شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام مجدد! ایندفعه اومدم فعالیت گروهو بگم و سرمایه گروهمونو بگیرم! ولی خب چون اولین بار اجرا شدنشه، نمیدونم که دقیقا چیا حساب هست چیا نیست. پس همه رو میگم! دیگه هر کدوم حسابه شما زحمتشو بکشین...
فعالیت گریفیندور در اسفند:
۳ تا انشا = ۶ گالیون ۲ تا نتایج انشا و موضوع جدید = ۴ گالیون ۱۷ تا هم توی بخش گفتوگوی تالار = ۳۴ گالیون (بالاخره اینم بخشی از فعالیت تالار حساب میشه... )
بانک جادوگری گرینگوتز - باجه یک
سرمایه 8 گالیون (4 پست زنگ انشا) این ماه تالار شما تایید شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1404/1/26 2:12:54
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
5 درصد مالیات (اسلیترین) معادل با 3 گالیون از شما کسر شد. حقوق 10 رول عادی (20 گالیون) + 19 رول ایونت (76 گالیون) + پاداش حداقل 20 رول در ماه (40 گالیون) + نظارت لندن (50 گالیون) معادل با 183 گالیون دو ماه بهمن و اسفند ماه شما تایید شد. ثروت قبلی: 202 گالیون ثروت جدید: 385 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلرت گریندلوالد در 1404/1/5 21:36:01 ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/1/25 23:29:24 ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/1/26 0:52:35
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
5 + 5 درصد مالیات (گریفیندور و محفل ققنوس) معادل با 4 + 4 = 8 گالیون کسر شد. حقوق 66 گالیون اسفند ماه شما تایید شد. ثروت قبلی: 1230 گالیون ثروت جدید: 1296 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آریانا دامبلدور در 1404/1/5 19:11:32 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1404/1/16 19:22:39 ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/1/26 0:47:04 ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/1/26 1:04:03
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز
سلام مامی جان. چطوری عزیزم؟
این جوونا هی میان به من میگن برو حساب باز کن. منم خیلی سر در نمیارم از این چیزا. ولی گفتم میرم پیش نیکی مامی خودش کارا رو برام ردیف می کنه!
بی زحمت یکی از اون حساب خوب هاتونو به من بده که پول توش زیاد باشه. میخوام برم فیلر گونه بزنم میگن گرون شده!
ویرایش بانکدارِ مامی: نقل قول:
سلام بر مامی هلگای عزیزم. بانو شما هر ماه هر فعالیتی کنید توی سایت بهش حقوق و گالیون تعلق میگیره. فقط باید یکم تا پنجم هر ماه بیاین و فعالیت های ماه قبلتون رو لیست کنید. من حسابتون رو فعال کردم و حقوق هاتون رو محاسبه میکنیم. موفق باشین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/12/7 20:59:40