شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
28 گالیون ایونت اقلیتها + 212 گالیون ایونت جنگ + 6 گالیون پست عادی گب + 10 گالیون پست عادی گابر + 1 گالیون نظر پاترمور + 180 گالیون شغلا + 40 گالیون جایزه 20 رول در ماه = 437 گالیون
ویرایش بانکدار گرینگوتز- باجه ی یک:
نقل قول:
شما کی هستی؟ چرا امضات شبیه گابریله؟ گابریل هم امضاش شبیه لینی بود و لینی هم امضاش شبیه... جایزه ی اقلیت ها پرداخت شد. 477 گالیون تایید میشه. حقوق جدید: 3114 نقل قول:
موفق باشین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/12/5 13:38:07 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/12/5 13:38:46 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/12/5 13:39:36
درباره جایزه کوییدیچ هم اینجا گفتین که واریز شده ولی نشده! و فدراسیون هم گفته! پس ۳۱۸ گالیون منو بدین! لازمش دارم!
نقل قول:
سلام و درود آریانا! سابق فعلی. بار ها گفتیم وقتی میاین اینجا یا بانک با ارتباط با جنها، حتما حتما حتما با لینک و عدد و ارقام دقیق بیاین تا رسیدگی کنیم. اون 318 گالیون جایزه رو براتون زدیم قبلا. ما فکر کردیم چیز بیشتری میخواین که گفتیم بهمون اطلاع ندادن. در مورد جارو هم چون توی پروفایل قبلی تان مشاهده نکردیم ندادیم. دفعه دیگه حتما فاکتور خرید رو همراه داشته باشین. *جارو +یک گالیون جایزه اعتراض اضافه شد. موفق باشین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/14 17:26:26
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
سلام. یه حساب هم برای من باز کنید ممنون میشم.. درخواست انتقال اموال از سیگنس بلک دارم. 342 گالیون داشتن ایشون فکر کنم
----- ویرایش بانکدار: سلام. واریز شما انجام شد. در ضمن ما حساب کردیم 409 گالیون باید بهتون بدیم؛ میتونیم این کارو نکنیم و به درخواست خودتون گوش کنیم. اما خوب ما خیلی دست و دلبازیم پس 409 گالیون واریز کردیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هیزل استیکنی در 1403/11/13 18:44:22