نتیجه دوئل آمانو یوتاکا و کتی بل:امتیازهای داور اول:
آمانو یوتاکا: 24.5 امتیاز – کتی بل: 25 امتیاز
امتیازهای داور دوم:
آمانو یوتاکا: 23 امتیاز – کتی بل: 25 امتیاز
امتیازهای داور سوم:
آمانو یوتاکا: 24 امتیاز – کتی بل: 25 امتیاز
امتیازهای نهایی:
آمانو یوتاکا: 23.83 امتیاز – کتی بل: 25 امتیاز
برنده دوئل:
کتی بل!............................................
در حالی که زیر آفتاب داغ تابستانی عرق می ریخت، زنجیری را که در دست داشت کشید.
-سریع تر حرکت کن. اینجوری که نمی رسیم.
صدایی از پشت سرش غرغر کنان گفت:
-همینه که هست. تازه من گشنمه. چرا قلاده بستی به من؟ مگه حیوونم؟
کتی نفسی تازه کرد و به طرف قاقارو برگشت.
-مجبورم. چند بار برات توضیح دادم؟ تو خانه ریدل ها برای تو جا ندارن.امروز چیزی نخوردی چون مجبور شدم ادعا کنم که تو بدون غذا هم زنده می مونی. گفتم از نور تغذیه می کنه! الان اگه آمانو برسه به خانه ریدل ها، همون جای نصفه و نیمه رو هم از دست می دی. برای همین، نباید اجازه بدیم برسه. راه بیفت!
-من گشنمه!
قاقارو گفت... ولی به دنبال کتی قل خورد.
تقریبا نصف مسیر طولانی بین خانه ریدل ها و خانه یوتاکاها را طی کرده بودند. کتی با دقت به اطراف و آسمان نگاه می کرد که آمانو را پیدا کند. معلوم نبود با چه وسیله ای قرار بود برود. کتی فقط می دانست که آمانو اهل آپارات کردن نیست. برای همین امیدوار بود که پیدایش کند.
قاقارو اوایل، بطور متوسط هر هفت دقیقه یک بار اعلام گرسنگی می کرد. تا این که بالاخره خسته و ساکت شد.
تقریبا غروب شده بود که از دور ساختمان خانه یوتاکاها را دیدند.
کتی آهی کشید.
-یعنی چی؟ ندیدیمش... یعنی رفته؟ شاید منصرف شده و فردا می ره
... فردا هم که جمعه اس. ارباب تعطیله. نظر تو چیه قا... قاقارو؟
... چی شده؟ تو چرا اینقدر قلنبه شدی! شکمت دو برابر شده...
قاقارو لبخندی زد که هیچ شباهتی به لبخند یک جانور گرسنه نداشت.
-همون اولای راه از کنارمون رد شد... یعنی می خواست رد بشه. ولی نتونست. آمانو... تو ندیدیش. چون حواست به آسمون بود که با جارو از بالای سرمون رد نشه. الان دو ساعتی هست که داره همراه ما میاد.
قاقارو به شکم بزرگش اشاره می کرد.
کتی بارها به قاقارو گفته بود که انسان هایی را که می شناختند نخورد. ولی این بار... اشکالی نداشت!
-خب... پس سیر شدی. فکر می کنم دو تا مشکل یکجا حل شد. بر می گردیم! یادت نره حداقل تا شب جلوی بقیه چیزی نخوری! اونم سریع تر هضم کن.
.........................................
پلاکس و جرمیکار خوبی کردین که نوشتین. خیلی بهتر از این بود که کلا نیایین. پست هاتون رو هم خوندیم. حتی اگه بی ربط به سوژه نبود می شد امتیاز داد. ولی اینطور که معلومه هر دوتون موافقین که نتیجه و امتیازی در کار نباشه.
بازم ممنون که اهمیت دادین.