wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: جمعه 17 دی 1389 00:59
تاریخ عضویت: 1388/10/24
آخرین ورود: جمعه 3 اردیبهشت 1395 01:04
پست‌ها: 374
آفلاین
جلسه دوم

- که اینطور!

پروفسور پای درحالیکه در میان میزها می گذشت، این جمله را ادا کرد. همه مضطرب به استاد خشمگین که لحظه به لحظه عصبی تر میشد با وحشت نگاه می کردند.

- خب... روفوس...به من بگو ما معمولا معجون هامونو توی چی درست می کنیم؟

- ااام... بله استاد؟!!

- گفتم معجونها رو توی چی درست میکنیم؟

- درون پات...پاتیل قربان.

- درون پاتیل... خوبه... خوبه... آیا پاتیل شباهتی به قابلمه داره؟

روفوس وحشت زده به سرعت سرش را به علامت نه حرکت داد.

- پس چرا تو... و همچنین تو ویزلی و... توی تکلیفاتون نوشتین قابلمه... هان؟

و ناگهان تن صدای استاد بالا رفت:

- شماها اسم خودتونو میذارین جادوگر! وقتی نمیدونین معجون هاتونو توی چی درست می کنید!

و با شدت تکالیف دانش آموزان را روی میز استاد کوباند.

- قابلمه هان! یعنی شماها هنوز نمی دونید که توی پاتیل معجون درست می کنن نه توی قابلمه!

-

- بسیار خب، اینبار و فقط اینبارو نادیده می گیرم اما وای به حالتون اگه تکلیف های بعدیتون این شکلی باشه! خوب چرا به من زل زدید! زود کاغذهاتونو بیارین بیرون و مطالب درس جدیدی که می خوام بهتون بدمو یاداشت کنید!


درس دوم: پودر ایجاد کننده زگیل (Wartcap powder)

این ماده که بصورت پودر سیاهرنگی در انفیه دان های مخصوص نگهداری میشه، باعث ایجاد زگیل و پوسته پوسته شدن بدن میشه. ممکنه در نظر اول این پودر کاربردی جز آسیب زدن نداشته باشه اما خوبه اینو بدونید که از این پودر به صورت مرهم در درمان آبله اژده هایی حاد استفاده میشه که البته با درد فراوانی هم همراهه!

تهیه این پودر بسیار سخت و دشواره، مخصوصا در مرحله آخر ساخت این ماده که باید از طلسم منجمد کننده برای تبدیل کردن معجون درحال جوشش (سرخ رنگ) به پودر سیاه رنگ و گَردی شکل، استفاده کرد.

علت استفاده از شکل پودری این معجون اینه که برای درمان آبله به چیزی حدود 2/1 پاتیل شماره 2 از این معجون نیازه و خب از اونجاییکه خوردن و یا مالیدن این حجم از این معجون در هر نوبت امکان پذیر نیست، از شکل پودری اون استفاده میشه.

بسیار خب تا همینجا برای امروز کافیه!

برای جلسه بعد به این سوالات با دقت جواب بدید:

1- مواد اولیه این معجون چه چیزهایی هستند؟ نحوه درست کردن این معجون چگونه است؟ ( 15 امتیاز)

2- از اونجاییکه این پودر به شدت ناپایداره، چه نکاتی رو باید برای نگهداری معجون در نظر گرفت؟ ( 3مورد) (6 امتیاز)

3- در صورتیکه این پودر تصادفا روی پوست بدن ریخت، چه اقداماتی را باید برای درمان انجام داد؟ (2 مورد) (4 امتیاز)

4- از این پودر چه استفاده هایی میتوان کرد؟حداقل دو مورد( در اینجا اجازه دارید جواب های شرارت آمیز هم بدهید!) (5 امتیاز)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1389/10/17 1:51:03
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1389/10/17 8:42:23
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: جمعه 17 دی 1389 00:46
تاریخ عضویت: 1388/10/24
آخرین ورود: جمعه 3 اردیبهشت 1395 01:04
پست‌ها: 374
آفلاین
امتیازات جلسه اول درس معجون سازی:


گریفیندور:19

روبیوس هاگرید: 29
آشا: 28


هافلپاف: 28

1. نیکلاس استبنز: 29
2. رز ویزلی: 25
3. روفوس اسکریم جیور: 29


راونکلاو: 0
بدون شرح!


اسلیترین: 10

دراکو مالفوی: 29

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1389/10/17 1:46:19
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: دوشنبه 13 دی 1389 18:46
تاریخ عضویت: 1389/10/10
آخرین ورود: دوشنبه 25 بهمن 1389 00:07
از: گیل!
پست‌ها: 43
آفلاین
1- این معجون چطوری ساخته میشه و مواد اولیه اون به جز این اسانس چه چیز های دیگه ای هست؟(10 امتیاز)
این معجون از ساده ترین معجون هاست و برای ساختنش فقط کافیه مقداری فضله اژدها رو بریزیم تو آب و دو تا تخم مرغم بشکنیم توش و بجوشونیم بعد از ساعت ها جوش باید اسانس رو بهش اضافه کنیم و بس! البته هر چی اژدها گنده تر و خطرناک تر باشه معجون بهتری خواهیم داشت.

2- کاربرد این معجون چیه؟( 4 مورد رو ذکر کنید)(5 امتیاز)
1. در هنگام مواجهه با احمق های مشنگ یا مشنگ دوست
2. مصرف مقدار کمی قبل از دوئل ها پیشنهاد میشود تا کنترل خود را از دست ندهید.
3. قبل از کلاس با پروفسور آگوستوس پای.
4. هنگام حضور در یک جلسه با لرد سیاه.

3- ظاهرا این معجون کاملا تصادفی ساخته شد! می خوام در مورد اینکه چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت مختصری توضیح بدید. ( 15 امتیاز)
بـــهـــــــله! این معجون توسط چارلی ویزلی (لعنت المرلین علیه) ساخته شد. البته او که از یک خانواده مشنگ دوست و فقیر و نااصیل است عمرا عرضه ساخت این معجون را ندارد اما یک روز اتفاقی دستش خورد و ظرف حاوی کود اژدهایش داخل قابلمه اشکنه ای که برای ناهار گذاشته بود ریخت! او که دیگر چیزی برای خوردن نداشت مجبور شد همان غذا را بخورد و برای جلوگیری از بوی بد غذا مقداری از اسانس که برای مداوای زخم های اژدها ها استفاده میکرد را داخل غذایش ریخت. وقتی نهار را خورد دچار حس آرامش شدید و عجیبی شد و پس از این که بعد ها باز هم این غذا را درست کرد متوجه شد که این یک معجون است و آن را ثبت کرد تا بلکه پولی به جیب بزند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بوق بر مدیران
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: جمعه 10 دی 1389 22:15
تاریخ عضویت: 1388/09/28
آخرین ورود: جمعه 9 تیر 1391 10:46
از: هاگوارتز
پست‌ها: 109
آفلاین
- این معجون چطوری ساخته میشه و مواد اولیه اون به جز این اسانس چه چیز های دیگه ای هست؟(10 امتیاز)
بجز اسانس Murtlap اسانس Ematoy(در ساخت شیرینی استفاده میشود.) و کمی اکالیپتوس و 45 دم موش قهوه ای استفاده میشود.

2- کاربرد این معجون چیه؟( 4 مورد رو ذکر کنید)(5 امتیاز)

جهت جلوگیری از افسردگی
جلوگیری از یخ زدن موتور اتومبیل!
باز کردن لوله گرفته
برقراری آرامش
برای کشتن کسی به صورتی که دیگرا نفهمند.(آروم آروم از این معجون بهشون میدن تا بمیره!)

3- ظاهرا این معجون کاملا تصادفی ساخته شد! می خوام در مورد اینکه چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت مختصری توضیح بدید. ( 15 امتیاز)

آبرفورث دامبلدور اولین بار این معجون را به طور ناگهانی ساخت.
او صبح یک روز درحال تهیه صبحانه بود که داشت موش های قهوه ای خانه اش را سرخ میکرد و برای خوشمزه کردن آن مقداری برگ اکالیپتوس را داخل آن ریخت تا مزه بد موش ها از بین برود.سپس آنهارا درون ظرفی گذاشت و سر میز برد.بعد برگشت تا سس قرمز را از درون یخچال بردارد اما اشتباهی اسانس Murtlap رو برداشت و روی موش ها ریخت و برای ایکه او طمع شیرین را بیشتر دوست داشت اسانس Ematoy رو روی موش ها ریخت.ناگهان جرقه ای زده شد.آبرفورث که متوجه شده بود تکه ای از موش ها را به گربه اش داد و مشاهده کرد که گربه آرام شد و خوابید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آشا در 1389/10/10 22:18:49
تصویر تغییر اندازه داده شده
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: چهارشنبه 8 دی 1389 14:52
تاریخ عضویت: 1388/05/03
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1391 13:21
از: از نا کجا آباد شهر رویا
پست‌ها: 102
آفلاین
این معجون چطور ساخته میشه و به جز این اسانس دیگه چه موادی دیگه توش استفاده شده؟

آب ، ریشه گل سرخ وحشی ، 2 عدد دم موش خانگی ، دارچین سه قاشق غذاخوری ، اسانس مربوطه
طرز تهیه : ریشه گل سرخ وحشی را کوبیده و به آب اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به رنگ قرمز در بیاید . سپس دم موشه ها را در دارچین قرار می دهیم ، پس از آن که دارچین جذب آن شد به محلول اولیه اضافه می کنیم و 4 بار در خلاف جهت عقره های ساعت هم می زنیم . پس از 30 دقیقه باید محلول به رنگ خاکستری در آمده باشد و در آخر اسانس را اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم و 5 بار در جهت عقربه های ساعت محلول را هم می زنیم .


کاربرد این معجون چیه؟

شب های امتحان
هنگام مشاهده کوییدیچ
قبل از ورود به کلاس های درس
اگر زیاد مصرف شود سبب مرگ فرد می شود ( موقع دعوا به طرف مقابل داده شود . )


چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت؟

در اوایل قرن 16 میلادی به دستور یکی از بزرگترین جادوگران آن زمان توسط مردی به نام آلباراندو ساخته شد ؛ دلیل ساخته شدن این معجون آن بود که آن جادوگر بزرگ می خواست از دست گریه های کودک چند ماهه اش راحت شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 دی 1389 01:22
تاریخ عضویت: 1388/03/30
تولد نقش: 1396/04/28
آخرین ورود: دوشنبه 18 آذر 1398 23:15
از: دواج يك امرحسنه است !
پست‌ها: 689
آفلاین
این معجون چطور ساخته میشه و به جز این اسانس دیگه چه موادی دیگه توش استفاده شده؟

برگ گیاه استخودوس - دو برگ نعنا - پودر دارچین - آب

در یک قابلمه ی کوچیک دوتا برگ نعنا رو به صورت ورقه ای قرار میدیم . بعد اب رو میریزیم تو قابلمه و حرارت میدیم یه کم ... بعد برگ استخودوس رو توی قابلمه میزاریم بعد دوباره حرارت میدیم . بعد از ده دقیقه پودر دارچین رو اضاف میکنیم و بعد برگ ها رو جدا میکنیم و معجون آماده میشه .

کاربرد این معجون چیه؟
۱- هنگام دعوا با افراد
۲- جهت آرام کردن فرد عصبانی
۳-جهت درمان میگرن های عصبی
۴- جهت کم کردن استرس از افراد


چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت؟

نیکلاس سوم در هشتاد سال پیش در هنگامی که در خانه بود و چوبدستی خود را هم از دست داده بود و از ترک والدینش به شدت ترسیده بود ، به صورت کاملا اتفاقی از ترکیب مواد اولیه نامبرده در بالا ، تونست این معجون رو بسازه و تز ترس و استرس خودش کم کنه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: دوشنبه 6 دی 1389 21:05
تاریخ عضویت: 1389/08/13
تولد نقش: 1389/07/24
آخرین ورود: پنجشنبه 16 آذر 1402 21:10
پست‌ها: 1473
آفلاین
1- این معجون چطوری ساخته میشه و مواد اولیه اون به جز این اسانس چه چیز های دیگه ای هست؟(10 امتیاز)

کمی موی دم الاغ_ کمی آب_ ریسه ی قلب اژدها_نمک و فلفل به مقدار لازم!

آب را درون پاتیل ریخه تا به جوش بیاید.بعد موی دم الاغ را کوبیده و با اسانس مخلوط میکنیم و درون آب میریزیم.بعد ریسه ی قلب اژدها و نمک و فلفل را اضافه کرده و تا وقتی که به رنگ زرد خورشیدی در نیامده بی وقفه آن ار در جهت عقربه های ساعت هم میزنیم!

2- کاربرد این معجون چیه؟( 4 مورد رو ذکر کنید)(5 امتیاز)
1.برای کم کردن سرعت حریفان در مسابقه ی اسب سواری.
2. برای آرام کردن نجینی جهت جلو گیری از خورده شدن.
3. برای جلوگیری از دعوای مادر با مادر شوهر.
4.جلوگیری از استرس پیش از امتحان.


3- ظاهرا این معجون کاملا تصادفی ساخته شد! می خوام در مورد اینکه چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت مختصری توضیح بدید. ( 15 امتیاز)
رز ویزلی در آزمایشگاهی کار میکرد.آزمایشی برای ساختن مواد جدید.او بعد از 4 هفته تلاش معجون را اختراع کرد.بعد هم به آگوستوس پای یاد داد!!!!
(مختصر تر از اینم میخوای؟)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!




Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: جمعه 3 دی 1389 17:12
تاریخ عضویت: 1389/09/02
آخرین ورود: شنبه 16 بهمن 1389 16:01
از: جاهایی که شما نمی دانید!
پست‌ها: 52
آفلاین
1- این معجون چطوری ساخته میشه و مواد اولیه اون به جز این اسانس چه چیز های دیگه ای هست؟(10 امتیاز)

اسانس-یک لیوان شیر-پر یک پرنده وحشی-پودر کاکائو-آب سیب

یک قابلمه کوچیک را روی اجاق قاز می گذاریم. بعد شیر را می ریزیم و به مداوم تا نیم ساعت هم می زنیم تا رنگ شیر مایل به قهوهای بشه. بعد پودر کاکائو و آب سیب را می ریزیم و 15 دقیقه هم می زنیم بعد از این مدت باید رنگ معجون به رنگ قهوهای سوخته تبدبل بشه.
در مرحله آخر هم پر پرنده که بهتر عقاب باشد می ریزیم و با احتیاط و آرامش اسانس را می ریزیم. دقت کنید اگر سریع اسانس را بریزید ممکن است معجون شما تبدبل به معجون خروپف تبدبل شود که باعث خروپف شدید می شود.
بعد از آخرین مرحله یک ربع دیگر آن را هم می زنیم و اجاق را خاموش می کنیم.

معجون آماده است.

2- کاربرد این معجون چیه؟( 4 مورد رو ذکر کنید)(5 امتیاز)

1- برای جلوگیری از دعوای پدر و مادر
2- برای آروم کردن یک دختر و یا پسر
3- برای جلب توجه
4- برای نجات فردی از دست یک زورگو

3- ظاهرا این معجون کاملا تصادفی ساخته شد! می خوام در مورد اینکه چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت مختصری توضیح بدید. ( 15 امتیاز)

جک، این نام یک آشپز بود که رستورانش کم مشتری داشت. در یکی از روز های دل انگیز زمستان جک در حال آمدن به طرف رستورانش بود.

در را باز کرد و به طرف اشپزخانه رفت و شروع به اشپزی کرد تا شاید مشتری بیاید.

جک یک ساعت در اشپزخانه اشپزی کرد و در این مدت فقط هم می زد و گاهی چیز هایی می ریخت.

هوا ابری بود و برف می بارید. جک در را باز کرد تا هوایی داخل رستوران شود. با باز شدن در دمای رستوران از 15 درجه به 1 درجه تبدیل شد.

هوا همینطور سرد می شد و جک در اشپزخانه خوابیده بود. بعد مدتی جک صداهایی شنید و از خواب بیدار شد و نگاه به اطراف کرد و بیش از بیست نفر را دم در دید که در حلا لرزیدن بودند.

جک:

جک نمی دانست چی کار کند و بی اختبار گفت:
_خواهش می کنم بشینید چرا ایستادید.

جمعیت آرام آرام شروع به نشستن در صندلی ها کردن. جک به سرعت به طرف اشپزخانه رفت تا از چایی مخصوص جادوگر برای این ماگل ها ببرد. انقدر در عجله بود که به ریخته شدن اسانس که برای بوی خوشش در اشپزخانه گذاشته بود در چایی دقت نکرد.

جک به همه مشتری ها چایی داد و بعد از چند دقیقه جمعیت در آرامشی به سر می بردند که نظیر نداشت و فقط می گفتند بازم بیار و جک می گفت:
_لطفا پولش را بدهید تا بازم بیارم.

جمعیت: از جیبم بردار

و جک هرچه قدر می خواست برمی داشت.

از آن پس رستوران جک پر از مشتری شده بود و جک از این اتفاق نهایت استفاده را می برد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: جمعه 3 دی 1389 14:36
تاریخ عضویت: 1388/10/24
آخرین ورود: جمعه 3 اردیبهشت 1395 01:04
پست‌ها: 374
آفلاین
جلسه اول تدریس

عصر روز جمعه دانش آموزان کلاس معجون سازی در دسته های کوچک و بزرگ راهی دخمه هایی شدند که به رسم سال های گذشته، کلاس مخصوص معجون ها در آنجا تشکیل میشد.

برخلاف دوره های قبل که همیشه سرو صدای فراوانی پشت در کلاس به راه می افتاد، در این ترم دانش آموزان به نحوه عجیبی در کنار هم و با رعایت فاصله در سکوت ایستاده بودند. دیگر خبری از پرتاب چشم سوسک، پودر کرم فلوبر و غیره نبود. برعکس هر کس به کیف حاوی مواد اولیه ای که والدینشان برای آنها خریده بودند، چنگ زده بود. گویی چیزی بس قیمتی و شکننده را حمل می کردند.

بله... هفته قبل طی حادثه ای نامعلوم تمام حساب های جادوگران یا مسدود شده بود و یا فاقد پول بود! بعبارتی جادوگران در بحران مالی بسیار بدی بسر می بردند... همچنین شایعه ای در این میان پخش شده بود که در پشت این حوادث اخیر، لرد سیاه و لشکر مرگخوارش قرار دارد.

سرانجام در کلاس باز شد و استاد جدید معجون ها _ با ظاهری خشن و عبوس _ در آستانه در ظاهر شد.

- همه آروم برین تو و پشت میزهاتون قرار بگیرید.

همه به سرعت وارد کلاس شدند و در جاهای تعیین شده قرار گرفتند.

- اسم من آگوستوس پای و استاد جدید شما در درس معجون ها هستم و ... هی، تو! ...بله با تو هستم... اون مثلا چوب جادوِ که توی دستت گرفتی، یا سوراخ باز کن دماغ گندت!... کروشیو...از توی دماغت درار، احمق!
- ...
ظاهرا بعد از ادای کلمه کروشیو، دانش آموزان حساب کارشان را کردند، زیرا بالافاصله همه نفس کشیدن را هم فراموش کردند و با چشمان آکنده از ترس به استاد جدیدشان خیره شدند.

- خوبه.. مبینم که زود مطلبو گرفتید و لازم نیست انرژی اضافه ای مصرف کنم... بسیار خب "آکسیو مواد اولیه"

پس از جمع آوری مواد اولیه تهیه شده توسط دانش آموزان و قرار دادن آن در مخزن، پروفسور پای درس خود را شروع کرد.

- درس امروز ما در مورد معجون ارامش هست. این معجون همونطور که از نامش پیداست، نوعی معجون مسکن برای التیام دردها و سوختگی ها و غیره است. یکی از عناصر اصلی در ساختن این معجون، اسانس Murtlap هست. این اسانس از صاف کردن ریشه و شاخک های حساس و ظریف Murtlap که به مدت یک ماه در سرکه قرار گرفته بدست میاد. اگه اسانس مرغوب باشه بایستی رنگ زرد روشن داشته باشه. علت زرد بودن معجون آرامش هم به همین علته. توجه بشه که در مصرف این معجون باید دقت بشه، چرا که در صورت مصرف بیش از حد میتونه خطرناک باشه.

اما اون چیزی که من از شما در جلسه آینده بعنوان تکلیف می خوام اینکه بگید:

1- این معجون چطوری ساخته میشه و مواد اولیه اون به جز این اسانس چه چیز های دیگه ای هست؟(10 امتیاز)

2- کاربرد این معجون چیه؟( 4 مورد رو ذکر کنید)(5 امتیاز)

3- ظاهرا این معجون کاملا تصادفی ساخته شد! می خوام در مورد اینکه چه کسی برای اولین بار این معجون رو ساخت مختصری توضیح بدید. ( 15 امتیاز)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1389/10/3 14:48:23
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
Re: كلاس معجون سازي
ارسال شده در: چهارشنبه 1 دی 1389 18:14
تاریخ عضویت: 1384/03/07
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پست‌ها: 3574
آفلاین
تدریس درس معجون سازی در ترم دهم در روزهای جمعه توسط استاد آگوستوس پای!

جلسه اول تدریس: جمعه 3 دی ماه

لطفا جهت آشنایی با قوانین و اطلاعیه های هاگوارتز تاپیک های قوانین هاگوارتز و تابلوی اعلانات را مطالعه نمایید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟