند تا با یکدیگر به توافق برسند یا در میدان نبرد سرنوشتشان را مشخص کنند.

7. ایزابل: ایزابل با ادعای صداقت و شفافیت به من مراجعه کرد، اما من به سرعت متوجه شدم که او هنوز چیزهای زیادی را پنهان می‌کند. به او یادآوری کردم که برای رسیدن به آرامش و موفقیت واقعی، باید با تمام وجود باز شود و از ترس‌هایش عبور کند. او با درکی جدید از قدرت درونی خود، آماده شد تا به سوی آینده‌ای قوی‌تر و با اراده‌تر حرکت کند.

8. سیریوس: سیریوس با سوالاتی درباره مسیر زندگی‌اش و تقابل با خانواده‌اش به دیدار من آمد. به او نشان دادم که قدرت واقعی در شناخت و پذیرش وظایف و اهدافمان نهفته است. او باید درک کند که جادوگران برتر، وظیفه‌ای فراتر از بقیه دارند و باید جهان را هدایت کنند. سیریوس با تفکری جدید و نگاهی متفاوت به آینده، از مرکز مشاوره خارج شد.

9. تلما: در آخرین جلسه، تلما با شک و تردیدهایی درباره خودش و اطرافیانش به مرکز مشاوره آمد. من به او یادآوری کردم که شکاکیت و عدم اعتماد به دیگران، نشانه‌ای از تفکر انتقادی است و باید آن را به‌عنوان بخشی از قدرت درونی خود بپذیرد. تلما با درکی جدید از خودش، آماده شد تا به سوی آینده‌ای مطمئن‌تر و قوی‌تر حرکت کند.

10. گادفری: گادفری با مشکلی بنیادین مواجه بود: تضاد بین غریزه خون‌آشامی و اخلاقیات انسانی. من به او نشان دادم که این دو مسیر ذاتاً با هم در تضاد هستند و تا زمانی که این تضاد را درک و پذیرا نشود، به آرامش نخواهد رسید. به او گفتم که نباید کشتارهای خود را تنها به‌عنوان غریزه خون‌آشامی بپذیرد، بلکه باید آن را وسیله‌ای برای پاک کردن جهان از شر بدانند. این دیدگاه جدید، گادفری را به مسیری جدید در زندگی هدایت کرد.

11. ترزا: ترزا که با قضاوت‌های زودهنگام و پیش‌داوری‌های خود به دیدار من آمده بود، در نهایت متوجه شد که چگونه بدون شناخت واقعی از من، به من توهین کرده است. او فهمید که پیش‌داوری‌های او بر اساس تعصب و هیجان بوده و نه حقیقت. این تجربه به او کمک کرد تا در آینده با دیدگاه منطقی‌تر و بدون قضاوت زودهنگام به مسائل نگاه کند.

در این هفته پرثمر، با کمک‌های من، همه این افراد توانستند مشکلات خود را بشناسند و در مسیر تبدیل شدن به ورژنی بهتر از خود گام بردارند. حالا، با ذهن‌هایی آزاد و اراده‌هایی قوی‌تر، آن‌ها آماده‌اند تا به من در فتح جهان جادوگری بپیوندند.

پیام زده شده در: ۱۸:۳۷:۴۳ سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
تاپیک‌های انتخاب شده برای تور دوم:

مرکز مشاوره جادوگران: در طول مدت تور (به صورت موقت)، تمامی پست‌های دوم توسط اینجانب ارسال خواهد شد. بنابراین، به مرکز مشاوره بیایید و از وقت گرانبهای من برای حل مشکلات روانی و فیزیکی خود بهره‌مند شوید. کافی است که در پستی، مشکل خود را بیان کرده و منتظر پاسخ و راهنمایی من باشید. توضیحات بیشتر در مورد نحوه کار این تاپیک در این لینک قرار دارد.

باشگاه اسلاگهورن (سبک: جدی): سالازار به اسلاگهورن دستور می‌دهد که یک مهمانی بزرگ برگزار کند، اما در جریان این مهمانی، افرادی که سالازار انتخاب می‌کند به‌طرز عجیبی ناپدید شده و به مکانی نامشخص تلپورت می‌شوند. گروهی از دانش‌آموزان هاگوارتز متوجه این مسئله می‌شوند و شروع به پیگیری می‌کنند تا بفهمند چه اتفاقی در هاگوارتز در حال وقوع است. سالازار اسلیترین چهار نفر از هر گروه را انتخاب کرده و آن‌ها را در یک رقابت اجباری و مرگبار قرار می‌دهد. اولین مرحله از این مسابقه در دشت خونی برگزار می‌شود و شرکت‌کننده‌ها باید گنجینه‌ی موسس گروهشان را پیدا کنند. اعضای گریفیندور، ریونکلاو و هافلپاف تصمیم می‌گیرند با هم متحد شوند تا شانس بیشتری برای زنده ماندن داشته باشند. گریفیندوری‌ها و ریونکلاویی‌ها بالاخره همدیگر را پیدا می‌کنند و گروهی هشت نفره تشکیل می‌دهند تا به یکدیگر کمک کنند، اما وضعیت روحی و جسمانی اعضای هر دو گروه ناامیدکننده است. (وضعیت کوین به دلیل کودک بودن و وضعیت گادفری به دلیل خون‌آشام بودن زیر آفتاب از بقیه بدتر است.) از طرف دیگر، اسلیترینی‌ها با هم قرار گذاشته‌اند که تا نابودی گروه‌های دیگر همکاری کنند و فعلاً نقشه‌شان ایجاد تفرقه بین سه گروه دیگر است.

ماجراهای خانواده پاتر (سبک: طنز): سالازار تصمیم می‌گیرد برای کمک به لرد ولدمورت جهت از بین بردن هری پاتر، به همراه گلرت گریندل والد به گذشته سفر کند و پدر هری، یعنی جیمز پاتر را زودتر به قتل برساند. اما هر دو متوجه می‌شوند که جیمز نیز رگه‌هایی از خباثت دارد. بنابراین تصمیم می‌گیرند یک گروه سه نفره برای آزار و اذیت مردم شهر لندن تشکیل دهند. در حین این آزار و اذیت‌ها، مرتکب چندین قتل می‌شوند و پلیس‌هایی که به دنبالشان می‌آیند را نیز می‌کشند. با این حال، جیمز به اندازه کافی خباثت نشان نمی‌دهد و سالازار و گلرت تصمیم می‌گیرند روی پتانسیل پلید او بیشتر کار کنند. برای این کار، تصمیم می‌گیرند آن‌قدر کارهای دیوانه‌وار انجام دهند تا جیمز بالاخره رد بدهد و به جمع یاران وفادار سالازار اسلیترین بپیوندد. در حال حاضر، تعداد زیادی پلیس آن‌ها را احاطه کرده‌اند و سالازار و گریندل والد به شکل دیوانه‌واری در حال کشتن آن‌ها هستند.

ماجراهای مردم شهر لندن (سبک: تک پستی): ماجراهای خود در شهر لندن را به صورت پست تکی در اینجا ارسال کنید. همچنین، این تاپیک مقصد تمامی تکالیف مرکز مشاوره جادوگران خواهد بود.

پایان تور: ۱۶ شهریور

جایزه بهترین پست دومین تور سالازار اسلیترین: 3۰ گالیون

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۶ ۱۹:۱۵:۲۰
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۶ ۱۹:۴۱:۳۴
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۸ ۲۳:۰۱:۳۱

پیام زده شده در: ۱۸:۳۶:۰۷ سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
تور دوم: انجمن شهر لندن

تصویر کوچک شده

جادوگران و جادوپیشه‌های عزیز! وقت آن رسیده که پرده‌های رازآلود را کنار بزنیم و به دومین مقصد خارق‌العاده "تور جهانی سالازار اسلیترین" خوش آمد بگوییم! پس آماده باشید و چوب‌دستی‌های خود را محکم در دستانتان بگیرید، زیرا این بار به قلب یکی از بزرگترین و شگفت‌انگیزترین شهرهای جهان جادوگری و ماگلی پا می‌گذاریم: شهر افسانه‌ای لندن!

اوه بله، لندنی که در خیابان‌های پیچ در پیچش تاریخ زنده است و در هر گوشه‌اش رازهای تاریک و جادوهای کهن پنهان شده‌اند! جایی که برج‌های برافراشته و کوچه‌های باریک، خاطراتی از نبردهای گذشته و جادوگرانی کهن را در دل خود جا داده‌اند. سالازار بزرگ، این بار با اراده‌ای آهنین و شور و شوقی بی‌پایان، به این شهر شکوهمند پا گذاشته تا افسانه‌ها را دوباره زنده کند و شهر لندن را به نقطه‌ی اوج تور جهانی خود تبدیل کند! آماده‌اید تا با او همراه شوید و رازهای نهفته‌ی این شهر را یکی پس از دیگری کشف کنید؟ پس با ما همراه شوید، زیرا این سفر به هیچ وجه یک سفر معمولی نخواهد بود!

به لندن خوش آمدید، شهری که در ظاهر شاید ماگلی باشد، اما در پس هر خیابان و کوچه‌اش، جادویی نهفته است که تنها چشمان تیزبین جادوگران قادر به دیدن آن است. این شهر، با تمام شکوه و عظمتش، محلی است که جادوگران به دور از چشم ماگل‌ها زندگی می‌کنند، برنامه‌ریزی می‌کنند و فعالیت‌های جادویی خود را با ظرافت و دقتی مثال‌زدنی به انجام می‌رسانند. اما مراقب باشید، زیرا تنها یک گام اشتباه می‌تواند شما را از دنیای ماگل‌ها به جهان پررمز و راز جادوگران ببرد.

این انجمن تحت کنترل نواده‌ی پرافتخار خاندان اسلیترین، اسکارلت لیشام، قرار دارد، کسی که با اقتدار و درایت، مرزهای جادویی این شهر را مدیریت می‌کند. برای اینکه این تور را با تمام شکوه و جلالش تجربه کنید، حتماً به مکان‌های مشهور این انجمن سری بزنید. از جادوگر تی وی، شبکه‌ای که به‌طور زنده از دنیای جادوگری گزارش می‌دهد، تا هالی‌ویزارد، جایی که هنر و سینمای جادویی درخشان‌ترین ستارگان خود را به نمایش می‌گذارد. و اگر به دنبال دفاع از حقوق ساحره‌ها هستید، دفتر ونوس در انجمن دفاع از حقوق ساحره‌ها با تاریخچه‌ای طولانی در خدمت شماست. هر کدام از این موضوعات با خود داستان‌هایی دارند که بخشی از تاریخ ۲۰ ساله‌ی زندگی جامعه‌ی جادوگری را رقم زده‌اند! آماده‌اید تا این مکان‌های افسانه‌ای را کشف کنید؟ بیایید و ببینید، لندن منتظر شماست!

و اما جادوگران و ساحره‌های عزیز، برای این تور ویژه، چهار مقصد افسانه‌ای و خاص در انجمن لندن انتخاب شده‌اند که هر کدام از آن‌ها دنیایی از رازها و ماجراهای هیجان‌انگیز را در خود جای داده‌اند. باشگاه اسلاگهورن، جایی که بهترین و برازنده‌ترین جادوگران گرد هم می‌آیند تا از دانش و تجربه‌های یکدیگر بهره ببرند. ماجراهای خانواده پاتر، جایی که تاریخچه‌ و ماجراجویی‌های یکی از مشهورترین خانواده‌های جادوگری را مرور خواهیم کرد. ماجراهای مردم شهر لندن، داستان‌های جذاب و گاه شگفت‌انگیز زندگی جادوگران و ماگل‌هایی که در این شهر افسانه‌ای زندگی می‌کنند، و در نهایت مرکز مشاوره جادوگران، محلی برای یافتن راهنمایی‌ها و راه‌حل‌های جادویی برای مشکلات روزمره.

جزئیات بیشتر در مورد هر کدام از این تاپیک‌ها در ادامه نوشته خواهد شد و خلاصه‌ای از هر موضوع در طول تور به شما ارائه می‌گردد. این تور بیش از یک هفته به طول خواهد انجامید و تا ۱۶ شهریور ادامه خواهد داشت. در پایان تور، از میان کسانی که لوگوی رسمی تور را در امضای خود قرار داده‌اند، یک نفر به‌عنوان قهرمان برگزیده سالازار انتخاب خواهد شد و 3۰ گالیون از حساب شخصی من به او اهدا خواهد شد. آماده‌اید تا با ما در این سفر شگفت‌انگیز همراه شوید و افسانه‌های لندن را از نو بنویسید؟ این فرصت را از دست ندهید!

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۶ ۱۸:۴۶:۴۶
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۶ ۱۹:۴۱:۵۲

پیام زده شده در: ۱۹:۳۶:۲۸ جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
پایان تور اول: انجمن ارتش تاریکی

امروز، 2 آگوست و 12 مرداد، اولین تور به پایان رسید و بعد از ماجراجویی در انجمن ارتش تاریکی، بار دیگر به قلعه هاگوارتز و تالار اسرار برگشتم تا به همراه باسیلیسک عزیزم برای خون‌ریزی‌های آینده برنامه‌ریزی کنم. لازم دونستم که در مورد این دیدارم از این انجمن صحبت‌هایی بکنم تا پرونده اولین تور را به صورت رسمی ببندم. برای اولین تور، شکی نداشتم که باید به ارتش تاریکی سر بزنم چرا که خودم از موسس‌های انرژی و طلسم‌های تاریکی هستم و قطعا میزان کیفیت سیاهی و سنگ‌دلی در جامعه کنونی جادوگری را باید مورد بررسی قرار می‌دادم. ضمن اینکه این انجمن سال‌هاست که تحت فرمان نواده عزیزم، تام و مادر تاریکی‌ها، مروپ است که خب طبیعی است که دوست داشتم تور اول را در کنار خانواده عزیزم سپری کنم.

در اعماق تاریکی نهفته، قدرتی غیرقابل انکار وجود دارد که بسیاری از جادوگران آن را نادیده می‌گیرند یا از آن می‌ترسند. اما من، سالازار اسلیترین، همواره باور داشته‌ام که تاریکی، خود بالاترین تجلی قدرت است. تاریکی، مانند یک دریای بی‌پایان و ناشناخته، فرصت‌های بی‌شماری برای کسب قدرت و سلطه بر نیروهای طبیعی و ماوراء طبیعی را در اختیار ما قرار می‌دهد. هرچه عمیق‌تر در این دریا فرو برویم، قدرت بیشتری در اختیار خواهیم داشت. شخصاً، اعتقاد دارم که منابع قدرت در تاریکی بسیار فراتر و وسیع‌تر از آنچه در نور وجود دارد، می‌باشد. تاریکی مکانی است برای رشد، تجربه و تحول. این بستر، جایی است که در آن می‌توان بدون ترس از قضاوت‌ها، به آزمایش و خطا پرداخت و از این روش‌ها، قدرتی عظیم را استخراج نمود. فلسفه من این است که تاریکی، مانند یک استاد سختگیر اما بخشنده، ما را به چالش می‌کشد، ما را مجبور می‌کند که از عمق وجود خود قدرت بگیریم و از مرزهایی که توسط جامعه و فرهنگ‌های محدودکننده تعیین شده، فراتر رویم. این چالش و تجربه‌ای که تاریکی به ما می‌دهد، نه تنها ما را قدرتمندتر می‌کند بلکه ما را واقع‌بین‌تر ساخته و به ما امکان می‌دهد تا به درک عمیق‌تری از خود و جهان اطرافمان برسیم.

با این حال، من مخالفتی با استفاده از روش‌های دیگر برای نمایش قدرت ندارم. دنیای جادو وسیع و متنوع است و هر جادوگری باید بر اساس مهارت‌ها و استعدادهای خود به دنبال کسب قدرت باشد. مرتبه و عنوانی مانند مرگخوار یا هر چیز دیگری برایم اهمیتی ندارد؛ تنها چیزی که اهمیت دارد، نمایش قدرت و استقامت است. قدرت، در هر شکل و مظهری که ظاهر شود، باید به رسمیت شناخته شود و از آن استقبال کرد.

به هر حال، این دستاوردهای من در اولین تور بودند :

در تاپیک نیروگاه اتمی سیاهان، به مرگخواران آموزش دادم که چگونه بمب‌های هسته‌ای ساخته و با استفاده از آن‌ها، میزان مرگ و میر ماگل‌ها را افزایش دهند.
در تاپیک دره سکوت، به مشاهده جاسوسی ریموس لوپین در بین مرگخواران پرداختم؛ اما چون تماشای این ماموریت برایم جذاب بود و دوست داشتم نبرد بین محفلی‌ها و مرگخواران بر سر قدرت را مشاهده کنم، به صورت مستقیم دخالت نکرده و تنها به تماشای رویدادها پرداختم.
در تاپیک قصر خانواده مالفوی، علاوه بر آموزش تبدیل ماگل‌های بی‌فایده به صابون، پیشرفت اسکورپیوس مالفوی در فنون حیله‌گری و استفاده از خصایص اسلیترینی را مشاهده کردم که از آن بسیار لذت بردم.
در تاپیک خاطرات مرگخواران، نامه‌ای به ارتش تاریکی نوشتم و به خصوص به سیلویا و اسکورپیوس توصیه کردم که به دنبال قدرت بیشتری باشند.
در نهایت، در خانه باستانی گانت‌ها، وقتم توسط دو ماگل ساده هدر رفت، اما این دو ماگل در نهایت تبدیل به اسباب‌بازی‌های باسیلیسک و نجینی شدند.

جایزه "Chosen Champion by Salazar" برای بهترین پست اولین تور سالازار اسلیترین

تصویر کوچک شده

پست شماره 137 تاپیک دره سکوت توسط گادفری میدهرست

این پست به خوبی نشان دهنده‌ی توانایی سرزنده و خلاقانه‌ی نویسنده در توصیف و پیشبرد داستان است. اول از همه، شخصیت‌پردازی الستور در این پست به شکلی چشمگیری بازی‌گرانه و پرجزئیات به تصویر کشیده شده است. لحن خشن و آزاردهنده‌ی الستور، همراه با رویکردی که در قبال ریموس اتخاذ می‌کند، عمق شخصیت‌ها و پیچیدگی‌های درونی آنها را به نمایش می‌گذارد.

علاوه بر این، تعامل بین الستور و ریموس، که هر دو شخصیت‌های کاملا متفاوتی هستند، با استفاده از دیالوگ‌های تند و محکم و توصیفات بسیار غنی به خوبی شکل گرفته است. این تعامل نه تنها نشان‌دهنده‌ی مهارت نویسنده در خلق لحظات تنش‌زا و دراماتیک است، بلکه به خوبی حس و حال عمومی داستان را نیز تقویت می‌کند، جایی که خطر و نفرت در هر گوشه‌ای نهفته است. همچنین این پست به خوبی چالش‌های روانی و عاطفی ریموس را در برخورد با شخصیتی مانند الستور به تصویر می‌کشد. از تلاش ریموس برای حفظ کنترل در برابر تهدیدات و تمسخر الستور گرفته تا لحظه‌ای که تنش به اوج می‌رسد و ریموس به شدت تحت فشار قرار می‌گیرد. این لحظات نه تنها به افزایش تعلیق داستان کمک می‌کنند بلکه به خواننده امکان می‌دهند تا عمق احساسات و واکنش‌های شخصیت‌ها را بهتر درک کنند، که نشان‌دهنده‌ی دستاورد بزرگی در نویسندگی است.

در طول تابستان، تور دوم نیز برگزار خواهد شد. اگر شما ناظر یکی از انجمن‌ها هستید و ایده‌های جذابی برای بازدید من دارید، لطفا از طریق پیام شخصی با من تماس بگیرید.

پیام زده شده در: ۲۲:۲۷:۵۱ پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
تور اول: انجمن ارتش تاریکی

ارتش تاریکی کجا است؟

این انجمن محفلی است برای جمع‌آوری سیاه‌ترین و بی‌رحم‌ترین جادوگران تاریخ، جایی که مرگخواران تحت رهبری ولدمورت، در تاریک‌ترین و مخفی‌ترین اماکن جمع می‌شوند. ارتش تاریکی، نماد بی‌پروایی و شجاعت در مقابل نور و نیکی، به عنوان مرکز قدرت‌های ویرانگر و هسته‌ای محکم از اتحاد و برنامه‌ریزی شوم عمل می‌کند.
در این انجمن، مرگخواران برگزیده به رهبری ولدمورت گرد هم می‌آیند تا استراتژی‌های تسخیر جهان را پیاده‌سازی کنند. هر جلسه و هر تصمیم، برگی تازه در کتاب سلطه و ترور می‌افزاید و با هر طلسم و نقشه، سایه‌های بیشتری بر دنیای جادوگری افکنده می‌شود.
حضور ارتش تاریکی در هر نقطه‌ای از جهان نشان‌دهنده یک اتفاق بزرگ و مهم است. این نشان می‌دهد که ولدمورت و مرگخوارانش برای رقم زدن تحولاتی شگرف و ویرانگر برنامه‌ریزی کرده‌اند. این گردهمایی‌ها، بیش از هر چیز، میدان‌هایی برای نمایش قدرت و رهبری ولدمورت هستند، جایی که هر فرمان و دستور از زبان او، سرنوشت‌ها را دگرگون می‌سازد.
شرکت در انجمن ارتش تاریکی به معنای مشارکت در نبردی است که تاریک‌ترین روزهای جهان جادوگری را رقم خواهد زد. هر عضو این انجمن، در قلب جنگی قرار دارد که تنها قوی‌ترین‌ها می‌توانند از پس آن برآیند. به این ترتیب، هر جادوگری که در این میدان قدم می‌گذارد، بخشی از نیروی بزرگ‌تری می‌شود که زیر چتر ولدمورت، سرنوشت جهان را به دست می‌گیرد.

---
تاپیک‌های انتخاب شده :

1- تکی : خاطرات مرگخواران
خلاصه: نیازی به خلاصه ندارد.

2- طنز: نیروگاه اتمی سیاهان (بمب جادویی)
خلاصه: برای اثبات کارآمدی خود، مرگخواران تصمیم گرفتند که یک بمب اتمی واقعی بسازند و آن را به آزمایش بگذارند تا شاید بتوانند رضایت و بخشش لرد ولدمورت را جلب کنند. برای این منظور، آنها به سالازار اسلیترین مراجعه کردند و از او درخواست کمک کردند. سالازار، با دانش و تجربه‌ی عمیق خود، لیستی از مواد لازم را به آنها ارائه داد که هر کدام به نوعی چالش برانگیز بود.
پس از بررسی دقیق لیست توسط مروپ و دوریا، آنها به این نتیجه رسیدند که حتی خود لیست نیز پر از معماهایی است که نیاز به حل شدن دارند. پس از حل اولین معما، متوجه شدند که باید یک تسترال را پیدا کنند، آن را به رنگ صورتی درآورند و سپس استخوان رکابی گوش او را به سالازار تحویل دهند. در این میان، مرگخوارها به دنبال تسترالی بودند که متوجه شدند مروپ برای ناهار آنها از تسترال‌های انبار خانه ریدل استفاده کرده و همه تسترال‌ها را به پایان رسانده است. این موقعیت، آنها را در موقعیت دشواری قرار داده و نیاز به تفکر خلاقانه و تدابیر جدیدی داشت تا بتوانند خواسته‌های سالازار را برآورده سازند.

3- جدی: دره‌ی سكــــــوت
خلاصه: ریموس لوپین به تازگی طلسم نوینی کشف کرده که امکان تبدیل شدن به فرد دیگری را تنها با لمس کردن او ممکن می‌سازد. او در حال حاضر تبدیل به سوروس اسنیپ شده و پس از اینکه موفق نشد گابریل را به دقت مورد بررسی قرار دهد، در انتظار مرگخوار بعدی است تا شاید بتواند اطلاعات ارزشمندی را برای محفل ققنوس کسب کند.

4- طنز: قصر خانواده مالفوی
خلاصه: برای آزادسازی لرد از دست ارتش مرغ‌ها، مرگخواران به مقدار زیادی پول نیاز دارند. بلاتریکس تعدادی از مرگخواران، از جمله اسلیترینی‌ها به همراه گابریل و الستور، را به قصر خانواده مالفوی فرستاد تا از اسکورپیوس پول دریافت کنند. اما اسکورپیوس تمایلی به پرداخت پول ندارد و در عوض ترجیح می‌دهد به آنها روش‌های کسب درآمد را نشان دهد تا مجبور نباشد از ثروت خود برای پرداخت استفاده کند.

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۴ ۲۲:۵۴:۲۵
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۴ ۲۲:۵۴:۵۱
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۵ ۱۶:۰۲:۱۷
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۶ ۱۵:۵۳:۳۳
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۷ ۱۷:۱۷:۰۲

تور جهانی سالازار اسلیترین
پیام زده شده در: ۲۲:۱۴:۳۸ پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
تور جهانی سالازار اسلیترین (Salazar Slytherin's World Tour)

تصویر کوچک شده

درود به جامعه‌ی جادوگری،

سالازار اسلیترین افتخار داده و برنامه‌ای نوین تحت عنوان "تور جهانی سالازار اسلیترین" را آغاز می‌کند. این برنامه به منظور فعالیت متمرکز در انجمن‌های مختلف جادوگران تنظیم شده است. هر از چند گاهی، و به مدت یک هفته، بر اساس علایق و استراتژی‌های تصرف جهانی، یک انجمن خاص انتخاب و مورد بازدید سالازار بزرگ قرار می‌گیرد.

این برنامه به همه‌ی جامعه‌ی جادوگری، از اعضای محفل ققنوس گرفته تا مرگخواران و کارکنان وزارت سحر و جادو، فرصت می‌دهد تا در این مهم شریک و همراه سالازار شوند. علاقه‌مندان می‌توانند با قرار دادن تصویر بالا در امضای خود به مدت یک هفته، در این ماجراجویی شرکت کنند و در تاپیک‌های انتخاب شده توسط سالازار فعالیت نمایند.

*چرا در این برنامه شرکت کنید؟

1- سفر به قلب تاریخ جادوگری - تور جهانی سالازار نه تنها فرصتی برای تحکیم قدرت است بلکه به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد که نگاهی عمیق‌تر به ریشه‌ها و میراث جادویی داشته باشند. با پیوستن به این تور، شما در تلاش‌های سالازار برای بازنویسی تاریخ جادوگری و تقویت پیوندهای قدیمی میان جادوگران شرکت خواهید کرد.

2- فرصتی برای نمایش قدرت شما - هر انجمنی که تحت تور قرار می‌گیرد به میدان جنگی تبدیل خواهد شد که در آن جادوگران می‌توانند توانایی‌ها و قدرت جادویی خود را به نمایش بگذارند. شرکت در این تور به معنای آمادگی برای رویارویی با چالش‌های جدی و نشان دادن شایستگی واقعی شماست.

3- پیوستن به صفوف سالازار - با شرکت در این تور، شما نه تنها به پشتیبانی از سالازار پرداخته‌اید، بلکه خود را به عنوان یکی از متحدان او در نبرد نهایی برای سلطه بر جهان جادوگری معرفی می‌کنید. هر هفته، ماجراجویی‌های شما به عنوان بخشی از تاریخ جادویی ثبت خواهد شد.

* تعداد تاپیک‌های انتخابی در هر انجمن حداقل سه خواهد بود (یکی جدی، یکی طنز و یکی تکی)، اما بسته به وضعیت فعالیت انجمن و مشارکت دیگران، این تعداد ممکن است افزایش یابد.

* در طول هفته، خلاصه‌ای از تاپیک‌های انتخاب شده در این بخش قرار می‌گیرد.

* در پایان هر هفته، سالازار خلاصه‌ای از دستاوردهای خود در هر انجمن را منتشر خواهد کرد تا همه‌ی شرکت‌کنندگان بتوانند پیشرفت و تأثیر این حرکت را مشاهده کنند.

* هر گونه سوالی داشتید در دستشویی میرتل گریان مطرح کنید.

این فرصتی است برای همه تا قدرت خود را نشان دهند و در کنار یکی از قدرتمندترین جادوگران تاریخ، قدم در مسیر تسلط بر جهان جادوگری بگذارند.

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۴ ۲۲:۳۱:۴۱
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۴ ۲۲:۳۲:۰۳

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.