جلسه سوم کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه
همینطور که جادوآموزانِ کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه منتظر شروع کلاس بودند، یک عدد گابریل دلاکور - که البته چون در دستمالهای فراوانی پیچیده شدهبود و پنج شش تا جغد هم دور سرش میچرخیدند زیاد قابل تشخیص نبود - وارد کلاس شد.
- کی گفته من حکم عدم شفافیت صادر کردم؟ اصلا و به هیچ عنوان. بدین دهنشونو صاف کنن تا یاد بگیرن دیگه سه چرخه نسازن. صبرم حدی داره دیگه، سه تا آخه؟ یا دو تا یا چهارتا!

همین طور که کاغذ را از قلمپری که همراهش میآمد میگرفت و به پای جغد میبست روی صندلیِ استاد نشست.
- سلام جادوآموزان، من استاد جدید درس دفا... جزوه هنوز پخش نشده؟ جزوهی کتاب اصول بنیادین پاکیزگی هنوز پخش نشده؟ چی بگم به شما آخه؟
... به مردم اعلام کنین امتحان عقب افتاده. به محض اینکه جزوه به دست کل ملت رسید اعلام کنین سه روز برای حفظ کردنش وقت دارنآ! ... خب بچهها داشتم میگفتم. من استاد جدید درس دفاع... بار جدید وایتکس چرا نرسیده؟ جامعه رو لکه برداشته شما هنوز انقدر بیخیالین؟
... هر چه سریعتر درستش کنین! ... خب. جادو آموزا، من امروز میخوام راجع به طلسمهای ممنوعه صحبت کنم.- چرا هر استادی که میاد راجع به اینا حرف میزنه؟

- چون اونا خیلی مهمن، و باید مواظب باشیم ازشون استفاده نکنیم. در واقع چیزی که مهمه اینه که شما یا تمرین و تکرار یاد بگیرین در شرایط مختلف ازشون استفاده نکنین. بابا رعب و وحشت چیه؟ یه اعدامه دیگه! میخواستن تو پیادهرو آدامس نمینداختن. بکشینشون بره دیگه! بله، شما باید یاد بگیرین ازشون استفاده نکنین تا به عواقبی که مطمئنا میدونین چیه، دچار نشین. میفهمین چی میگم؟

جادوآموزان که گیج و منگ به این تغییرات ناگهانیِ بحث نگاه میکردند، سرشان را به علامت تایید تکان دادند.
- خوبه. حالا چطور باید یاد بگیرین در برابرش بایستین و نترسین؟ بله! باید باهاش مواجه بشین! با ترسناکترین خطرها، که اگه در اون حالت قرار میرفتین درجا از طلسمهای ممنوعه استفاده میکردین... شاخپا؟ باز چیکار کرد؟ سه نفر دیگهرم خورد؟ اینجوری وزارتخونه کارگر کم میاره، بهش نزدیک نشین گفتم الان خودم نیروی جدید میارم و درستش میکنم. خب عزیزانم، حالا من میخوام شما رو در موقعیتی قرار بدم که بتونین صبر و بردباری و شجاعتتون رو بیازمایین و کم نیارین. همراه من بیاین، تکلیفتون اینه:
۱. به تاپیک بند موجودات خطرناک برید و اژدهای شاخپای مجارستانیِ وزارتخونه رو تمیز کنید. اون یه اژدهای وحشی، رام نشده و ترسناکه که به یاری سبز شما نیازمنده. هر طور که میتونین تمیزش کنین، مرتبش کنین، حمومش کنین، حتی آرایشش کنین. میتونین به روش خاص خودتون رامش کنین، یا اینکه تصمیم بگیرین همینجوری باهاش روبرو بشین. سریع پیش نرین، لازم نیست توی پستتون سرتا پاش رو تمیز کنین. هر گی یه گوشهی کار رو بگیره!

(30 نمره)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

... کتابشیو.

»
»
حالا باس کمکمون کنی بتونیم فرار کنیم.