تدريس،جلسه اول!چگونه يك انسان درست و صالح باشيم؟براي صالح بودن چند چيز نياز است.در مرحله اول ما بايد ريش هاي بلند،سفيد و براق داشته باشيم تا نظر همگان به ما جلب شود.نحوه درست كردن ريش بلند،براق و سفيد:
1)ماده سفيد كننده به مقدار لازم!
2)ماده براق كننده،يك ليوان چاي خوري!
3)مقداري موي بلند از قبل تهيه شده به اندازه يك قابلمه آش!
در ابتدا ما گاز رو روشن ميكنيم..قابلمه ريش رو روي اون قرار ميديم..بعد از روز معجون ما درست ميشه.حالا ما ريش هاي چسبان در اختيار داريم.اين ريش ها رو به صورتمون ميچسبونيم(اگرچه داغه ولي بايد سختي ها رو تحمل كرد)..دوباره چند روز صبر ميكنيم..بعد از اينكه اين مدت هم گذشت،ماده براق كننده و ماد سفيد كننده رو كه قبلا طبخ داديم
،به ريشمون ميزنيم.حالا ريشي براق،سفيد و بلند در اختيار داريم.
لازم به ذكره كه ارتفاع كم كم تا اول شكم و آخرين حدش هم فرقي نداره.
----------
شرط دوم صالح بودن شركت حداقل تو يك كلاس خصوصي با دامبلدور هست.شرايط لازم براي شركت در كلاس هاي دامبلدور:
1)همراه داشتن كپي صفحه پنجم شناسنامه(از روي جلد شناسنامه بايد كپي گرفته شود)!
2)چندين قطعه عكس از خود و همسرتون به همراه داشته باشيد.
3)در صورتي كه بچه اي در اختيار داريد،اون رو به دامبلدور معرفي نماييد.
4)مرحله قبلي رو حتما گذرونده باشيد و ريش بلند و سفيد و براق داشته باشيد.
5)پول به مقدار لازم،بنا به ساعت كلاس خصوصي!
(اين مرحله اجباري نيست ولي شركت در آن موجب نزديك تر شدن شما به مرلين و سريعتر رسيدنتون به هدفتون ميشه.)
----------
شرط سوم خوندن كتابهاي مرجع و آسلامي هست كه خيلي كمك خواهند كرد.كتابهاي ذيل جز برترين ها و مهمترين ها هستند:
1)آموزش بي ناموسي با كوبيده اضافه(نوشته شده توسط پرسي ويزلي)
2)چگونه تعداد پستهايمان را به شدت بالا ببريم؟(نوشته شده توسط استاد مالدبر)
3)راهيان آسلام(نوشته شده توسط مرلين كبير)
4)چگونه همانند امينم باشيم؟(نوشته شده توسط سيريوس بلك)
5)چگونه مثلا جدي باشيم؟(نوشته شده توسط استرجس پادمور)
اين كتابها به قيمت ارزون در بازار سياه موجود است.براي خريد اين كتاب ها به دياگون،مغازه كتاب فروشي دامبلدور برويد.اين مغازه اصلا و ابدا متعلق به من نيستا!
----------
شرط چهارم پرداخت خمس و مقدار ماهيانه لازم به ستاد آسلام،آقاي دامبلدور هست.اين شرط از زمان مرلين بوده و اهميت بسيار زيادي دارد.در واقع با انجام اين مرحله،راه زيادي رو طي كرديد!پس اين كار رو به عقب نيندازيد.
=====
خب تدريس اين جلسه تموم شد.حالا من از شما انتظار دارم در يك رول،نحوه انجام يكي از اين چهار شرط رو توضيح دهيد.هر كس اين تكليف رو انجام دهد مورد لطف و حمايت بنده قرار ميگرد.
(جواب سوالات هم بعدا داده ميشود!)