جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
تولد 22 سالگی
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

48 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
47
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه پرواز

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: یکشنبه 16 مهر 1402 14:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من میخواستم ی تاپیک دیگه بزنم درباره که چیشد اسنیپ به اسلیترین افتاد

.....
ویرایش ناظر:
سلام الیشیا!
طبق بررسی ای که انجام شد مشابه تاپیک پیشنهادی شما داخل سایت وجود نداره بنابراین مجازید تاپیک با عنوانی که ذکر کردید رو در انجمن "تالار اصلی" بزنید.
ممنون از این که صبوری کردی تا ناظرین فرصت بررسی درخواست شما رو داشته باشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلفی در 1402/7/18 1:20:48
ارسال شده در: جمعه 14 مهر 1402 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دوریا بلک نوشته:
آلیشیا! اول از همه بابت تاخیر در پاسخگویی عذرمی‌خوام.
از ایده‌ای که دادین خیلی ممنونم. مورد جالبیه و بعد از بررسی متوجه شدیم که قبلا این تاپیک رو نداشتیم.

در حالت کلی وقتی می‌خواین تاپیکی رو به انجمنی اضافه کنید، باید همونطور که شما قبلش اینجا اعلام کردین، با ناظران اون تاپیک هماهنگی صورت بگیره. ناظران، انجمن‌ها و تاپیک‌ها رو بررسی می‌کنند تا در صورتی که تاپیک مشابهی وجود داشت، شما رو به اونجا ارجاع بدن و در نهایت اگر اون تاپیک وجود نداشت، به شما این مورد اعلام میشه تا در انجمن مرتبط، ایده‌تون رو اجرایی کنین و تاپیک جدید رو بزنین. شما می‌تونید با ناظرها چه از طریق تاپیک‌های مربوطه و چه پیام شخصی در ارتباط باشید و ایده‌تون رو پیگیری کنید.

بنابراین درخواست می‌کنیم تا قبل از اینکه ناظر مجوز زدن تاپیک رو به شما نداده، از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید.

در پناه تاریکی به دادن ایده‌های جذاب ادامه بدین!

ممنون فقط چجوری به ناظر بگم که ببینم تایید میکنه یا نه؟

در صورتی که در تاپیک‌های ارتباط با ناظر ایده‌تون رو مطرح کنین، در خیلی از موارد ناظر مثل همین الان که من پست شما رو ویرایش کردم، پاسخ شما رو در زیر پستتون مینویسه و بنابراین هر چند وقت پستتون رو چک کنید.
در کل تلاش می‌کنیم تا در اسرع وقت پاسخ شما رو بدیم؛ اما اگر خواستید کاملا مطمئن باشید که ایده‌ و یا سوال شما در حال بررسیه، میتونید به ناظر انجمن پیام شخصی بدید.
اسامی ناظرین هر انجمن در صفحه‌ی اصلی انجمن‌ها نوشته شده و بعد با کلیک روی اسمشون و بعد انتخاب گزینه‌ی پیام شخصی میشه بهشون پیام بدید.
اگر سوال یا ایده‌ای برای بخش هری پاتر به زبان فارسی داشتید میتونید با خودم یا دلفی در ارتباط باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دوریا بلک در 1402/7/14 20:12:33
ارسال شده در: جمعه 14 مهر 1402 11:05
نمایش جزئیات
آفلاین
آلیشیا! اول از همه بابت تاخیر در پاسخگویی عذرمی‌خوام.
از ایده‌ای که دادین خیلی ممنونم. مورد جالبیه و بعد از بررسی متوجه شدیم که قبلا این تاپیک رو نداشتیم.

در حالت کلی وقتی می‌خواین تاپیکی رو به انجمنی اضافه کنید، باید همونطور که شما قبلش اینجا اعلام کردین، با ناظران اون تاپیک هماهنگی صورت بگیره. ناظران، انجمن‌ها و تاپیک‌ها رو بررسی می‌کنند تا در صورتی که تاپیک مشابهی وجود داشت، شما رو به اونجا ارجاع بدن و در نهایت اگر اون تاپیک وجود نداشت، به شما این مورد اعلام میشه تا در انجمن مرتبط، ایده‌تون رو اجرایی کنین و تاپیک جدید رو بزنین. شما می‌تونید با ناظرها چه از طریق تاپیک‌های مربوطه و چه پیام شخصی در ارتباط باشید و ایده‌تون رو پیگیری کنید.

بنابراین درخواست می‌کنیم تا قبل از اینکه ناظر مجوز زدن تاپیک رو به شما نداده، از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید.

در پناه تاریکی به دادن ایده‌های جذاب ادامه بدین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids
ارسال شده در: چهارشنبه 12 مهر 1402 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من میخوام ی تاپیک درباره این بزنم که اگه میخواستن ی چیزی رو توی کتاب یا فیلم هری پاتر تغییر بدن اون چی بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 بهمن 1399 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

کتی بل نوشته:
سلام من میخوام تایپیکی در تالار اصلی گروهم داشته باشم ولی نه میدونم تالار گریفیندور ها کجاست نه میدونم چجوری باید توش فعالیت کنم نه میدونم چجوری باید عضو محفل بشم نه میدونم چجوری باید عضو کوییدیچ بشم نه میدونم چجوری باید تایپیک درست کنم من درمانده ام کمکم کنیددددد

منم دقیقا همین مشکلای تورو دارم نه میدونم تالار گریفندور کجاست نه میدونم چجوری باید پروفایل گذاشت نه میدونم چجوری میشه از این استیکرا استفاده کرد نه میدونم چجوری میتونم عضو محفل و جاهای دیگه بشم💔

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 9 آبان 1399 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
چه تالار خوبی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1399 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من میخوام تایپیکی در تالار اصلی گروهم داشته باشم ولی نه میدونم تالار گریفیندور ها کجاست نه میدونم چجوری باید توش فعالیت کنم نه میدونم چجوری باید عضو محفل بشم نه میدونم چجوری باید عضو کوییدیچ بشم نه میدونم چجوری باید تایپیک درست کنم من درمانده ام کمکم کنیددددد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب من Lord

گر کسی مرا ببیند نتواند که ببیند چون که او قارقارو نیست!

قاقاروی بدون مو!

شناسه بعدی
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1398 12:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلااااااااااااااااااام!
من میخوام یه تاپیک بزنم برای اینکه ببینن چه گروهی میوفتن و بگن چه گروهی افتادن همراه با اسکرین شات صفحه!اسمش هم "گروهتون؟" باشه!
همراه با یه کوییز دیگه به اسمه "دانش پاتری!"
اینجا میخوام بدونیم چن درصد بود اطلاعات پاتری شون!
یه اسکرین شات میگرین و برامون میفرستن!
همین!
ممنون!
لینک اولی
لینک دومی
:|اوکی!محض احتیاط!

ویرایش ناظر:

سلام سالازار. درباره ی پیشنهاد اول باید بگم که اسم تاپیک چون یه کلمه ست، خیلی خوب نیست. می تونین همچین چیزی بنویسین: تو کدوم گروه میوفتین؟
یا چیزایی مثل این. فقط اگه سایتی چیزیه که باید سوالارو اونجا پیدا کنن، لینکشو بزنین حتما. اگر اینکارارو انجام بدین... تایید میشه!

دومین پیشنهاد هم خیلی خوبه. تایید شد!

ویرایش دوم ناظر!:

توی تاپیکتون آقای سالازار. نه اینجا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماتیلدا استیونز در 1398/4/24 12:56:22
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1398/4/24 13:00:53
ویرایش شده توسط ماتیلدا استیونز در 1398/4/24 13:05:39
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1398/4/24 13:14:51
Salazar slytherin is a dark Hogwarts founder
Honor to him
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1394 06:57
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین،
نه، هنوز هم همونجوریه. اجازه لازم نیست. اگه دیدیم خوب نیس، حذف یا منتقلش می کنیم جای دیگه.

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1394 02:14
نمایش جزئیات
آفلاین
اممم... سلام

زمان من که مجوز نیاز نبود. الان دوباره مجوز نیازه؟ اگه جواب مثبته، مجوز یه تاپیک با عنوان "کودک نفرین شده کیست؟" رو میخواستم. طبق این خبر، قراره یه نمایشی از هری پاتر در سال 2016 روی صحنه تئاتر لندن بره که عنوانش هست "هری پاتر و کودک نفرین" شده و بین طرفداران هری پاتر گویا بحث هایی صورت گرفته و میگیره در مورد اینکه کودک نفرین شده کیه؟ که رولینگ جواب داده تام ریدل نیست. حالا اینکه کیه رو میتونیم تو این تاپیک در موردش بحث کنیم.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!