اهم!!
سلام خوبین همه؟تو خماری دیدن هری پاتر چهاری که یکی از قهرماناش کلا سانسور شده!!موندین؟عیب نداره تا عید قربان فرصت هست!!!
نقل قول:
ادوارد جک نوشته:
مديران عزيز
پيشنهاد دارم كه به اضافه نامه اي كه براي هر عضو پس از عضويت فرستاده ميشود ضميمه اي به نثر ناظرين تالار خصوصي باشد كه در رابطه با تالارشان توضيحاتي داده باشند
ادوارد جان!!!
از پیشنهادت متشکریم!البته فکر نمیکنم موافقت بشه با پیشنهادت چون به دردسرش نمی ارزه!
آخه توضیحات داده بشه که چی؟کسی که توی کتاب علاقه ای به یک گروه داشته باشه فعالیت خودشو میکنه
نقل قول:
فكر كنم مشكل من ماله پلاگين باشه.
ميشه آدرس پلاگين فلش رو براي اپرا بديد؟
سرچ کنی فکر کنم بتونی بدست بیاری
هر کی داره این ادرسو به کمک این آرتور بشتابه!!!
من اصولا از اپرا خوشم نمیاد((کریچر جان تعصبی نشی
))
نقل قول:
می خواستم خدمتتون عرض کنم که سایتی مثل سایت جادوگران سایت پر هزینه ای به حساب میاد من فکر کردم اگر یک مقداری از سایت رو به شکل سهام در بیاریم و بچه ها آن ها رو بخرن و در قسمت گروه ها هم یک قسمت با عنوان سهام داران بسازید مشکل هزینه ء سایت برطرف می شود . تازه بچه ها با جابهجا کردن سهامشون می تونن مبلقی رو هم به سایت به عنوان کمیسیون بدن نظرتون چیه ؟
چقدر پیشنهادت آشناست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما تو گرمسار فامیل نداری؟
والا سایت جادوگران در داخل کشور سایت رسمی نیست
از جایی هم ساپورت نمیشه!!....فی سبیل الله بربچ کار میکنن!!!شرکت و کمپانی هم نیستیم که سهام داشته باشیم!!!.....
ولی خب ما از هر پیشنهاد درآمدزایی استقبال میکنیم
نقل قول:
1-می خواستم بگم که می شه مثلا برای هر عضوی که خواهان گالری جداگونه برای نقاشی های خودش این امکان رو ایجاد کنین مثلا من دنبال نقاشی های سرافینا می گردم نمی تونم برم تمامه گالری رو بگردم که!جز اینکه برم روی پروفایلش
2-اینکه بعد از ورود این آواتورمون کنار اسممون قرار می گیره آیا بعد از تغییر آواتور اونم عوض می شه؟
سلام بر کسی که دلبستگی رو به سایت و اعضایش هدیه کرد!!.....تو پرسشهای همگانی یکی پرسیده بود جریان دلبستگی که همه تو امضاشون دارند چیه!!!
1-والا ما گالری خصوصی داشتیم یه زمانی!!که آبر عکساشو میذاشت اونجا...ولی چون با استقبال خوبی مواجه نشد برداشتیمش!!....فکرم نمیکنم دوباره بذاریم!!....به هر حال صحبت میکنیم ببینیم تصمیم چی میشه!!
2-والا من منظورتو درست نفهمیدم!!....ولی به هر حال تو این سایت کوچکترین تغییری در ویژگیهای فردیت رخ بده....در همه جای سایت اعم از پستهای قدیمی خودشو نشون میده...مطمئنا جواب سئوال شما ((بله )) مباشد
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت