1 - هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
والا قربان، ما که تازه فارغالتحصیل شدیم. ولی تا وقتی که میتونیم مرگخوار بشیم، چرا باید حتی اسم محفل ققنوس رو به زبون بیاریم؟

2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟
پشمکعلی زنده دامبلدور تمام عمرش رو در پنهانکاری گذروند. حتی کوچکترین رازهاش رو هم از نزدیکترین افرادش مخفی میکرد. ولی لرد ولدمورت؟ با مرگخواراش صادق بود. مأموریت؟ مشخص. هدف؟ روشن. جایگاه هرکس؟ معلوم.
3- مهمترین هدف جاه طلبانهتان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
شاید یه دفتر شکنجهی شخصی بخوام... با پنجرهای رو به هاگوارتز!

(البته مهمتر از معاشرت با افراد مثل خودم تاریک، نیست که!

)
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
دامبلدور = پیر پشمالوی پشیمون" (در لغتنامهی مرگخواران به معنی این است که آدمی که همیشه میدونه، ولی دیر میفهمه و از این بابت، پشیمونه!

)
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
از طریق ریش عمو دامبی!
آدامس ها و خردهریز های چسبیده بهش رو میکنن و نوش جان میکنن!
6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟
از نظر من، محفلیو نباید نابود کرد.
بلکه باید زجرش داد!
یه کروشیو میزنیم بهش، بعدم که خسته و کوفته روی زمین افتاد، یه داروی اعصاب و روان بهش میدیم، ببینیم خوب میشه؟

اگر خوب شد، همین روندو ادامه میدیم تا دیگه همون ذرهای مغز فندقی رو هم توی کلهی مبارک، نداشته باشه.

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
رفتار عالی و پرتقالی، خیلی هم نجینیپسند!
شعارم هم اینه:
یه
نگینی دارم، خیلی دوستش میدارم!

8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
از بس که لرد سیاه ما باهوشه و مشغله داره.
همیشه برای فتح دنیا نقشه میکشه، بنابراین وقت روتین پوستی دماغ و رسیدن به موهای خودشونو نداره.
9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
همونطور که گفتم، کمربند ویزلیها، کلاهگیس برای ارباب سیاهی،(البته اگر ایشون متمایل باشن!

)
نمونه برای کلاس بافندگی مرگخواران!
(ریش دامبلدور قابل استفادهس، ولی مغزش نه!

)
تاریکی به پا خیزد...
فرم عضویتتان خلاقانه پر شده بود و به نظر می آید دستی بر نوشتن دارید. اما ما دوست داریم فعالیت های بیشتری از شما ببینیم و نوشته های بیشتری از شما بخوانیم!
فعالیت کنید و قدرتتان را به ما نشان دهید!
چشم های ما در تاریکی همیشه نظاره گر شما خواهد بود!
فعلا تایید نشد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/4/11 18:34:01
.Everything could be achieved with effortهمهچیز با تلاش به دست میآید.