زیزین به مولا، عزّیزین به مولا. وختی میبینم این تنش و ناراحتیتون رو، مورمور میشم. من دلم انقذه. حجم دل من از مغز من دور نیست.
گفتم داغ دارید، رفتم براتون کیک یزدی گرفتم خوردم. نگران پولشم نباشید. بارها گفتهم و بازم میگم. کیک یزدی خوبه. مثلن، من از این کلمهی کیک یزدی خیلی خوشم میآد... چرا؟ چون نرمه. نرمی خیلی موهمه. جنگ ولی مهم نیس. باید ازش بپرهیزید. بنده با همین ریاضی ضعیفم عرض میکونم که موهم بودن نرمی، از موهم نبودن جنگ، بیشتره. پس جنگ نرم هم موهم میشه. جنگ نرم رو جدی بگیرید، همونطور که کیک یزدی رو جدی میگیرید.
حالا جوانترها شاید بپورسن که جنگ نرم یعنی چی. جنگ نرم یک قطاریه که در زیر زمینه. این میاد تو ایستگاه. میایسته. درهای خودش رو باز میکونه و مردم توی ایستگاه، واردش میشن.
خولاصه عرض میکونم فرزندان شوکلاتی من. رداهای نرمتون که از بیرند حریرالاسود تهیه کردم رو بپوشید و در حالی که نیاز نیست اصلن نیگران پولش باشید، به سمت تاپیکهای رادیو تلویزیون مطبوعات شتافته و جنگ نرم رو در دست بگیرید تا بلکه فردا روز دوباره شاهد توهین مستقیم در چتر به جمع خودمونی دارک و شوکولاتیمون نباشیم. من شما رو تنها نیمیذارم.
لوردی... لوردی کوجایی که نقدت بخیر.
آه.
خودافس.
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[continious]] حــــمــــلــــه!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: سلام بر لرد شکلاتی ... درود بر چتر صورتی