فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام من میخواستم ی تاپیک دیگه بزنم درباره که چیشد اسنیپ به اسلیترین افتاد
..... ویرایش ناظر: سلام الیشیا! طبق بررسی ای که انجام شد مشابه تاپیک پیشنهادی شما داخل سایت وجود نداره بنابراین مجازید تاپیک با عنوانی که ذکر کردید رو در انجمن "تالار اصلی" بزنید. ممنون از این که صبوری کردی تا ناظرین فرصت بررسی درخواست شما رو داشته باشن.
دوریا بلک نوشته: آلیشیا! اول از همه بابت تاخیر در پاسخگویی عذرمیخوام. از ایدهای که دادین خیلی ممنونم. مورد جالبیه و بعد از بررسی متوجه شدیم که قبلا این تاپیک رو نداشتیم.
در حالت کلی وقتی میخواین تاپیکی رو به انجمنی اضافه کنید، باید همونطور که شما قبلش اینجا اعلام کردین، با ناظران اون تاپیک هماهنگی صورت بگیره. ناظران، انجمنها و تاپیکها رو بررسی میکنند تا در صورتی که تاپیک مشابهی وجود داشت، شما رو به اونجا ارجاع بدن و در نهایت اگر اون تاپیک وجود نداشت، به شما این مورد اعلام میشه تا در انجمن مرتبط، ایدهتون رو اجرایی کنین و تاپیک جدید رو بزنین. شما میتونید با ناظرها چه از طریق تاپیکهای مربوطه و چه پیام شخصی در ارتباط باشید و ایدهتون رو پیگیری کنید.
بنابراین درخواست میکنیم تا قبل از اینکه ناظر مجوز زدن تاپیک رو به شما نداده، از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید.
در پناه تاریکی به دادن ایدههای جذاب ادامه بدین!
ممنون فقط چجوری به ناظر بگم که ببینم تایید میکنه یا نه؟
*** در صورتی که در تاپیکهای ارتباط با ناظر ایدهتون رو مطرح کنین، در خیلی از موارد ناظر مثل همین الان که من پست شما رو ویرایش کردم، پاسخ شما رو در زیر پستتون مینویسه و بنابراین هر چند وقت پستتون رو چک کنید. در کل تلاش میکنیم تا در اسرع وقت پاسخ شما رو بدیم؛ اما اگر خواستید کاملا مطمئن باشید که ایده و یا سوال شما در حال بررسیه، میتونید به ناظر انجمن پیام شخصی بدید. اسامی ناظرین هر انجمن در صفحهی اصلی انجمنها نوشته شده و بعد با کلیک روی اسمشون و بعد انتخاب گزینهی پیام شخصی میشه بهشون پیام بدید. اگر سوال یا ایدهای برای بخش هری پاتر به زبان فارسی داشتید میتونید با خودم یا دلفی در ارتباط باشید.
آلیشیا! اول از همه بابت تاخیر در پاسخگویی عذرمیخوام. از ایدهای که دادین خیلی ممنونم. مورد جالبیه و بعد از بررسی متوجه شدیم که قبلا این تاپیک رو نداشتیم.
در حالت کلی وقتی میخواین تاپیکی رو به انجمنی اضافه کنید، باید همونطور که شما قبلش اینجا اعلام کردین، با ناظران اون تاپیک هماهنگی صورت بگیره. ناظران، انجمنها و تاپیکها رو بررسی میکنند تا در صورتی که تاپیک مشابهی وجود داشت، شما رو به اونجا ارجاع بدن و در نهایت اگر اون تاپیک وجود نداشت، به شما این مورد اعلام میشه تا در انجمن مرتبط، ایدهتون رو اجرایی کنین و تاپیک جدید رو بزنین. شما میتونید با ناظرها چه از طریق تاپیکهای مربوطه و چه پیام شخصی در ارتباط باشید و ایدهتون رو پیگیری کنید.
بنابراین درخواست میکنیم تا قبل از اینکه ناظر مجوز زدن تاپیک رو به شما نداده، از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید.
کتی بل نوشته: سلام من میخوام تایپیکی در تالار اصلی گروهم داشته باشم ولی نه میدونم تالار گریفیندور ها کجاست نه میدونم چجوری باید توش فعالیت کنم نه میدونم چجوری باید عضو محفل بشم نه میدونم چجوری باید عضو کوییدیچ بشم نه میدونم چجوری باید تایپیک درست کنم من درمانده ام کمکم کنیددددد
منم دقیقا همین مشکلای تورو دارم نه میدونم تالار گریفندور کجاست نه میدونم چجوری باید پروفایل گذاشت نه میدونم چجوری میشه از این استیکرا استفاده کرد نه میدونم چجوری میتونم عضو محفل و جاهای دیگه بشم💔
سلام من میخوام تایپیکی در تالار اصلی گروهم داشته باشم ولی نه میدونم تالار گریفیندور ها کجاست نه میدونم چجوری باید توش فعالیت کنم نه میدونم چجوری باید عضو محفل بشم نه میدونم چجوری باید عضو کوییدیچ بشم نه میدونم چجوری باید تایپیک درست کنم من درمانده ام کمکم کنیددددد
سلااااااااااااااااااام! من میخوام یه تاپیک بزنم برای اینکه ببینن چه گروهی میوفتن و بگن چه گروهی افتادن همراه با اسکرین شات صفحه!اسمش هم "گروهتون؟" باشه! همراه با یه کوییز دیگه به اسمه "دانش پاتری!" اینجا میخوام بدونیم چن درصد بود اطلاعات پاتری شون! یه اسکرین شات میگرین و برامون میفرستن! همین! ممنون! لینک اولی لینک دومی :|اوکی!محض احتیاط!
ویرایش ناظر:
سلام سالازار. درباره ی پیشنهاد اول باید بگم که اسم تاپیک چون یه کلمه ست، خیلی خوب نیست. می تونین همچین چیزی بنویسین: تو کدوم گروه میوفتین؟ یا چیزایی مثل این. فقط اگه سایتی چیزیه که باید سوالارو اونجا پیدا کنن، لینکشو بزنین حتما. اگر اینکارارو انجام بدین... تایید میشه!
دومین پیشنهاد هم خیلی خوبه. تایید شد!
ویرایش دوم ناظر!:
توی تاپیکتون آقای سالازار. نه اینجا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماتیلدا استیونز در 1398/4/24 12:56:22 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1398/4/24 13:00:53 ویرایش شده توسط ماتیلدا استیونز در 1398/4/24 13:05:39 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1398/4/24 13:14:51
Salazar slytherin is a dark Hogwarts founder Honor to him
زمان من که مجوز نیاز نبود. الان دوباره مجوز نیازه؟ اگه جواب مثبته، مجوز یه تاپیک با عنوان "کودک نفرین شده کیست؟" رو میخواستم. طبق این خبر، قراره یه نمایشی از هری پاتر در سال 2016 روی صحنه تئاتر لندن بره که عنوانش هست "هری پاتر و کودک نفرین" شده و بین طرفداران هری پاتر گویا بحث هایی صورت گرفته و میگیره در مورد اینکه کودک نفرین شده کیه؟ که رولینگ جواب داده تام ریدل نیست. حالا اینکه کیه رو میتونیم تو این تاپیک در موردش بحث کنیم.