:: جلسه اول ::صبح بود ولی زیرزمین تاریک بخاطر همههمهی دانشآموزان حس و حال متفاوتی داشت. اول ترم بود و حتا تاریک بودنه دخمه چیزی از شیطنت آنها کم نمیکرد. فضای آنجا جوری بود که هر چه به سقفِ بلندش نزدیکتر میشد، تاریکتر و عمیقتر به نظر میرسید.
-

موشک کاغذی رو اینجوری درست نمیکنن که. باید از اینور تا بزنی و بعد دو طرفش رو به هم نزدیک کنی. اینجوری!
- برای شما بهتر هسته از این صندلی بلند بشی. بنده وزیر جامعه فخیم جادوگری هسته. گاومیشم ره هر جا دلم بخواد میگمش که بشینه!
- فرزندم. من برای هدف والا میام اینجا. البته تکذیب نمیکنم که بانوی چاق از من کارنامه درخشانِ پایان ترمم رو خواسته تا بتونم شبها به اتاقم برگردم و کمی با قدح اندیشه ور برم!
- میشه قلم پر شما رو قرض بگیرم؟ چقد کمالات شما زیاده!
" همین اونروز لردسیاه قلمپرشون رو به تو قرض داد رودولف! " بلاتریکس همینطور که وارد کلاس میشد خطاب به رودولف این جمله رو گفت ولی بدون اینکه اهمیتی به او بدهد یا نگاهی به بقیه دانشآموزا بندازه به سمت میزش رفت و چرخید و رو به کلاسی که در سکوتِ مرگباری فرو رفته بود ایستاد.
-
بلاتریکس تکان خفیفی به چوبدستیاش داد و فنجان کاپوچینویی ظاهر کرد و روی میز گذاشت. و درحالیکه بخاطر روی فنجان معلق بود رو به کلاس گفت:
- این ترم قراره در این کلاس به شما خائنین به خون اصیل و بعضیا بااصل و نسبهای البته بی خاصیت، جادوی سیاه رو آموزش بدم. اشعهی ناچیزی که از دریای بیکرانی که از سرورم لردسیاه آموزش دیدم رو در اختیارتون میذارم. شما در انتهای این کلاس میتونید به خودتون افتخار کنید که بالاخره چیز مهمی رد زندگی یاد گرفتید و میتونید به ارتش سیاهی بپیوندین.
بلاتریکس فنجان کاپوچینوش رو برداشت و در طول کلاس شروع به قدم زدن کرد:
- این ترم به شما طلسمهای سیاه رو آموزش میدم که ..
- ولی طبق قانون سوم اصل هشتصد و چهل و شیش کنوانسیون بین المللی جادوگری که کتابش الان توی کیف من هسته، این طلسمها ممنوع هسته.
- زیبا بود! چهل امتیاز از ریونکلاو کم میشه تا یاد بگیری سر این کلاس مزه نریزی!
-
بلاتریکس جرعه ای از کاپوچینوی نسبتا داغش میخوره و بقیهی محتویات فنجون رو روی پای رودولف خالی میکنه.
-

چرا من؟! فقط بگو چرا من ؟!
- سه طلسمی که میخوام بهتون یاد بدم رو همگی میدونید : " طلسم شکنجه - طلسم مرگ - طلسم فرمان " ولی شما خودتون باید عنوان این طلسمها رو پیدا کنید. این هفته برید به کتابخونه و
( تکلیف برای همه ) دو برگه تکلیف بیارید. در برگهی اول عنوانِ اصلی هر سه طلسم ممنوعه رو بیارید ( 9 امتیاز ) و در بعدی مقاله ای بنویسید که طی اون آراگوگ رونالد ویزلی رو ابتدا تحت طلسم فرمان با خودش به مسافرت میبره و سپس با طلسم شکنجه، شکنجهش میکنه و سپس با طلسم مرگ به قتل میرسونه ( 21 امتیاز ) حالا هم اول ویزلیای مسخره قیافهشون رو از جلوی چشمم دور کنن بعد بقیه با صف از کلاس خارج بشید.
سوال ویژه دانش آموزان رسمی :
یک پاراگراف بنویسید که در آن از هفت عبارتِ " ریش سفیدان - کاپوچینو - اکسپلیارموس - عنکبوت - جادوی سیاه - هاگزمید - اسنیپ " استفاده شده باشد و در متن یک نفر بمیرد. ( 5 امتیاز )