آگلانتاین دوباره با همون دختر مواجه میشه که اینبار ساکت و منظم جلوی صف وایساده بود و با چشمانی پر از ذوق و شوق بهش زل زده بود.
- بیا تو!
آگلانتاین برمیگرده تا به اتاق برگرده، ولی قبلش دخترو میبینه که مثل فشفشه از کنارش رد میشه و زودتر داخل میشه. آگلانتاین شونهای بالا میندازه و برمیگرده داخل.
- نام و نام خانوادگی؟
- گابریل دلاکور. خیلی از ملاقاتتون خوشحالم.
گابریل همزمان با گفتن این حرف میپره تو بغل آگلانتاین. آگلانتاین که شوکه شده بود، گابریلو به آرامش دعوت میکنه. نمیفهمید چرا این دختر باید اینقد هیجانزده باشه!
- از بودن در اینجا استرس نمیگیری؟ بالاخره بیمارستانه و شاید دچار بیماری جسمی یا روانی باشی...
گابریل که از شدت هیجان جلوی مبل نشسته بود و آروم و قرار نداشت، لبخند عریضتری میزنه.
- البته که نه! من فرصتی پیدا کردم تا با شما آشنا بشم. چی بهتر از این؟ حالا بگین ببینم، از کارتون که راضی هستین؟ زندگی بر وفق مراد میچرخه؟
آگلانتاین که دلش حسابی پر بود و چند روز کاری بسیار سخت رو پشت سر گذاشته بود، سفرهی دلشو باز میکنه.
- آه چه رضایتی؟ بودجه اینقد پایین اومده که باید الکی رو ملت عیب بذارم بلکه یه پولی جمع بشه و بتونم حقوقی بخور نمیر بگیـ...
آگلانتاین برای یه لحظه به یاد میاره این خودشه که دکتره و گابریل بیمار! وقتش بود پولی به جیب بزنه!
- هی! به نظر میاد دچار سندروم خودکمبینی هستی که بحث رو از خودت به سمت من میکشونی!
گابریل که همزمان در حال سلام و احوالپرسی با گلدونای توی اتاق بود، با شنیدن این حرف از جا میپره.
- اوه نه. ولی بذارین اینطوری براتون توضیح بدم!
ناگهان صحنه شروع به عوض شدن میکنه و گروه موسیقیای پشت سر گابریل ظاهر میشن. به محض قرار گرفتن میکروفونی در دست گابریل، آگلانتاین که حدس میزد قراره با چی رو به رو بشه از جاش بلند میشه.
- نه نه نه! اینجا جای آواز خوندن نیست! تمومش کن!
گابریل بشکنی میزنه و ضمن تشکر از دستاندرکاران، تمومش میکنه.
- میدونم الان سرتون شلوغه. چطوره بعدا دوباره سری بزنم؟
آگلانتاین به پرونده بیمار "افسردگی شدید و نیاز به معاشرت مداوم با دیگران" رو هم اضافه میکنه و برگهای که صورتحسابی روش بود رو تحویل دختر میده.
- فعلا برو این هزینه رو پرداخت کن و به نفر بعدی بگو بیاد تو!
گابریل برگه رو میگیره و به سمت در یورتمه میره.
- حتما! خوبه که میتونم کمکی به بیمارستان کنم. از دیدنتون خیلی خوشحال شدم! بازم میام پیشتون.