سلام!خوبید؟
بیرون سرده درو باز میکنین بیام تو؟
فرم خودمم آوردم! ایناهاش!
1-هرگونه سابقه عضويت قبلي در هر يک از گروه هاي مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهيد.
خب بهتره بگم که من اول اول از لرد خوشم نمیومد اون موقع درخواست محفلی شدن رو به پرووفسور دادم.ولی خب بعد از چند وقت از پروفسور بدم اومد ولی بی ادبی نکنم ریش پر چرب پروفسور رو پیشونیم اینقدر وول خورد تا بخاطر ریش پروفسورم شده از ارباب خوشم بیاد فقط همون موقع خواستم به محفلیا بپیوندم به قبر سیاه خودم همون یه دفعه بود!
2-به نظر شما مهم ترين تفاوت ميان دو شخصيت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چيست؟
1-خب چون قول دادم صادق باشم میگم! ارباب سنگدل تر از دامبلدور هست.
2-خب دامبلدور ریش داره ولی ارباب ریش و دماغ نداره.
3-ارباب یاران بیشتری از دامبلدور داشت!
3-مهم ترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در گروه مرگخواران چیست؟
خب هدف اگه منظور از هدف رسیدن به اون درجه ای که بعد از بلاتریکس و پلاکس و... من کسی باشم که بهم اعتماد میکنند بله هدفم همینه.
4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
خب من همیشه پروفسور رو ریشولی دیدم!ولی قصدم بی ادبی نیست ها!
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
خب ویزلی ها آدمای ساده ای هستند ولی خب از همون راهی که ارباب شکم ما مرگ خوارا رو سیر میکنه!
٦-بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
خب اگه قرار باشه بکشمش اول گردنشو میشکونم بعد پاهاشو میشکونم بعد مینداختمش جلو مارا! خب یه حسی بهم میگه من زیادی با برخورد فزیکی موافقم!
7-در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟
خب براش پیتزا ی محفلی تند سبزیجات درست میکنم تا خوب باشه!
8-به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟
خب حتما ذوب شده!
9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.
خب اگه اون ریش رو به عنوان بند لباس استفاده کنیم خوب میشه!
-------------------------------------------------------------
موضوع اصلی این بود که هوا خیلی سرده بزارین من بیام تو!
سلام مارکوس.
من الان رفتم و پنج صفحه آخر پستهاتون رو خوندم. تو پنجاه پست آخری که زدین، پنج پست ایفای نقش هست. قبلا بهتون گفته بودم پستهای بیشتری بزنین و نقد بگیرین تا مشکلات پستهاتون رفع بشن. اما الان میبینم که هنوز با سوژهها مشکل دارین. یعنی روند سوژهها، شخصیت پردازیها و امثال اینا. پس مجبورم بگم که هنوز زوده. پیشنهادم هنوز همونه که پست بزنید، درخواست نقد بدید و با توجه به نقدتون، پستهای بیشتری بزنید و سعی کنید از نکات گفته شده در نقدها استفاده کنین تا شاهد پیشرفت پستهاتون باشید. خوندن پستهای سایرین هم کمک بسزایی در سوژه پردازی بهتون میکنه.
موفق باشید.