من مخالفم!
(آخیش...بلاخره یه دلیل واسه مخالفت پیدا کردم...همه موافق بودن...نمیشه که!باید یه مخالفتی باشه!
)
آبرفورث گفته:
نقل قول:
در مترو مصلی (دقت کنید شهید بهشتی نه! مصلی! )
خب...من به شدت مخالفم...در مترو شهید بهشتی بهتره...به هزار و یک دلیل!مهم ترین دلیل اینه که مترو مصلی از خونه ما دوره ولی مترو بهشتی رو پیاده میرم!
همین دیگه...دلیل از این محکم تر و قانع کننده تر؟!
البته اینکه شبستان ها به عباس اباد نزدیک تر هستن تا رسالت هم میتونه دلیل باشه اما مهمترین دلیل دور بودن مترو مصلی به خونمونه!
در مورد ساعت...خب راستش عرض کنم که ساعت 8 تازه آفتاب غروب میکنه...مشکلی از نظر تاریکی شب نداریم...ولی...خب من یه پیشنهاد دادم که مثلا هسته اولیه دوستان که تشکیل شد ساعت 4 مثلا،میتینگ شروع بشه...الباقی هم هم به مرور زمان ملحق میشن...البته این یک پیشنهاده!
در مورد شماره تماس...خب مدیریتی در کار نیست الا اینکه دوباره خود آبرفورث مدیریت رو به عهده بگیره!(
)ولی خب...ریتا و اگه لازم شد من حتما یکی دو روز قبل از میتینگ شماره رو به دوستانی که میان خواهیم داد برای همون موارد ضروری از قبیل دیر کرد و گم شدن!
در مورد گشت آرشاد!نگران نباشین...با من باشین هیچکی هیچ کاریتون نداره!من خودم قیافه م یه چیزی بین رئیس گشت ارشاد و رئیس بسیجه!دکمه آخر پیرهن رو هم میبندم و خلاص!
در مورد همراه ها باز بگم...هیچ محدودیت و مشکلی نیست!
در مرود جنسیت...هیچ مشکلی نیست خدارو شکر...با دیدن همین لیست اشخاصی که میان میشه دید که از هر دو جنس به تعداد کافی حضور دارن...و همراهان و مهمانان هم همینطور از هر دو جنس در خودشون میبینن...از این بابت دونت وری!
در مورد برنامه و اینکه کدوم انتشاراتی هم بریم فکر نکنم مشکلی باشه...من به شخصه اون روزی که میام میتینگ،اصلا واسه کتاب نمیام...حالا اگه کتابی دیدم که تو چند روز گذشته از چشم پنهون مونده بود شاید بخرم...ولی منظورم اینه که اصلا فرقی نمیکنه کجا بریم و اینا!
و آما وندلین که به تنهایی خودم و خودش نصف پست های این تاپیک رو پر کردیم!
نقل قول:
رودولف من کلا تو جمعی که همه پسرن راحت نیستم:-D ایضا تو جمعی که همه دخترن هم :-D کلا آدم ناراحتی ام!:-D
خب...خوشبختانه نه همه پسرن . نه همه دختر...پس مشکلی نیست!
و در مورد دوستان دیگری که گفتم دعوت کنید و اینا...در مورد ویولت چون همین دیشب دیدم تو سایت بود نمیتونم چیزی بگم...ولی اگه خواستین میتونین بهم بگین یه پخ واستون بفرستم که توش راه های راضی کردن و قانع کردن ملت رو توضیح داده!
ویولت...تو هم دو ساعت بیخیال درس شو...بذار این وندلین قانعت کنه!
آها...در مورد شلوغ بودن و اینها...خب قرار نیست بمبئی بریم که صدا به صدا نرسه!
نگران شلوغی نباشین...ما خودمون حداقل 10 نفریم...خودمون شلوغ میکنیم...ملت باید از ما بترسن!
و اما لیست...
اینها اشخاصی هستن که موافقت اولیشون رو برای حضور در این متینگ اعلام کردن...یعنی هنوز در مورد تاریخش و ساعتش و کیفتش لزوما موافقت نکردن...
هاگرید
ریتا اسکیتر
رودولف لسترنج
آرسینوس جیگر
روونا راونکلاو
فلور دلاکور
مورگانا لی فای
مورپ گانت
وندلین شگفت انگیز
آگوستیوس را ک وودو
هوکی
الستور مودی
مرلین کبیرهمچنین...
آبرفورث و همراهانش!
که از این بین
ریتا اسکیتر،رودولف لسترنج،روونا راونکلاو،مورپ گانت،وندلین شگفت انگیز ،الستور مودی،مورگانا لی فای،مرلین کبیر و آبرفورث موافق چهار شنبه بیست و سوم اردیبهشت هستن...
الباقی هم به غیر از هاگرید هنوز اظهار نظری در مورد این تاریخ نکردند...
ریتا...به وعده یه حموم نیگاه کن ما رو به چه کارایی که وادار نکردی ولی هنوز نیومدی حموم و من رو قال گذاشتی...دِ بیا دیگه!