شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نواده بزرگوار ما، راستش آخرین باری که از خوندن پستهای تو لذت نبردیم رو یادمون نمیاد. همیشه با هیجان خاصی دنبال نوشتههات هستیم؛ چون هر بار مثل دریچهای به یک دنیای تازه و هیجانانگیز باز میشن که درونش خلاقیت میجوشه. مخصوصاً پست نگارخانهات که ترکیبی از دنیای واقعی ماگلی و دنیای هری پاتر بود، واقعاً شگفتزدهامون کرد.
بریم سراغ مأموریت:
گناه چهارم: اعضای خاندان اسلیترین-گانت-ریدل زیاد شدن و حالا خونه ریدل، برعکس همیشه، پر از سر و صداست. لرد ولدمورت با وقار همیشگی و در اوج تاریکی، کنار میز نشسته و مشغول خوردن صبحانهست تا پرانرژی به سراغ پخش سیاهی در جهان بره؛ اما این خانوادهی پرهیاهو مدام آرامشش رو بههم میزنن. یک بار دلفی میاد و درخواستی داره، یک بار تام ریدلِ پدر شروع به غر زدن میکنه، یک بار بلاتریکس دنبال توجه میاد، و حتی گلرت ــ که رسماً هم عضو خاندان نیست و فقط توی یکی از اتاقهای خونه ریدل اتراق کرده ــ سراغ مرباهای توتفرنگی محبوب لرد میره.
در قالب چهار پست و در هر تاپیکی که دوست داری، این اتفاقات و درگیریهای تازهی لرد رو برامون روایت کن تا ما هم خوشحال باشیم که توی خونه ریدل نیستیم و در عوض توی تالار اسرار، کنار باسیلیسکمون، در آرامش خلوت کردیم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/30 12:49:32 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/30 12:49:52
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
پستهای زیبایی نوشتی و تونستی رابطهات با سه نفر مختلف از گروههای دیگه رو بهخوبی نشون بدی. اما از اینجا به بعد، گناهان کمی سختتر و شخصیتر میشن. از گناه چهارم به بعد، میخوایم عمیقتر وارد شخصیت لیلی بشی، با دقت فکر کنی که لیلی چهجور فردی هست و اون رو بهوضوح به نمایش بذاری تا هم ما و هم بقیه خوانندهها تصویری کامل از شخصیت تو پیدا کنن.
برویم سراغ مأموریت:
گناه چهارم: به تاپیک جوتیوب برو، کانال خودت رو تأسیس کن و موضوعاتی جذاب انتخاب کن که برای لیلی لونا پاتر مهم هستن. بعد برای جادوآموزان هاگوارتز، بهعنوان مخاطبهات، چهار پست محتوایی تولید کن. توی این برنامهها باید به شکلی عمیق شخصیتت رو معرفی کنی؛ طوری که وقتی خواننده اونها رو میخونه، احساس کنه چند ساله با لیلی آشناست. این کار کمک میکنه بتونی خودت رو بهخوبی به بقیه جامعه جادوگران معرفی کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/30 12:38:51
به نظر ما، لیلی شخصیتی است که همزمان از هوش ریونکلاویی خود در کنار نوعی شجاعت گریفیندوری بهره میبرد تا از پس مشکلاتش برآید. ترکیب جالبی است؛ ترکیبی که شاید بیشتر اوقات به کمکت بیاید، اما گاهی ممکن است این دو روحیه — شجاعت و ذکاوت — با هم در تضاد قرار گیرند و مانع یکدیگر شوند.
برویم سراغ مأموریت:
گناه سوم: به سه تاپیک «اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!» (گریفیندور)، «نوادگان هلگا هافلپاف» و «دفترچه ریدل!» (اسلیترین) برو و در هر کدام پستی درباره برخورد شخصیتت با یکی از شخصیتهای معروف آن گروه بنویس. اگر این شخصیت از اعضای فعال سایت باشد بهتر است، ولی اگر از کتاب هم انتخاب کنی مشکلی ندارد. ماجرای مشترک لیلی لونا پاتر و اعضای گروههای دیگر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/21 10:49:16
این هم از گناه اول من! اینکه سه تا خواهر برادر تو سه تا گروه مختلف بیوفتن عجیب نیست؟
صدای سالازار اسلیترین:
لیلی لونا پاتر،
تا مأموریت دادیم و سرمان را برگرداندیم که برویم سراغ گناهکار بعدی، دیدیم که تو مأموریتت را انجام دادهای! این سرعت واقعاً قابل تقدیر است و باعث میشود پلههای ترقی را هرچه سریعتر بالا بروی.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: حالا که با گروهبندیات و دلیل انتخاب ریونکلاو آشنا شدیم، وقتش رسیده برویم به سالهای نخست حضورت در هاگوارتز. در تاپیکهای «دفترچه خاطرات هاگوارتز» و «قدح اندیشه»، دو خاطره از سالهای اولت تعریف کن؛ اما نه یک خاطره معمولی، بلکه خاطرهای که در آن اتفاقی بسیار خاص برایت افتاده باشد، چه خوب، چه بد. میخواهیم ببینیم لیلی لونا پاتر در شرایط پیچیده و غیرعادی، چه واکنشی نشان میدهد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/19 17:56:01
سلام بر سالازار اسلیترین بزرگ! اومدم برای اعلام امدگی انجام هر ماموریتی که شما بگید!
صدای سالازار اسلیترین:
لیلی لونا پاتر،
به ورودی جهنم خوش آمدی. انگیزه و استعداد بالایی در نوشتههایت میبینم، لیلی. کاملاً مشخص است که برای اهدافی بزرگتر آمادهای و سرنوشتی بلندمدت در جامعه جادوگری خواهی داشت؛ سرنوشتی که پر از افتخارات و پیروزیهاست.
برویم سراغ مأموریت:
گناه اول: بهعنوان فردی که در خانواده پاتر-ویزلی به دنیا آمده و در همان جمع بزرگ شدهای، در نهایت به گروه ریونکلاو رفتی. برای شروع، به تاپیک «آبی مثلِ... ریونکلاو!» برو و آنجا توضیح بده که چرا این انتخاب خودت و کلاه گروهبندی بود و به چه دلایلی ریونکلاو بهترین گزینه در مقایسه با سایر گروهها برایت محسوب میشود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی لونا پاتر در 1404/5/18 22:25:28 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/19 11:54:01
درود جناب سالازار. راستش من سعی کردم با جادوی ذهن مجازاتش کنم؛ اما نشد. پوستش در مقابل من خیلی کلفته. پست دوم پست اول
صدای سالازار اسلیترین:
ریگولوس،
داستاننویسیت برای من جذابیت خاصی دارد. از زاویههایی به شخصیتت وارد میشوی و توصیفاتی ارائه میدهی که شاید کمتر کسی جرئت انجامشان را داشته باشد. بیشتر افراد ترجیح میدهند از ضعفهای شخصیت خود کمتر بگویند، اما تو با آزادی کامل این توصیفات را انجام میدهی و همین، عمق ارزشمندی به شخصیتت بخشیده است.
برویم سراغ مأموریت:
گناه سوم: فعلاً برای مدتی جیمز پاتر را کنار میگذاریم و به جایش میخواهیم بیشتر با روابطت با خانواده اصیلزاده بلک آشنا شویم. خانوادهای که بیشتر اعضایش در گروه اسلیترین قرار گرفتهاند و نجیبزادگانی هستند که در مسیر اهداف تاریکی گام برمیدارند؛ جز دو نفر، تو و سیریوس بلک.
در قالب سه پست و در هر تاپیکی که مایل هستی (با رعایت قوانین مربوط به تکپستی یا ادامهدار بودن تاپیک)، در مورد روابطت با خاندان بلک بنویس. این رابطه میتواند شامل ارتباطت با سیریوس باشد یا نباشد. انتخاب عضو یا اعضای خانواده را به خودت میسپارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/18 16:00:31
اول: زبر و زرنگم. دوم: بلدم بقیه رو دست بندازم. سوم: بابا سالازار و عمو گودریک دارم. چهارم: مامان روونا و خاله هلگا دارم. پنجم: فیلم ماگلی زیاد دیدم. شیشم: کرم دارم.
وقتشه گناهان هفتم بیان خودشونو معرفی کنن.
صدای سالازار اسلیترین:
گابریلا،
گناهها خودشونو معرفی نمیکنن، شما باید بری دنبالشون، پیداشون کنی، بزور بگیریشون و انجامشون بدی. ما فقط آدرس خونشونو میدیم که راحتتر بتونی پیداشون کنی و یقهشونو بگیری. رسیدی به آخرین سری گناهها، تبریک میگم اما خب، آخرین گناه آسون نیست. ببینیم چیکار میکنی.
بریم سراغ مأموریت:
گناه هفتم: تو هفت پست (تو هر انجمنی که خودت صلاح میدونی) با هفت شخصیت فعال ایفای نقش یه برخورد عمیق داشته باش. منظورمون از برخورد عمیق این نیست که بزنی تو سرشون و در بری، میخوایم یه رابطهی واقعی بین شخصیت تو و اون شخصیت شکل بگیره. اینکه این رابطه چی باشه دست خودته: میتونه طنز باشه، رفاقت، دشمنی، حتی یه اتحاد عجیب و غریب ولی باید طوری باشه که هم شخصیت تو، هم شخصیت طرف مقابل یه تکونی بخورن، یه چیزی بینشون شکل بگیره که توی داستان بمونه. بعد از هر پست، اینجا توضیح بده که با چه کسی برخورد داشتی و چی از دلش دراومد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/3 16:02:06
من بعد از جست و جوی فراوان بخش اول، دوم، و سوم سیبیل هام رو پیدا کردم و سر جاشون نصب کردم!
صدای سالازار اسلیترین:
سیبل تریلانی،
حالا که بالاخره موفق شدی کل سیبیلهات رو پیدا کنی و با دقت کنار هم روی صورتت بچسبونی، وقتشه که از این مجموعهی باشکوه بهرهبرداری کنیم.
بریم سراغ مأموریت:
گناه چهارم: در قالب چهار پست، از سیبیلهات (بهصورت فیزیکی!) برای رسیدن به اهداف شومت استفاده کن. منظور از "استفاده" اینه که یکی از سیبیلهاتو بکنی، با جادوی خاصی شارژش کنی و بفرستیش تا یه مأموریت مهم و تاریک رو برات انجام بده. هدف اینه که ببینیم مرزهای قدرت سیبیلهات دقیقاً تا کجاست و چطور میشه ازشون در راه تاریکی استفاده کرد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/2 14:47:19
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
دوباره سلام به سالازار اسلیترین بزرگ! این هم اولین گناه من. به امید اینکه تونسته باشم انتظارات رو برآورده کنم.
صدای سالازار اسلیترین:
کریدنس بربون،
خاطرهی خیلی قشنگی رو توصیف کردی؛ زمانی که اولین قدم رو برداشتی و بهجای شرمندگی از قدرتی که درونت هست، بغلش کردی و خودِ واقعیت رو قبول کردی. قبول کردی که میتونی بهتر باشی، بهتر از اون ماگلهای توی خیابون، و میتونی تبدیل بشی به هر آنچه دلت میخواد.
بریم سراغ مأموریت:
گناه دوم: برای گناه دوم، به این دوتا تاپیک ریونکلاو ( ۩کافه ریون۩ و شبی از شبهای ریونکلاو ) برو و اونجا شخصیت خودت رو وارد داستان کن و داستان رو ادامه بده تا این خودِ تاریکت رو بتونی بیشتر پرورش بدی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/31 16:49:29 ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/4/31 16:49:44
یادآوری: در حسابوکتاب پایان ماه تیر در بانک مرکزی جادوگری، دقت کنین که بابت هر پستی که در راستای انجام گناهها ارسال کردین (در قالب ایونت تابستانی)، ۳ گالیون از طرف بانک دریافت میکنین.
همچنین، بابت هر مجموعه گناهی که بهطور کامل انجام دادین، ۳ گالیون اضافه از حساب سالازار اسلیترین به شما واریز میشه.
برای مثال، اگه در ماه تیر ۳ گناه رو با موفقیت انجام داده باشین، علاوه بر ۳ گالیون برای هر پست ارسالی، ۹ گالیون هم بابت انجام اون ۳ گناه بهتون تعلق میگیره.