مرلین از وضع موجود ناراضی است!
به گزارش جاردین، امروز صبح مرلین پیامبر یک کنفرانس مطبوعاتی را در محل دروازه ورودی بارگاه ملکوتی واقع بر روی زمین ترتیب داد. علت مصاحبه با خبرنگاران"نارضایتی مرلین از جامعه جادویی" اعلام شده بود. مرلین در آغاز کنفرانس با لحنی خشن و تند بیان داشت:
- بارگاه پر شده از درخواست های جادوگر ها و ساحره ها. ما آمادگی و گنجایش برای پاسخ گویی به این همه درخواست را نداریم. کارگزاران در شیفت های دوازده ساعته مشغول کار هستند. تمام مرخصی ها را لغو کردیم و حتی درخواستی را به آسمان هفتم فرستادیم تا برایمان نیرو کمکی ارسال کنند. از جامعه جادویی تقاضا دارم تا اطلاع ثانوی از بیان درخواست های بی مورد خودداری کنند.
وی در اینباره تبیین کرد:
- بیش از نیمی از درخواست ها مواردی هستند که از لحاظ اولویت در رتبه پایینی قرار میگیرند. اجازه دهید چند نمونه را بیان کنم.
سپس وی از درون ردایش کاغذی را درآورد و پس از صاف کردن صدایش ادامه داد:
نقل قول:
مغزت کوچیک شه تام. به حق مرلین.
- خب این چیه؟
ما شب و روز توی بارگاه زحمت میکشیم که بخوایم مغز یک نفر رو کوچیک کنیم؟
نقل قول:
نه من مرلینی بجز ربکا به کی گیر دادم؟
- خب به مرلین چیکار داری؟
اصلا میدونستید هربار که من یا متعلقاتم رو قسم میدید تمام تن و بدن من میلرزه؟
نقل قول:
مرلینا این پستم تغییر سوژه پیدا نکنه صلوات.
- نمیشه که دوتا واسطه بخواین.
برای همین یه صلوات مجبوریم شدیم ریش گرو بذاریم. خب حواستون باشه سوژه هاتون تغییر نکنه دیگه.
نقل قول:
تام، لعنت مرلین پیامبرمون بهت. حقته له بشی خب.
- یا این. له بشه؟
عه این مال لرده.
در این زمان مرلین کاغذ را مچاله کرده و خبرنگاران را مورد خطاب قرار داد:
- البته ما مانع دعا و نیایش آحاد جامعه جادویی نمیشویم. ولی هرچقدر تعداد درخواست ها بیشتر باشد زمان بیشتری برای استجابت یا عدم استجابت نیاز داریم. خواهشاً برای شکستن دست، کوچک کردن مغز و... خودشخص وارد عمل شود.
مرلین در پاسخ به این سوال که چه تمهیداتی را برای کاهش بار ترافیکی اندیشیده است جواب داد:
- درصدد هستیم سالن کوچک پذیرشی را در شعبه خانه ریدل قرار دهیم. به همین منظور با جناب لردسیاه گفتگویی داشتیم و همچنین نامه ای به آسمان هفتم فرستادیم. باز کردن چنین سالنی بر روی زمین کار سهلی نیست. باید تعدادی کارگزار را با شمایل انسانی خلق کنیم. همچنین فضای کافی را برای احداث در نظر بگیریم. البته این سالن پذیرش مخصوص دعا و درخواست های مرگخواران میباشد. سوالی نیست؟
مرلین در پاسخ به سوال خبرنگار اختصاصی ما مبنی بر شایعات مطرح شده در خصوص رابطه وی و خانم فیگ سری تکان داد و گفت:
- فیگی جون... خانم فیگ جای دختر من هستند. واقعا از شما بعید بود به چنین شایعاتی دامن بزنید.
سپس در پیش چشمان خبرنگارانی که هنوز سوالات بسیاری داشتند به سمت دروازه رفته و به سمت ملکوت عروج کرد.