مامان لرد به خوابش میاد و ازش میخواد که برا جلوگیری از اینکه سلطنتش بر مرگخوارا تموم بشه، تشکیل خانواده بده و فرزندی از پوست و گوشت و خون خودش بیاره(این نکته به تدریج تو سوژه کاملا فراموش شده) لرد قصد داره بعد از تشکیل خانواده و صاحب فرزند شدن، این بچه رو با روش های نوین(!) به سرعت رشد بده تا به سرعت بزرگ بشه و بتونه جانشینش باشه.
مرگخوارا بدون اینکه هدف لرد از تشکیل خانواده رو بدونن(جانشین سازی!) به دنبال همسر برای لرد میگردن. بعد از اتفاقات زیاد، حالا سلسیتنا مسئول پیدا کردن همسره و بلارو رد میکنه و آیلینو مناسب همسری میدونه و از اونجایی که آیلین بچه هم داره لرد خوش حال میشه که دیگه نباید از روش نوین استفاده کنه. لرد قبول میکنه و سلسیتنا که باورش نمیشه سعی میکنه از آیلین بد بگه تا لردو پشیمون کنه ...
نکته: لرد معجونی برای مودار شدن گرفته که برا این کار به چند تار موی خودش نیاز داره. در همین حال که داره به دنبال مو تو بدن خودش میگرده، آیلین که برا همسری انتخاب شده، میگه میتونین به جای موی خودتون از موی همسر رسمیتون استفاده کنین.
ادامه:
سلسیتنا فریادی میزنه و دستاشو تو پاترونوس ایوان فرو میبره و شروع به تکون دادن میکنه تا ایوان محو بشه. بعد از رفتن پاترونوس، آیلین تو چشمای سلسیتنا زل میزنه.
- ایراد دیگه ای نمونده؟ تو نمیتونی جلوی عشق من و لرد به همووو ...

بلا که برای دادن گزارش روزانه اومده بود، وقتی از پشت در حرفای آیلینو میشنوه سریعا وارد عمل میشه و با یک جهش بزرگ به درون اتاق میپره و طلسمی رو سمت آیلین میفرسته و اون بدنش قفل میشه و مث یه تیکه چوب خشک پخش زمین میشه.
لرد که عصبانی شده فریاد میزنه: چرا در نزده میای تو؟ چرا به همسر آینده ی ارباب طلسم میزنی؟ چرا چرا؟ :vay:
و وردی رو سمت آیلین میفرسته و اون به حالت طبیعیش برمیگرده. سلسیتنا، بلا و آیلین اول چند ثانیه به هم خیره میشن و بعد هر سه تاشون به هم حمله ور میشن و با روش های مشنگی به جون هم میفتن.
در باز میشه و اینبار تریلانی در آستانه ی اون ظاهر میشه. به موهایی که از سر سه ساحره کنده شده و رو هوا سر میخورن و اینور اونور پخش میشن نگاهی گذرا میندازه و بعد از تعظیمی به لرد میگه:
- ارباب من پیشگویی ای از مادر شما دریافت کردم. اجازه میفرمایین نقل کنم؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

.

لرد هم میخواست بره همراهیشون کنه که یادش اومد لباسش رو نپوشیده ! تا اون دو تا توی جو رقص بودن سریع لباسش رو تنش کرد و بعد بشکن زنان به آنها نزدیک شد .

=