اطلاعیه اول مرداب هالادورین: برای اولین‌بار، امکان خرید چوبدستی برای همگان فراهم شد! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: چوبدستی خودتون رو معرفی کنید!

انتخابات وزارت سحر و جادو

بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

برنامه زمان‌بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

• ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو: 14 تا 18 تیر
  • اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات: 19 تیر
  • فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی: 20 تا 24 تیر
  • رأی‌گیری نهایی: 25 و 26 تیر

مراکز مهم

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

و این بار، فقط پرواز کافی نیست. شما باید بجنگید، بنویسید، بخندید، بدرخشید... و با خلاقیت و جادوی کلمات، رقیبانتان را از میدان به در کنید.
هر گروه، تیمی دارد. هر تیم، داستانی دارد. و هر مسابقه، چالشی‌ست که ذهن و قلم و تخیل را به پرواز درمی‌آورد.
در این لیگ، هیچ‌چیز معمولی نیست! از جاروی شکسته تا توپ سخنگو... از گوی زرینی که مسیرش را عوض می‌کند تا مفسرهایی که شاید اصلاً واقعی نباشند!
ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: چهارشنبه 28 خرداد 1404 17:09
تولد نقش: 1404/03/08
آخرین ورود: دیروز ساعت 01:32
از: زیر درخت بید کهن !
پست‌ها: 42
40 گالیون
آفلاین
1 - هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

والا قربان، ما که تازه فارغ‌التحصیل شدیم. ولی تا وقتی که می‌تونیم مرگ‌خوار بشیم، چرا باید حتی اسم محفل ققنوس رو به زبون بیاریم؟

2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟

پشمک‌علی زنده دامبلدور تمام عمرش رو در پنهان‌کاری گذروند. حتی کوچک‌ترین رازهاش رو هم از نزدیک‌ترین افرادش مخفی می‌کرد. ولی لرد ولدمورت؟ با مرگ‌خواراش صادق بود. مأموریت؟ مشخص. هدف؟ روشن. جایگاه هرکس؟ معلوم.

3- مهمترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

شاید یه دفتر شکنجه‌ی شخصی بخوام... با پنجره‌ای رو به هاگوارتز!
(البته مهم‌تر از معاشرت با افراد مثل خودم تاریک، نیست که! )

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

دامبلدور = پیر پشمالوی پشیمون" (در لغت‌نامه‌ی مرگ‌خواران به معنی این است که آدمی که همیشه می‌دونه، ولی دیر می‌فهمه و از این بابت، پشیمونه! )

5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟

از طریق ریش عمو دامبی!
آدامس ها و خرده‌ریز های چسبیده بهش رو می‌کنن و نوش جان می‌کنن!

6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟

از نظر من، محفلیو نباید نابود کرد.
بلکه باید زجرش داد!
یه کروشیو می‌زنیم بهش، بعدم که خسته و کوفته روی زمین افتاد، یه داروی اعصاب و روان بهش میدیم، ببینیم خوب میشه؟
اگر خوب شد، همین روندو ادامه می‌دیم تا دیگه همون ذره‌ای مغز فندقی رو هم توی کله‌ی مبارک، نداشته باشه.

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟

رفتار عالی و پرتقالی، خیلی هم نجینی‌پسند!
شعارم هم اینه:
یه نگینی دارم، خیلی دوستش می‌دارم!

8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟

از بس که لرد سیاه ما باهوشه و مشغله داره.
همیشه برای فتح دنیا نقشه می‌کشه، بنابراین وقت روتین پوستی دماغ و رسیدن به موهای خودشونو نداره.

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

همون‌طور که گفتم، کمربند ویزلی‌ها، کلاه‌گیس برای ارباب سیاهی،(البته اگر ایشون متمایل باشن! )
نمونه‌ برای کلاس بافندگی مرگ‌خواران!
(ریش دامبلدور قابل استفاده‌س، ولی مغزش نه! )

تاریکی به پا خیزد...

فرم عضویتتان خلاقانه پر شده بود و به نظر می آید دستی بر نوشتن دارید. اما ما دوست داریم فعالیت های بیشتری از شما ببینیم و نوشته های بیشتری از شما بخوانیم!
فعالیت کنید و قدرتتان را به ما نشان دهید!
چشم های ما در تاریکی همیشه نظاره گر شما خواهد بود!

فعلا تایید نشد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/4/11 18:34:01
.Everything could be achieved with effort
همه‌چیز با تلاش به دست می‌آید.
پاسخ: پاسخ به: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: پنجشنبه 22 خرداد 1404 20:02
تولد نقش: 1404/03/18
آخرین ورود: امروز ساعت 15:07
از: فریزر - آشپزخونه هاگوارتز
پست‌ها: 76
آفلاین
لرد سیاه:
- ...تو چی هستی دقیقا؟

بم (صاف می‌ایسته، شال‌گردن جادوییش قرمز شده):
-بنده بم هستم، موجودی از برف، اراده، و سه دکمه‌ی نظامی. آماده‌ام به حلقه‌ی خفنتون بپیوندم.

بلاتریکس (با خنده‌ای مسخره):
- آدم‌برفی؟! لرد، این‌یکی موقع نبرد آب می‌شه!

بم (جدی):
- آب بشم؟ فقط اگه نجینی یه هاگ‌وارم‌پات بخوره. که اونم من درست می‌کنم.

(بم، با وقار خاص خودش، جلو میاد. شال‌گردن جادوییش کمی می‌لرزه)
- من از روز اول برای تاریکی ساخته شدم. برای شب‌های بدون شومینه. گرما... خورشید... و چیزهایی مثل "محفل ققنوس"... اونا منو ذوب می‌کنن، نابود می‌کنن. ولی سرما؟ تاریکی؟ با من یکی می‌شن. من از جنس اون‌هام

ولدمورت با ابرویی که دیگر وجود ندارد، خم می‌شود جلوتر.
- سوالات آزمون عضویت... آماده‌ای؟

بم (دکمه‌ی سمت چپش می‌درخشد):
- بزن بریم، ای بی‌نفس‌ترین دماغ دنیای تاریکی.

~~~
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
عضو افتخاری "محفل آدم‌برفی‌های آزاد شمالی" هستم... البته بعدش ازشون جدا شدم چون بیش‌ از حد گرم برخورد می‌کردن. از اون موقع، فقط برای تاریکی کار می‌کنم. و فریزر.

دامبلدور شکلات قورباغه‌ای میده، لرد مرگ. فرقش فقط تو کادوئه، ولی من کادوی خفن‌تر رو انتخاب می‌کنم.

3- مهمترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
تبدیل دنیا به یک سرزمین یخ‌زده‌ی تاریک... با مجسمه‌ی یخی لرد وسطش. جاودانه، جذاب، بی‌نیاز به بینی.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
ماندانگاس فلچر = ارباب دود و فرار، استاد پنهان شدن پشت صندوق صدقات. به زبان ما در یک کلام = (هویج دوز بالا، آمیخته به پودر برف پلاسیده)

یک ویزلی رو قربانی کن، بقیه تا یک هفته افسوس می‌خورن و اشتهاشون کور می‌شه. اقتصادی و مؤثر

6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
بهترین راه نابود کردن یه محفلی؟ بذاری تو یه اتاق با یه دسته پازل هزار تیکه که نصفش گم شده و اینترنت هم قطع باشه. اونوقت ببین چه بلایی سرش میاد! تا آخر عمرش فکر می‌کنه داره دنیا رو فتح می‌کنه، اما فقط داره به یه تکه پازل لعنتی زل میزنه.

7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
اگه بخواد دورم بپیچه، لطفاً منو از سر بخوره نه از کمر. ولی من اهل سرمام و عاشق حیوانات سرد – شاید براش یه شال‌باف یخی ببافم

8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
موهاش؟ فدای سبک تاریکی شدن قربونش برم. یعنی اینقدر تو دنیای سیاهی و ظلم غرق شده که دیگه جایی برای یه تار موی سالم نذاشته!
بینی‌ش؟ خب... یه روز شاید خودش تصمیم گرفت که بینی رو هم فدا کنه، ولی ما که می‌دونیم یه طلسم خیلی خفن یا یه برخورد ناجور با ققنوس، باعث شده اون بینیِ بیچاره تا حدی آب بشه و تبخیر شه!
حالا لردمون جذاب تر شده، شبیه یه سایه‌ی سرد و بی‌دماغ که هر جا می‌ره، بوی مرگ و سرما می‌پیچه. دقیقا چیزی که همه مون عاشقشیم.

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
بند پرده، کمربند رزمی، نخ ماهیگیری برای گرفتن ققنوس، یا طناب طناب‌بازی مرگ‌خواران در مهمونی سالانه. بافته‌شده، اما بی‌معنی.

ــــ

پ.ن:
تقدیم به ارباب
بم

تاریکی به پا خیزد...

خب میتونیم بگیم یکی از بهترین درخواست هایی بود که دیدیم! بسیار خلاق و وفادار بودی! امیدواریم در تاریکی های سایه ما یخ زده بمانی و به فعالیتت در راستای گسترش قلمرو ما ادامه دهی!

تایید شد! خوش آمدی!
ویرایش شده توسط بم در 1404/3/23 2:23:40
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/4/11 18:25:55
ارسال شده در: شنبه 10 خرداد 1404 00:21
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دوشنبه 12 خرداد 1404 03:08
از: عمارت بلک
پست‌ها: 49
آفلاین
1_ هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

قربانتون بگردم بنده تازه فارق‌التحصیل شدم ولی غلط بکنم اگه تاحالا به محفل ققنوس فکر کرده باشم

شاید خیلی بی ادبی باشه ها اما جسارتا قربانتون بگردم دامبلدور کی بود؟ من فقط یادمه شما ارباب کل تاریکی ها بودید انقدر با عظمت که وقتی به این فکر میکنم که دارم با شما صحبت میکنم حس غرور میگیرم

هدفم؟ والا قربان...خعب قدرت قدرت و قدرت و خدمت به ارباب تاریکی و ادامه دادن راه جدم یعنی وفادار بودن به ارباب تاريکی

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

دامبلدور: پشمک متحرک

والا قربان از وقتی یادمه همیشه گشنه بودن تو هر مراسمی که شرکت کردن به غذا ها رحم نکردن ولی خعب شاید دامبلدور براشون از جنگل ممنوعه حشره فرستاده که سرخ کنن

قربان باید کاری کنی بهت اعتماد کنن و بعد از پشت بهشون ضربه بزنی و یا اینکه اون ها رو پیش مردم بر جلوه بدی و یا انقدر اعضای محفل رو بزنی که صدای دامبلدور موقع افتادن از دره رو بدن

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجينی خواهيد داشت؟

خعب اول از همه قربان من غلط بکنم رفتار جز عالی داشته باشم اون واقعا با ارزش و توانا هستش من بهش احترام میزارم و سعی میکنم همیشه رفتار عالی باهاش داشته باشم

8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده افتاده؟

قربانتان بگردم فکر نمی‌کنم مهم باشه، ایشون همینجوری هم زیباست و قدرتمند قدرت همیشه مهم ترین چیزه نه ظاهر هرکی ام میگه ارباب زشته خیلیییی بی جا میکنه ارباب قشنگ ترین رهبر تو دنیای جادویی هستن

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

والا ارباب، دامبلدور خودش به درد نمیخوره چه برسه به ریش هاش
ارباب من نارسیسا، بلک از خانواده بلک، سوگند یاد میکنم تا پایان جان به شما وفادار باشم و سعی کنم از شما محافظت کنم. اگر من را لایق پیوستن به جمع مرگخواران دانستید، با تمام توان و تا پای جان به شما خدمت میکنم. ( اصلا واسه همین اومدم تو دنیای جادوگری تا به شما خدمت کنم)
قربان منو را میدین؟ اجازه دارم بیام تو؟

تاریکی به پا خیزد...

نارسیسای عزیز! ما از وفاداری و ذوق شما لذت بردیم و همانطور که در جام آتش هم نوشته های شما را دنبال میکردیم، متوجه مسئولیت پذیری شما شدیم!
اما دوست داریم کمی بیشتر فعالیت شما را ببینیم . پس تا میتوانید بنویسید و نقد بخواهید و پیشرفت کنید. اگر کمک ما را هم خواستید ما آماده ایم که در راه رسیدن به قله های تاریکی راهنمای شما باشیم!
پرقدرت پیش ما بازگردید!

فعلا تایید نشد!
ویرایش شده توسط نارسیسا بلک در 1404/3/10 0:24:36
ویرایش شده توسط نارسیسا بلک در 1404/3/10 0:25:31
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/3/11 18:54:52
...
ارسال شده در: پنجشنبه 8 خرداد 1404 20:13
تولد نقش: 1404/01/08
آخرین ورود: امروز ساعت 20:15
پست‌ها: 46
آفلاین
۱. سابقه عضویت قبلی:

نام مالفوی معرف حضور لرد سیاه هستش .

۲. فرق دامبلدور و لرد سیاه:
فرق بین لرد سیاه و دامبلدور؟ مثل فرق بین یک اژدهای واقعی و عروسک پلاستیکی‌شه. دامبلدور جادوگر محبوب مشنگ‌دوست‌هاست؛ لرد سیاه خدای جادو و قدرت محضه.

۳. هدف جاه‌طلبانه:
قدرت. نفوذ. احترام. من نیومدم که دنبال عدالت باشم، اومدم برای چیزی که لایقشم. عضویت در جرگه یعنی قرار گرفتن در مسیر بزرگ‌ترین اهداف جادویی.

۴. لقب برای یک محفلی:
دامبلدور؟ پیرمرد پرنده‌فروش. اون‌قدری با اون ققنوسش ور میره که انگار مدرسه‌ی پرورش حیوانات جادویی دایره!

۵. سیر کردن شکم ویزلی‌ها:
به احتمال زیاد، هر شب برای شام از بخار امید تغذیه می‌کنن. یا شاید دامبلدور ققنوسش رو تبدیل به مرغ کرده باشه و هر شب یکی از پرهاش رو بپزه!

۶. راه نابودی یک محفلی:
نفوذ. شک. تفرقه. محفل روی احساسات بنا شده؛ از همون‌جا هم باید سقوط کنه. باید اعتمادشون رو جلب کنی، بعد از داخل نابودشون کنی.

۷. رفتار با نجینی:
با احترام و درک. اون فقط یه مار نیست، صدای لرد سیاهه. و من خوب بلدم با موجودات نادر و ارزشمند، چطور رفتار کنم.

۸. ماجرای موها و بینی لرد سیاه:
فقط ضعیف‌ها نگران ظاهرشونن. لرد سیاه از مرز زیبایی عبور کرده؛ اون تجسم خالص قدرت و جاودانگیه.

۹. استفاده از ریش دامبلدور:
میشه طناب درست کرد برای بستن دست و پای محفلی‌ها. یا شاید دم‌کنی قابلمه‌ی ویزلی‌ها. البته اگه بتونن چیزی برای پختن پیدا کنن!

تاریکی به پا خیزد...

از اعتماد به نفس شما در جواب دادن به سوالاتمان خوشمان آمد! بیایید در زیر سایه ما ببینیم چه میکنید!
البته دقت کنید که ما بیش از پیش بر مرگخوارانمان سخت میگیریم و منتظر فعالیت های سیاه شما هستیم!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/3/11 18:47:30
«قدرت نه در فریاد، که در سکوتی‌ست که دیگران را وادار به اطاعت می‌کند...»
لوسیوس مالفوی | استاد نفوذ و جادوی سیاه | وارث خاندان اصیل‌زاده مالفوی
[پیوسته در سایه، اما همیشه در بازی]
ارسال شده در: جمعه 22 فروردین 1404 13:32
تولد نقش: 1404/01/17
آخرین ورود: پنجشنبه 28 فروردین 1404 16:21
پست‌ها: 25
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

تازه فارق‌التحصیل شدم و هنوز سابقه ای ندارم.

دامبلدور؟ چرا باید پیرمردی مثل اون رو با لرد مقایسه کنم؟ دامبلدور فقط ادای قدرتمند بودن رو درمیاره لرد معنای واقعی قدرته

هدفم ساده‌ست رسیدن به قدرتی که حق منه. عضویت در مرگخواران یعنی ایستادن کنار قدرتمندترین جادوگر دنیا.

فکر کنم پیر مشنگ دوست برای دامبلدور مناسب باشه

احتمالاً دامبلدور براشون کوپن غذا جادویی فرستاده، یا شاید گرسنگی براشون یه عادت خانوادگیه!

باید اعتماد اعضاش رو جلب کنی... بعد از درون نابودش کنی. محفل بیشتر با وفاداری زنده‌ست تا جادو.

اون فقط یه مار نیست، صدای اربابه. و من خوب بلدم با موجوداتی که خطرناک و باارزشن، چطور رفتار کنم.

معلومه اونقدر قدرت‌منده که اهمیتی به ظاهرش نده. جادو همیشه به جای زیبایی، به قدرت بیشتر توجه کرده

میتونیم باهاش لباس درست کنیم برای مشنگا

تاریکی به پا خیزد...

دراکو مالفوی عزیز... اگرچه از بودنتان در جمع مرگخوارهایمان خوشحال خواهیم شد، دوست داریم ابتدا فعالیت بیشتری از شما ببینیم. در بخشهای مختلف سایت فعالیت کنید و برای نوشته هایتان نقد بگیرید!

نوشته های شما را دنبال میکنیم و منتظر بازگشت پرقدرت شما هستیم!

فعلا تایید نشد!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1404/1/23 1:16:54
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/1/26 1:40:32
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 15:22
تولد نقش: 1403/10/01
آخرین ورود: پنجشنبه 12 تیر 1404 22:55
از: م خوشت میاداااا.
پست‌ها: 46
ارشد اسلیترین
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

من اصلا هم سابقه‌ی حضور در هر دو جبهه رو ندارم و همیشه ور دل بابام بودم.

دامبلدور به درد نمی‌خوره.

می‌خوام از قدرت درگیرسازی مردم برای اهداف شوم مرگ‌خواران استفاده کنم.

دامبلدور: " "
چرا باید دامبلدور رو صدا بزنیم اصلا؟ همین یه اسمش رو هم باید حذف کنیم.

کنیبالیسم.

نظر من اینه که نابودشون نکنیم و بهشون بخندیم.

نجینی ندوست! نجینی همش دنبال گرفتن جای من پیش بابامه!

ایشون به تکامل رسیدن.ما هم در صد سال آینده به همین خواهیم رسید. لرد تاریکی صد سال از ما جلوتره!

با چیزایی که توش گیر کرده، یه مدت محفلی‌ها رو سیر و خوشحال کنیم.

دختر بابا! دلفی بابا!

تو فقط بیا بغل بابا!
از این جوابهای زیبا، به خصوص اینکه ما را تکامل یافته میدانید لذت بردیم! بعد هم بسیار موافقیم که اصلا نباید دامبل را صدا کرد و از این به بعد از نماد " " برای صدا زدنش استفاده خواهیم نمود!

البته که تایید شد!

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/12/19 18:15:44
ارسال شده در: یکشنبه 12 اسفند 1403 12:20
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: امروز ساعت 18:05
از: سیرازو
پست‌ها: 422
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، ارشد اسلیترین، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

یادش بخیر بودن بشه. چهار سال قبل در رکاب ارباب بودن می‌شدم. بعد مردن شدم و چون خیلی مرلین رو اذیت کردن شدم، دوباره من رو زنده کردن شد. حالا اومدن شدم تا دوباره رکاب زدن بشم.

من خط زمینی‌هارو نتونستن می‌شم خوندن بشم.

مشکی رنگ عشق بودن می‌شه.

آریانا دامبلدور، لیمو اَمانی.

جمع کردن نذری!

منوی زوپس.

رفتار خوب!

بینی شکسته شدن می‌شه و مو کشیده شدن می‌شه. حذف این دو مورد باعث افزایش قدرت شدن می‌شه.

هوا سرد بودن می‌شه، باهاش لباس درست کردن میشم.

تاریکی برمی خیزد!

ما از بودن شما خوشحال شدن میشیم چون بلاخره به جایی که تعلق داری برگشتن شدی!

فقط این تصویر مهربان شناسه ( مدل دختر بر دوش) را عوض بنما و یک پدر وحشت انگیز باش!
باشد که در زیر سایه ما دخترت را نیز به جبهه تاریکی آورده و نیومرگخواری تقدیممان نمایی!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/12/12 23:32:46
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 بهمن 1403 23:29
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 18:49
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 234
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
توی هر دوش همزمان هستم و بودم و خواهم بود؟

مگه مهمه تو کتابا چی می‌گن؟

مرگخوار بودن! خوردن مرگ جالبه.

هیبرنیوس مالکولم » آقای دراز.

غذا دادن!

خاموش کردن چراغا. بقیه‌ش رو خودتون بهتر می‌دونین.

رابطه من با حیوونا شگفت‌انگیزه. باید خودتون با چشم ببینین.

مگه اتفاقی افتاده براش؟

طناب ساختن!

تاریکی برمی خیزد....

ای گابریل! شما خیلی شبیه شوکولات قندی ارباب هستی که تا چند وقت پیش هم در کنار ما بود! از جوابهایتان خوشمان آمد و اینکه ما را یاد شوکلات قندی می اندازید برایمان زیبا است!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/12/4 19:25:50
نشان نقره ریونکلاو
تصویر تغییر اندازه داده شده

🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 18:10
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 10:27
از: گوی پیشگویی!
پست‌ها: 145
کدخدای هاگزمید، رئیس فدراسیون کوییدیچ
آفلاین
اربابا من میراث خور اون موجود لرزون همیشه پاتیل به دستم. خودم دیدم وقتی پاتیلش تو صورتش ترکید و تیکه هاش پاشید تو در و دیوار!

فرق؟ لرد همیشه با من موافق بودن که سیاهی همیشه پیروزه. همیشه طرفدار سیاهی و تاریکی بودن... تو میمیری، تیکه تیکه خواهی شد... چیز نه یه لحظه پیشگویی بر من چیره شد!

نوشیدن چای بابونه در سیاهی مطلق! و البته تابیدن تاریکی ارباب به گوی بلورینم!

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
مالی ویزلی: پیازی!

اصلا مگه قادره؟ به نظر من که نباید وقتمون رو صرف پیدا کردن گوی بلورین بین حباب کنیم.

همین که قدم در این راه گذاشته راه نابودی رو در پیش گرفته! راه، فقط راه سیاهی!

قصد دارم همواره بشینم براش پیشگویی کنم دلشون سیاه بشه!

موها و بینی منبع معتبری برای شناخت و پیشگوییه. ارباب این اعضا رو کنار گذاشتن که غیر قابل پیشگویی باشن.

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
بدینش من از روش می‌تونم در مورد کل محفلی ها پیشگویی کنم. میذارم توی گوی بلورینم و آینده همه‌شون رو نشونتون می‌دم.

تاریکی به پا خیزد....

اگرچه ما بر خلاف کله زخمی نیازی به پیشگویی برای پیشبرد اهدافمان نداریم ولی بدمان نمی آید کمی طالع های این سفیدهای بی مقدار را در زمان عصرانه مان برایمان بگویید و ما را بخندانید...

از این به بعد شما پیشگوی اختصاصی ارباب خواهید بود!
باشد که فقط برای وجود مقدس ما از قدرتهای خود استفاده کنید!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/11/12 21:21:22
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 16:04
تولد نقش: 1397/06/22
آخرین ورود: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 00:26
از: میان ریگ ها و الماس ها
پست‌ها: 416
آفلاین
ارباب.
من برگشتم، هورا که برگشتم. شما چی، خوشحال هستید که برگشتم؟

1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.سوابقم در گفتگو با ارباب موجوده. همش در حال غر زدن و استرس پراکنی بودم و همیشه با بودن توی خونه ریدل حس بهتری پیدا می کردم.
متاسفانه یه مدت گمراه شدم و رفتم ولی الان برگشتم. راهم میدید؟

ابهت ارباب، ابهت و قدرت و خفن و خوفناکی شما یگانه ست.

بودن در زیر سایه ی شما والاترین هدفه. بعدش هم بردن کل جامعه جادوگری زیر سایه شما.

ریموس لوپین: گرگ بی دندون

قادر نیستند.

بی توجهی.

براش همدم پیدا میکنم که حوصله ش سر نره.

اتفاقی نیفتاده، استایل خفن خوفناکشونه.

مثل پیله پروانه دور دامبلدور بپیچیمش و بندازیمش نو دریاچه هاگوارتز.

تاریکی به پا خیزد...

از اینکه به جمع ما برگشته اید بسیار خوشحالیم! دلمان ( البته دل نداریم ولی اگر دلی داشتیم) برایتان تنگ شده بود!
همین جا بپیچید به خانه ریدلها که کنار ما باشید!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/11/12 21:24:45
بپیچم؟
Do You Think You Are A Wizard?