1)الف)گوزن
آب دهان گوزن خاصیت چسبندگی فوق العاده ای دارد. اگر معجون شما، شل و آبکی شود این ماده به بهبود آن کمک می کند. آب دهان گوزن تاثیری روی رنگ معجون ندارد.
از شاخ گوزن در ساختن معجون استفاده نمی شود بلکه برای ساختن چاقو است. این چاقو مخصوص بریدن زبان حیوانات است.
زبان گوزن بوی ید معجون را از بین می برد و آن را کمی روشن تر می کند.
ب)هزارپا
اگر چشمان هزار پا را به مدت 5 دقیقه در آب بپزید سفت می شوند و می توان از آنها در معجون گرگ خفه کن استفاده کرد. این ماده درد را از بین می برد و به عنوان مسکن هم از آن استفاده می شود.
پوست هزارپا، لزج است و برای لیز کردن معجونها از آن استفاده می شود. (مثلا معجون شستشوی روده)
از پای هزارپا در ساختن معجون تمیز کننده استفاده می شود. این پاها مانند برس هستند و می توانند سطوح مختلف را تمیز کنند.
ج)وزغ
از روده ی وزغ به عنوان یک چاشنی استفاده می شود. در واقع این ماده معجون را خوش طعم می کند و به جز موارد معدودی کاربرد زیادی در ساختن معجون ندارد. روده ی وزغ رنگ معجون را متمایل به سبز می کند.توجه کنید که آن را به قطعات مربع شکل تقسیم کنید.
پره ی لای پای وزغ، آرامش دهنده است و از آن در ساختن فلیکس فلیسیس(همینجوری مینویسن؟
)استفاده می شود.توجه کنید که استفاده ی بیش از حد از این پره ها باعث مسمومیت می شود.
از لوزه ی وزغ برای آبدار کردن معجون استفاده می شود و درست برعکس آب دهان گوزن است.برای استفاده از لوزه ی وزغ ابتدا آن را بپزید تا شل شود و بعد پوست نازک اطراف آن را بکنید. توجه کنید که لوزه ی وزغ بسیار بدمزه است و برای بی اثر کردن آن باید مقداری از روده ی این حیوان را به معجون اضافه کنید.
پ.ن:به علت بی ناموسی بودن نمی توان به همه ی اندام های این حیوانات اشاره کرد.
________________________________
2)مواد لازم:
2عدد یال شیر
200 گرم روغن ماهی
4عدد بال مگس
نصف روده ی وزغ
ساقه ی گیاه میمونی
آب دهان بز
وسایل لازم:
2پاتیل
وزنه
چاقوی شماره ی 1و5و6
میکروسکوپ
هاون
طرز تهیه:
ابتدا آب دهان بز را در پاتیل بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید تا به جوش بیاید. در همین هنگام یال های شیر را از طول به کمک میکروسکوپ و چاقو ی شماره ی 1 به دو قسمت تقسیم کنید. اکنون 4 یال تولید شده را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید. توجه کنید که هر چه قسمت ها کوچکتر باشد، بهتر است.
روغن جگر ماهی را در پاتیل دیگری ریخته و یال شیر را در آن بریزید و آن را در جهت عقربه های ساعت هم بزنید تا یکدست شود. حالا ساقه ی میمونی را با چاقوی شماره ی 5 به قطعات 5 میلیمتری تقسیم کنید آن را در پاتیل دوم ریخته و بدون هم زدن آن، پاتیل را روی حرارت ملایم بگزارید.
اکنون بال های مگس را به آب دهان بز (که جوش آمده) اضافه کنید و 2 بار آن را هم بزنید.(یکبار در جهت و یکبار در خلاف جهت عقربه های ساعت) سپس آن را از روی شعلع بردارید تا خنک شود.
حالا روده ی وزغ را به قطعات مکعبی شکل 1 سانتی متری تقسیم کنید(با چاقوی 6) و این قطعات را با هاون بکوبید تا نرم شود. سپس ماده ی بدست آمده را در پاتیل اول بریزید و آن را هم نزنید.
بعد از 10 دقیقه محتویات پاتیل اول را درون پاتیل دوم (که روی حرارت بود) بریزید. این ماده را 5 بار در جهت عقربه های ساعت و 7 بار در خلاف عقربه ای ساعت هم بزنید. بگذارید پاتیل به مدت 15 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا قوام بیاید.
پ.ن: بهتر است این معجون را در اوایل ماه درست کنید.