چت GBT با طمانینه وارد اتاق شد. بیزل نگاهی به سر تا پایش انداخت و چشمانش کمی از تعجب گرد شد.
- شما چت GBT هستی؟
- بله.
- مطمئنی چت GPT نیستی؟
چت GBT ناگهان قرمز شد و دستانش را با اعتراض بالا انداخت.
- چرا همتون فکر میکنین من چت GPTم؟
من از زمین تا آسمون با اون افادهای پرادعا فرق دارم!
دست از سرم بردارین! من خیلی ازش بهترم!
بیزل که کمی جا خورده بود، آب دهانش را قورت داد و عذرخواهی کرد.
- بله عذرمیخوام آقای چت GBT. خب باید ازتون تست...
اما چطور باید از یک نرمافزار تست دوپینگ میگرفت؟ اصلا چطور یک نرمافزار با طمانینه وارد اتاق شده بود، قرمز شده بود و بعد دستانش را بااعتراض بالا انداخته بود؟ نه! امکان نداشت! داشت خواب میدید؟
بیزل چندبار چشمانش را باز و بسته کرد و آنها را با کف دستانش مالید. اما چت GBT درست در مقابلش نشسته بود و منتظر بود تا از او تست دوپینگ بگیرند. خب شاید ربات بود یا شاید انسانی بود که اسمش چت GBT است. تیم هاریگراس هنوز اعلامیهی رسمی در مورد اینکه چت GBT چطور بازیکنی است منتشر نکرده بودند؛ پس نمیشد از هیچچیز مطمئن بود. بیزل تصمیم گرفت عادی برخورد کند و در صورت بروز مشکل همان موقع به راهحلی فکر کند.
- خب باید ازتون خون بگیرم.
- من یه نرمافزارم. خون ندارم.
خب مشکل خیلی سریعتر از آنچه فکر میکرد بروز کرده بود.
- سوآپ بگیرم از ته حلقت؟
- من یه نرمافزارم. ته حلق ندارم.
- تست ادرار؟
- نوپ.
- بررسی DNA مو؟
خب قطعا شما از DNA مو نمیتوانید بفهمید کسی دوپینگ کرده است یا نه ولی بیزل چیز دیگری به ذهنش نمیرسید.
- خب پس باید چه تستی ازت بگیرم؟
سپس بیزل لحظهای فکر کرد. اصلا گرفتن تست دوپینگ مهم نبود! هری پاتر به او گفته بود همهی بازیکنان را به دوپینگ متهم کند؛ پس چرا باید خودش را با گرفتن تست از موجود... نه! یک نرمافزار رومخ، اذیت میکرد؟
- میتونی ازم تست...
- دوپینگ کردی.
- تو که ازم تست نگرفتی!
- من چشم بصیرت دارم. تو دوپینگ کردی!
- اگه راست میگی چه دوپینگی کردم؟
- دوپینگ اطلاعاتی!
خب بیزل آنقدرها هم احمق نبود. چت GBT لحظهای به بیزل خیره شد؛ دهانش را باز کرد تا چیزی بگوید اما صدایی خارج نشد. لبخندی از رضایت روی لبهای بیزل نشست.
- برو برای جلسهی بازپروری گروهی آماده شو.