عضویت در سازمان مربوطه با پر کردن فرم زیر تحقق می یابد. برای عضویت تنها شرط لازم اینست که مرد نباشید!
من مرد نیستم، نصف گرگینه نصف پسر هستم! هر گونه ادعای مرد بودن رو تکذیب میکنم!
1.نظر شما در مورد اسطوره ی خانه داری مالی ویزلی چیست؟
خب نظر من مساعده، ولی مادر من از همون قدیم الایام همیشه اینطوری نبوده!
من بچه ی بزرگ خانواده بودم، از همون اول زندگی مادرم و همه ی سختی ها و بلاهایی که پدرم سرش میاورد، آشنا شدم. یادمه یه بار وقتی پدرم داشت ماشین پرنده رو درست میکرد، بار اول خراب شد، گفت این بار اول؛ بار دوم یکمی رفت و خاموش شد، گفت این بار دومت؛ بار سوم هم که پرواز کرد ولی فقط دو ثانیه، و خورد زمین و کمر و پاهای پدرم شکست، برگشت گفت اینم بار سومت و ماشین رو منفجر کرد! شب مادرم داشت دعواش میکرد که چرا این کار رو کردی که پدرم برگشت گفت این بار اولت! بعد مالی ویزلی تبدیل شد به اسطوره ی خانه داری!2.در صورت مواجه شدن با این صحنه چه واکنشی نشان می دهید؟
مطمئنا هیچ واکنشی نشون نمیدم چون با توجه به قرائن موجود در عکس، این افراد ماگل هستند و ما فقط طرفدار حقوق ساحرگان هستیم و نباید در مورد مسائل ماگل ها دخالت داشته باشیم!
3.کدامیک از وسایل زیر را انتخاب می کنید؟به چه منظوری؟
الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.
با توجه به نیمه ی گرگینه ای که دارم، استفاده از این وسیله بیشترین تناسب رو با روحیات من داره!
ناگفته نماند که در استفاده از این وسیله تبحر زیادی نیز داریم!4.نظر شما در مورد صاحب این تصویر چیست؟
اعدام باید گردد!

5.چه توقعی از سازمان حمایت از حقوق ساحرگان دارید؟
بیشتر از حقوق ساحرگان حمایت بکند و دخل همه ی جادوگرانی را که عضو این سازمان نیستند رو بیارید!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

مالی عزیز این فرم فقط یه سری سوال برای پاسخگویی نیست. در واقع این فرم به نوعی فرصتیه تا ما حس واقعیمونو در مورد شرایط حاکم به زبون بیاریم و اتحادمونو اعلام کنیم.